- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
kızlar hiç ezdirmeyin kendinizi , nasıl alıştırırsanız öyle gider , ışılda çok iyi yapıyo , herşey karşılıklı , eşimin akrabalarıda aramış geçen yazın tatile geliceklermiş , eşimde gelin demiş çok güzel oteller var burda demişdedim ayıp olmuş gelselerdi bize , eşimde dediki zaten dedi bebek dahada büyicek , rahat edemezsin milletin yanında ne işleri var , gitsinler otele dedi
iş eşte bitiyor şekerim... helal olsun senin eşine ki seni ezdirmemiş :):) tebrikler valla çoğu türk erkeğinin yapamadığı şey eşini kollamak :)
kesinlikle eşte bitiyor
ne alacaksınız anneler gününde?? benim annem uzakta. kayınvalideme de bilmiyorumki yawwwwww
valla anneme ne alacağıma karar veremedim henüz yaaaa :):)
kayınvalidemede hiçbirşey almayacağım çünkü uzakta :):):):):):)
ben mutfak eşyası götüremem ya da ona benzer bişay eltimle kalıyor.çeyizimden bir eşarp götüreyim oyalıbir de yelek,hırka, ya da elbise tarzı bişey eklerim yanına olur biter
daha ne olsun :):):) yeter de artar bile :):)
bu arada hamile olduğunu söyledin mi yaa ben okumadım sanırım hiç öle bişi...:)
:)) söylemedim. ama hafta sonu hep beraberdik.eşim görümcemin eşine söylemiş tam ayrılırken vedalaşırken yani.o herkese söylemiştir. çünkü herkes oradaydı.tüm sülale...
arayan soran olmadı ama o günden beri. muhtemelen biliyorlar....insan hayırlı olsun der
hadi kimseye söylemedi ağzını tuttu diyelim ( ki tutmaz) eşine söylemiştir. yani görümceme. o bile aramadıgıcık kadın. zaten sevmiyorum
:)) söylemedim. ama hafta sonu hep beraberdik.eşim görümcemin eşine söylemiş tam ayrılırken vedalaşırken yani.o herkese söylemiştir. çünkü herkes oradaydı.tüm sülale...
arayan soran olmadı ama o günden beri. muhtemelen biliyorlar....insan hayırlı olsun der
hadi kimseye söylemedi ağzını tuttu diyelim ( ki tutmaz) eşine söylemiştir. yani görümceme. o bile aramadıgıcık kadın. zaten sevmiyorum
cnm biliyorlardır bence enişte söylemiştir ama doğru diyorsun benden duymasınlarkarnın burnuna gelene kadar da söyleme :):) haketmiyorlar böyle güzel bihaberi :)
görgüsüz görümce insan bi tebrik eder yaaa
sende tam yerine düşmüşsün yani , insan yalancıktan bari tebrik eder :))
cnm biliyorlardır bence enişte söylemiştir ama doğru diyorsun benden duymasınlar
hee yaa insan dilinin ucuyla bari söyler. dur gidip akşam kocacığımın kafasını şişireyim:)))
cnm biliyorlardır bence enişte söylemiştir ama doğru diyorsun benden duymasınlar
hee yaa insan dilinin ucuyla bari söyler. dur gidip akşam kocacığımın kafasını şişireyim:)))
boşver kocana hiç bişi deme uyuyan devi uyandırma :):):) bırak biraz daha ilerlesin gebeliğin öyle dırdıra başlarsın.. şimdiden duyulursa belli mi olur birden sahiplenip başına daha çok ekşirler :):)
doğru o da var di mi:))) ayy sen çok yaşa
yapma yapma yazık kız , ben zaten az önce attım fırçayı telefonda , akşam geç kalıcakmışta , reklamcılar gelicekmişte miş miş , çok sinir oluyorum böyle durumlara yaaazaten akşamdan akşama 3-4 saat görüşebiliyoruz ondada erkenden uyku geliyo zaten
otur sarma dolma yapçok sıkıldım yaa kendimi dışarılara atasım var , napsam acaba :97:
reca ederim şekerim böyle durumlarda uyanık olmak gerek di mi ama
yapma yapma yazık kız , ben zaten az önce attım fırçayı telefonda , akşam geç kalıcakmışta , reklamcılar gelicekmişte miş miş , çok sinir oluyorum böyle durumlara yaaazaten akşamdan akşama 3-4 saat görüşebiliyoruz ondada erkenden uyku geliyo zaten
fırça işe yaramış kızlar , kociş normaldende erken gelicekmiş hehheee reklamcıları arayıp iptal etmiş , sabaha randevu vermiş , çok fenayım ben yaaa :119: gidip accuk süsleniyim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?