milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

iş eşte bitiyor şekerim... helal olsun senin eşine ki seni ezdirmemiş :):) tebrikler valla çoğu türk erkeğinin yapamadığı şey eşini kollamak :)

iş eşte bitiyor şekerim... helal olsun senin eşine ki seni ezdirmemiş :):) tebrikler valla çoğu türk erkeğinin yapamadığı şey eşini kollamak :)

kesinlikle eşte bitiyor

ne alacaksınız anneler gününde?? benim annem uzakta. kayınvalideme de bilmiyorumki yawwwwww

valla anneme ne alacağıma karar veremedim henüz yaaaa :):)

kayınvalidemede hiçbirşey almayacağım çünkü uzakta :):):):):):)

bende düşünüyorum ne alsam die :26: fikirlerimizi paylaşalım kızlar , belki seramik tava olabilir die düşündüm başta ama kişisel birşey daha iyi olur sanırım

valla ben üzerinde canım anneannem yazan bi zıbın aldım eloşuma onu verecem anneannemize :):) yanınada kendimden ne alıırım bilmiyorum :)

ben mutfak eşyası götüremem ya da ona benzer bişay eltimle kalıyor.çeyizimden bir eşarp götüreyim oyalı bir de yelek,hırka, ya da elbise tarzı bişey eklerim yanına olur biter

ben mutfak eşyası götüremem ya da ona benzer bişay eltimle kalıyor.çeyizimden bir eşarp götüreyim oyalı bir de yelek,hırka, ya da elbise tarzı bişey eklerim yanına olur biter

daha ne olsun :):):) yeter de artar bile :):)

bu arada hamile olduğunu söyledin mi yaa ben okumadım sanırım hiç öle bişi...:)

daha ne olsun :):):) yeter de artar bile :):)

bu arada hamile olduğunu söyledin mi yaa ben okumadım sanırım hiç öle bişi...:)

:)) söylemedim. ama hafta sonu hep beraberdik.eşim görümcemin eşine söylemiş tam ayrılırken vedalaşırken yani.o herkese söylemiştir. çünkü herkes oradaydı.tüm sülale...
arayan soran olmadı ama o günden beri. muhtemelen biliyorlar....insan hayırlı olsun der
hadi kimseye söylemedi ağzını tuttu diyelim ( ki tutmaz) eşine söylemiştir. yani görümceme. o bile aramadı gıcık kadın. zaten sevmiyorum

Son düzenleme:

karnın burnuna gelene kadar da söyleme :):) haketmiyorlar böyle güzel bihaberi :)

görgüsüz görümce insan bi tebrik eder yaaa

sende tam yerine düşmüşsün yani , insan yalancıktan bari tebrik eder :))

karnın burnuna gelene kadar da söyleme :):) haketmiyorlar böyle güzel bihaberi :)

görgüsüz görümce insan bi tebrik eder yaaa
cnm biliyorlardır bence enişte söylemiştir ama doğru diyorsun benden duymasınlar
sende tam yerine düşmüşsün yani , insan yalancıktan bari tebrik eder :))

hee yaa insan dilinin ucuyla bari söyler. dur gidip akşam kocacığımın kafasını şişireyim:)))

cnm biliyorlardır bence enişte söylemiştir ama doğru diyorsun benden duymasınlar

hee yaa insan dilinin ucuyla bari söyler. dur gidip akşam kocacığımın kafasını şişireyim:)))

boşver kocana hiç bişi deme uyuyan devi uyandırma :):):) bırak biraz daha ilerlesin gebeliğin öyle dırdıra başlarsın.. şimdiden duyulursa belli mi olur birden sahiplenip başına daha çok ekşirler :):)

yapma yapma yazık kız , ben zaten az önce attım fırçayı telefonda , akşam geç kalıcakmışta , reklamcılar gelicekmişte miş miş , çok sinir oluyorum böyle durumlara yaaa zaten akşamdan akşama 3-4 saat görüşebiliyoruz ondada erkenden uyku geliyo zaten

benimde cnm 9 gibi geliyor. ben zaten kanepe de uyukluyor oluyorum hep o saatten sonra da:)
kavga edip tartışmaya halim ve zamanım yok ki

fırça işe yaramış kızlar , kociş normaldende erken gelicekmiş hehheee reklamcıları arayıp iptal etmiş , sabaha randevu vermiş , çok fenayım ben yaaa :119: gidip accuk süsleniyim dimi

fırça işe yaramış kızlar , kociş normaldende erken gelicekmiş hehheee reklamcıları arayıp iptal etmiş , sabaha randevu vermiş , çok fenayım ben yaaa :119: gidip accuk süsleniyim dimi

haydi bakalım süslen
bu arada ışıla yükleniyoruz da senin göbeği de göremedik biz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…