milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

haklısın canım neşeyi beklesek ohoooooo kalırız dışarda , günaydın bu arada herkese kızlar , ya bu ne sıcaktır , güneş şimdiden çok yakıcı

yağmur geliyo diyolar ama bakalım sizin oraya gelir mi haberlerde hep dedi afyona yağacak diye
yaa benmde belimde ve kuyruk sokumumda ağrı olmaya başladı doktora sordumda oturma simidi kullanabilirsin dedi dün aldım bakalım faydasını görür müyüm
bunu kullanan yada faydasını duyan var mı hiç ?

o nasıl bişeyki? hiç bilmiyorum canım . Benim ne ağrım oldu ne kramp nede başka birşey maşallah diyimde aman dilimide ısıriyim , bel destekli ortopedik yastıklar var ama anneme almıştık , işyerinede ondan bi tane alabilirsin

aman aman maşallah canım zaten evde olduğun için yatıyosun oturuyosun rahatsın ama ben sürekli aynı pozisyonda kaldığım için oturma düzenin değişiyomuş
zaten hamilelikten öncede ağrıyodu benm onla alakalı değil yani

dediğim yastıktan alıp dene , anneme iyi gelmişti o , hepte aynı pozisyonda oturma o zaman canım

ayyy benim minnoşum göz kırpıyomuş teyzeleri , reflexleri oluşuyomuş , bide ben hissetseydim ama yaaa 1 gün kaldı sonunda , yarın doktordayız , Allahım inşallah herşey yolundadır , bebeğimiz iyidir , bana dua edin kızlar

Günaydın kızlar günaydın hepinize

anammm artık isim düşünmek lazım dimi eşim zehra ismini çok beğeniyor kızlar oda benim göbek adım fikir verin bana şimdi ne olur :44::44::44:
zehra gayet güzel cnm düşünebilirsin bence ben de söyledim eşime de o istemedi
çıkırtttt açtım gene kapıyı , püüü batırmışlar buraları dur nilüfer gelsinde süpürsün yok yok kıyamam , oturalım batık batık

ayyy durun kahveleri de ben yapayım. hamişlere de süt:))))

bende hep mesafeliyim ama benim eşim sürekli ablamı aradınmı ablama gidelimmii ablam ablam ablam çok der :))))))))))

anammm artık isim düşünmek lazım dimi eşim zehra ismini çok beğeniyor kızlar oda benim göbek adım fikir verin bana şimdi ne olur :44::44::44:

zehra ismini bende çok severim teyzeminn adııı zeynep te çok güzel bi isimmm :26: aklımıza geldikte yazarızz

kızlarr günaydınn ah zuzumm bizdede kara bulutlarr dolaşıyo yağamadı 2 gündürr yağışlı görünüyo ama yağmadı hava çok sıkıntılıı

ben burdayım ya sivilce çıkıyor hala bide siyah noktalar , sanki ergen oldum :)) napcam ben bunları

senin ki kız o zaman şekerim :):) kız annelerinin yüzü sivilceleniyormuş geçen bi arkaaş öyle dedi :):)

bende ee bende niye yok dedim o da sen zaten cinssin diye cevap verdi :):)

:))) yarın gösterir inşallah canım , kocişimde ilk kez giricek içeriye , daha o görmedi hiç çok heyecanlı :119:

ben burdayım ya sivilce çıkıyor hala bide siyah noktalar , sanki ergen oldum :)) napcam ben bunları

valla cnm benim de yüzümden sivilce eksik olmuyor hatta geçen eşim de " allah allah yine sivilce çıkmış ne oluyor ki" diyor(
biri gidiyor biri geliyor hiç boş kalmıyor yüzüm

günaydın kızlar nasılsınız bakıyorum isim telaşlarınız başlamış benım en başından belliydi zaten kız olursa MASAL erkek olursa URAS şimdi oğlumuzun adı DORUK URAS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…