milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

haydi bakalım süslen
bu arada ışıla yükleniyoruz da senin göbeği de göremedik biz

haklısında canım benim kocişe diyemem resim çek koycam die sevmez çünkü helede nete filan resim asla istemez , bende kendim çekiyim dedim bi ara ama beceremedim :44: zaten gören en az 6 aylık diyo , görürsen korkabilirsin

:))) benimki de kızar o yüzden kendim çekip koymuştum.o da tabii sadece göbeği çekebilmiştim tek başıma:))

valla ben üzerinde canım anneannem yazan bi zıbın aldım eloşuma onu verecem anneannemize :):) yanınada kendimden ne alıırım bilmiyorum :)

ışılcım süperr bi hediyeee düşünmüşsünn çok mutluu olucaktırrr annenn

ben mutfak eşyası götüremem ya da ona benzer bişay eltimle kalıyor.çeyizimden bir eşarp götüreyim oyalı bir de yelek,hırka, ya da elbise tarzı bişey eklerim yanına olur biter

ah annem kıskançlığın gözü çıksın dermii adı üstünde görümce göz taşı süzükk süzükk bakarda ağzını açıp bişey söylemez o modelden çok varr

benim kocamda bu akşam geç gelecekmiş ne tesadüf bana gelin okey çevirelim kızlarrr

bu arada görümcem kayınvalideme süpürge alıcakmış bu uzun makinalar varya eğilmeden süpürüyosun adını bilmiyorum:78: ondan alıcam dedii bende para verdim o öyle çıkmış oldu aradann kendi anneciğime ne alacağımı hala bilmiyorum bu akşam hazır kocişinde işi varken bi alışveriş merkezine gidip gezineyim diyorum

:))) benimki de kızar o yüzden kendim çekip koymuştum.o da tabii sadece göbeği çekebilmiştim tek başıma:))

bende göbeğimi ekleyeyim diyorum ama kendim çekemiyorum ki :):):) eşim nete foto koyduğumu duysa beni keser :):)

bak kendisi aramadı ama geçen gün geldi ağladı.sen çok soğuksun çok mesafeeli davranıyorsun. bişey mi duydun bişey mi söyledik falan diyor. eee ben hiç tanımadığım bir aileye uzaktan gelin gelmişim. siz buyur etmezseniz siz sıcak olmazsanız benden nasıl bir sıcaklık bekleyebilirsiniz ki dimi ayyy bende burada sayıp sayıp rahatlıyorum

iyi hadi hediye işi de aradan çıkmış
bende göbeğimi ekleyeyim diyorum ama kendim çekemiyorum ki :):):) eşim nete foto koyduğumu duysa beni keser :):)

ben aynadan çektim yatak odamdaki:))

Ben geldimmmmmmmmmmmmmm

Valla yazdıklarınızı okudum da kımsenın kaynanası benımkı gıbı olamaz o yuzden susun bızım aıle DALLAS maşallah yenıden çekılmesı gerekıyor

melekim git gez kız , fırsat bu fırsat , benimde gidesim var ama cuma doktordan sonra gidelim dedik artık , çokta sık gitmek istemiyorum

Ben geldimmmmmmmmmmmmmm

Valla yazdıklarınızı okudum da kımsenın kaynanası benımkı gıbı olamaz o yuzden susun bızım aıle DALLAS maşallah yenıden çekılmesı gerekıyor

:)) cnm bizimde baştan çok olaylar oldu o yüzden mesafeli ve soğuk başladık.bundan dolayı da rahatım ben. sen altlı üstlü oturuyordun dimi? o zaman ne kadar mesafe koysan da birliktesin sonuçta

:)) cnm bizimde baştan çok olaylar oldu o yüzden mesafeli ve soğuk başladık.bundan dolayı da rahatım ben. sen altlı üstlü oturuyordun dimi? o zaman ne kadar mesafe koysan da birliktesin sonuçta

sorma şimdi iyi bakalım umarım böyle gider

sorma şimdi iyi bakalım umarım böyle gider

inşallah cnm. aslında karşılıklı herşey.
mesela annen de aynı şeyi söyler kızar ama anneninki batmaz ya da unutuverirsin. ama kayınvalide görümce olunca öyle olmuyor. batıyor sana..biraz bizlerde de tahammülsüzlük var.
biz baştan sevmedik birbirimizi öyle de devam ediyor.

görümcelerime göre bende soğuk ve mesafeliyim :)))))))) bilerek yaptığımdan değil ama dışarıdan öyle görünüyor demek :)))

melekim git gez kız , fırsat bu fırsat , benimde gidesim var ama cuma doktordan sonra gidelim dedik artık , çokta sık gitmek istemiyorum

gideyimm hem anacığıma hem kendime bişeyler bakayımm alışveriş merkezlerine hala gitmiyomusunuz kızlar sizz :26:

...............................

Son düzenleme:

aynen oyleee cnmmm bısıler duyuyosun edıyosun olmadı ısınmış gibi yapmışız ama sevememişiz birbirimizi bakalım bundan sonrası hepimiz için hayırlı olsun

Ben elimi eteğimi çektim ıyıden ıyıye buyuk görümcem hamıle olduğumdan berı 1 kere aramadı mesela nasıl gıdıyor bı ıhtıyacın varmı gıbılerınden

Oyleyse boyle bende çekerım kendımı senden olur biter

ben gidiyorum canım ama o kapıdan geçmiyorum

he yaaa boşver mesafe iyidir

ben gidiyorum cnm. ama yandan geçiyorum.burdan kontrol edebilir misiniz diyorum. güvenlik yandan yokluyor beni

anammm artık isim düşünmek lazım dimi eşim zehra ismini çok beğeniyor kızlar oda benim göbek adım fikir verin bana şimdi ne olur :44::44::44:

çıkırtttt açtım gene kapıyı , püüü batırmışlar buraları dur nilüfer gelsinde süpürsün yok yok kıyamam , oturalım batık batık

çıkırtttt açtım gene kapıyı , püüü batırmışlar buraları dur nilüfer gelsinde süpürsün yok yok kıyamam , oturalım batık batık

geldim yetiştim canım bi işin ucundanda ben tutayım bari
sende açmasan kapıyı kapıda kalcaz hergün

geldim yetiştim canım bi işin ucundanda ben tutayım bari
sende açmasan kapıyı kapıda kalcaz hergün

haklısın canım neşeyi beklesek ohoooooo kalırız dışarda , günaydın bu arada herkese kızlar , ya bu ne sıcaktır , güneş şimdiden çok yakıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…