- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
fırça işe yaramış kızlar , kociş normaldende erken gelicekmiş hehheee reklamcıları arayıp iptal etmiş , sabaha randevu vermiş , çok fenayım ben yaaa :119: gidip accuk süsleniyim dimi
haydi bakalım süslen
bu arada ışıla yükleniyoruz da senin göbeği de göremedik biz
haklısında canım benim kocişe diyemem resim çek koycam die sevmez çünkü helede nete filan resim asla istemez , bende kendim çekiyim dedim bi ara ama beceremedim :44: zaten gören en az 6 aylık diyo , görürsen korkabilirsin
valla ben üzerinde canım anneannem yazan bi zıbın aldım eloşuma onu verecem anneannemize :):) yanınada kendimden ne alıırım bilmiyorum :)
ben mutfak eşyası götüremem ya da ona benzer bişay eltimle kalıyor.çeyizimden bir eşarp götüreyim oyalıbir de yelek,hırka, ya da elbise tarzı bişey eklerim yanına olur biter
:)) söylemedim. ama hafta sonu hep beraberdik.eşim görümcemin eşine söylemiş tam ayrılırken vedalaşırken yani.o herkese söylemiştir. çünkü herkes oradaydı.tüm sülale...
arayan soran olmadı ama o günden beri. muhtemelen biliyorlar....insan hayırlı olsun der
hadi kimseye söylemedi ağzını tuttu diyelim ( ki tutmaz) eşine söylemiştir. yani görümceme. o bile aramadıgıcık kadın. zaten sevmiyorum
yapma yapma yazık kız , ben zaten az önce attım fırçayı telefonda , akşam geç kalıcakmışta , reklamcılar gelicekmişte miş miş , çok sinir oluyorum böyle durumlara yaaazaten akşamdan akşama 3-4 saat görüşebiliyoruz ondada erkenden uyku geliyo zaten
haklısında canım benim kocişe diyemem resim çek koycam die sevmez çünkü helede nete filan resim asla istemez , bende kendim çekiyim dedim bi ara ama beceremedim :44: zaten gören en az 6 aylık diyo , görürsen korkabilirsin
:))) benimki de kızar o yüzden kendim çekip koymuştum.o da tabii sadece göbeği çekebilmiştim tek başıma:))
bak kendisi aramadı ama geçen gün geldi ağladı.sen çok soğuksun çok mesafeeli davranıyorsun. bişey mi duydun bişey mi söyledik falan diyor. eee ben hiç tanımadığım bir aileye uzaktan gelin gelmişim. siz buyur etmezseniz siz sıcak olmazsanız benden nasıl bir sıcaklık bekleyebilirsiniz ki dimiah annem kıskançlığın gözü çıksın dermiiadı üstünde görümce göz taşı süzükk süzükk bakarda ağzını açıp bişey söylemez o modelden çok varr
benim kocamda bu akşam geç gelecekmiş ne tesadüf bana gelin okey çevirelim kızlarrr
bu arada görümcem kayınvalideme süpürge alıcakmış bu uzun makinalar varya eğilmeden süpürüyosun adını bilmiyorum:78: ondan alıcam dedii bende para verdim o öyle çıkmış oldu aradannkendi anneciğime ne alacağımı hala bilmiyorum bu akşam hazır kocişinde işi varken bi alışveriş merkezine gidip gezineyim diyorum
bende göbeğimi ekleyeyim diyorum ama kendim çekemiyorum ki :):):) eşim nete foto koyduğumu duysa beni keser :):)
Ben geldimmmmmmmmmmmmmm
Valla yazdıklarınızı okudum da kımsenın kaynanası benımkı gıbı olamaz o yuzden susun bızım aıle DALLAS maşallah yenıden çekılmesı gerekıyor
:)) cnm bizimde baştan çok olaylar oldu o yüzden mesafeli ve soğuk başladık.bundan dolayı da rahatım ben. sen altlı üstlü oturuyordun dimi? o zaman ne kadar mesafe koysan da birliktesin sonuçta
sorma şimdi iyi bakalım umarım böyle gider
bak kendisi aramadı ama geçen gün geldi ağladı.sen çok soğuksun çok mesafeeli davranıyorsun. bişey mi duydun bişey mi söyledik falan diyor. eee ben hiç tanımadığım bir aileye uzaktan gelin gelmişim. siz buyur etmezseniz siz sıcak olmazsanız benden nasıl bir sıcaklık bekleyebilirsiniz ki dimiayyy bende burada sayıp sayıp rahatlıyorum
iyi hadi hediye işi de aradan çıkmış
ben aynadan çektim yatak odamdaki:))
melekim git gez kız , fırsat bu fırsat , benimde gidesim var ama cuma doktordan sonra gidelim dedik artık , çokta sık gitmek istemiyorum
inşallah cnm. aslında karşılıklı herşey.
mesela annen de aynı şeyi söyler kızar ama anneninki batmaz ya da unutuverirsin. ama kayınvalide görümce olunca öyle olmuyor. batıyor sana..biraz bizlerde de tahammülsüzlük var.
biz baştan sevmedik birbirimizi öyle de devam ediyor.
görümcelerime göre bende soğuk ve mesafeliyim :)))))))) bilerek yaptığımdan değil ama dışarıdan öyle görünüyor demek :)))
gideyimm hem anacığıma hem kendime bişeyler bakayımmalışveriş merkezlerine hala gitmiyomusunuz kızlar sizz :26:
he yaaa boşver mesafe iyidiraynen oyleee cnmmm bısıler duyuyosun edıyosun olmadı ısınmış gibi yapmışız ama sevememişiz birbirimizi bakalım bundan sonrası hepimiz için hayırlı olsun
Ben elimi eteğimi çektim ıyıden ıyıye buyuk görümcem hamıle olduğumdan berı 1 kere aramadı mesela nasıl gıdıyor bı ıhtıyacın varmı gıbılerınden
Oyleyse boyle bende çekerım kendımı senden olur biter
görümcelerime göre bende soğuk ve mesafeliyim :)))))))) bilerek yaptığımdan değil ama dışarıdan öyle görünüyor demek :)))
gideyimm hem anacığıma hem kendime bişeyler bakayımmalışveriş merkezlerine hala gitmiyomusunuz kızlar sizz :26:
çıkırtttt açtım gene kapıyı , püüü batırmışlar buraları dur nilüfer gelsinde süpürsünyok yok kıyamam , oturalım batık batık
geldim yetiştim canım bi işin ucundanda ben tutayım bari
sende açmasan kapıyı kapıda kalcaz hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?