haklısın canım neşeyi beklesek ohooooookalırız dışarda , günaydın bu arada herkese kızlar , ya bu ne sıcaktır , güneş şimdiden çok yakıcı
yağmur geliyo diyolar ama bakalım sizin oraya gelir mi haberlerde hep dedi afyona yağacak diye
yaa benmde belimde ve kuyruk sokumumda ağrı olmaya başladı doktora sordumda oturma simidi kullanabilirsin dedi dün aldım bakalım faydasını görür müyüm
bunu kullanan yada faydasını duyan var mı hiç ?
o nasıl bişeyki? hiç bilmiyorum canım . Benim ne ağrım oldu ne kramp nede başka birşeymaşallah diyimde aman dilimide ısıriyim , bel destekli ortopedik yastıklar var ama anneme almıştık , işyerinede ondan bi tane alabilirsin
aman aman maşallah canım zaten evde olduğun için yatıyosun oturuyosun rahatsın ama ben sürekli aynı pozisyonda kaldığım için oturma düzenin değişiyomuş
zaten hamilelikten öncede ağrıyodu benm onla alakalı değil yani
dediğim yastıktan alıp dene , anneme iyi gelmişti o , hepte aynı pozisyonda oturma o zaman canım
zehra gayet güzel cnm düşünebilirsin benceanammm artık isim düşünmek lazım dimi eşim zehra ismini çok beğeniyor kızlar oda benim göbek adım fikir verin bana şimdi ne olur :44::44::44:
çıkırtttt açtım gene kapıyı , püüü batırmışlar buraları dur nilüfer gelsinde süpürsünyok yok kıyamam , oturalım batık batık
aynen oyleee cnmmm bısıler duyuyosun edıyosun olmadı ısınmış gibi yapmışız ama sevememişiz birbirimizi bakalım bundan sonrası hepimiz için hayırlı olsun
Ben elimi eteğimi çektim ıyıden ıyıye buyuk görümcem hamıle olduğumdan berı 1 kere aramadı mesela nasıl gıdıyor bı ıhtıyacın varmı gıbılerınden
Oyleyse boyle bende çekerım kendımı senden olur biter
anammm artık isim düşünmek lazım dimi eşim zehra ismini çok beğeniyor kızlar oda benim göbek adım fikir verin bana şimdi ne olur :44::44::44:
ben burdayımYa sivilce çıkıyor hala bide siyah noktalar , sanki ergen oldum :)) napcam ben bunları
senin ki kız o zaman şekerim :):) kız annelerinin yüzü sivilceleniyormuş geçen bi arkaaş öyle dedi :):)
bende ee bende niye yok dedim o da sen zaten cinssin diye cevap verdi :):)
ben burdayımya sivilce çıkıyor hala bide siyah noktalar , sanki ergen oldum :)) napcam ben bunları
senin ki kız o zaman şekerim :):) kız annelerinin yüzü sivilceleniyormuş geçen bi arkaaş öyle dedi :):)
bende ee bende niye yok dedim o da sen zaten cinssin diye cevap verdi :):)
:))) yarın gösterir inşallah canım , kocişimde ilk kez giricek içeriye , daha o görmedi hiç çok heyecanlı :119:
günaydın kızlar nasılsınız bakıyorum isim telaşlarınız başlamış benım en başından belliydi zaten kız olursa MASAL erkek olursa URAS şimdi oğlumuzun adı DORUK URAS
adıyla yaşasın canım :):) doruk adını bende çok beğenirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?