milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın kızlar nasılsınız bakıyorum isim telaşlarınız başlamış benım en başından belliydi zaten kız olursa MASAL erkek olursa URAS şimdi oğlumuzun adı DORUK URAS

güzel isim cnm adıyla yaşasın inşallah
biz isim bulamıyoruz

ayy nasıl bir yağmur var anlatamam yaa... öğlen arası dışarı çıkayım dedim yağmura yakalandım :):)

bu arada lohusa geceliği aldım kızlar... 80 TL den 39,50 TL'ye düşmüş hemen alayım dedim :):)

günaydın kızlar nasılsınız bakıyorum isim telaşlarınız başlamış benım en başından belliydi zaten kız olursa MASAL erkek olursa URAS şimdi oğlumuzun adı DORUK URAS

güzel isimler , senden fikir almak lazım isim konusunda , bizim içinde düşün teyzesi

kızz bebekler annelerinin güzelliklerini alırmış hamişken fıstıklarrr

beni her gören kız dedi , annem zaten aynı benim sana hamileliğimde böyleydi diyo , kayınvalidemde çok uyuyorum die kız o zaman dio , bitek beta hcg erkek dedi şimdiye kadar , bakalım hayırlısı artık , ha bide ben hiç güzelleşmedim aksine sivilcelerle uğraşıyorum yarın gösterir inşallah yaa gerçi artık onada çok güvenmemeye başladım , doğana kadar erkek diyorlarmış kız oluyomuş filan anlamadım nasıl oluyorsa :26:

çok iyi almışsın canım yaa ben bakmıştım 60 dan aşağı bişey görmedim hiç , bende çok istiyorum ama karar veremedim hamilelik içinmi alsam lohusalıktada giyilirmi ? doğum kış başı olucak , ona göre bişey almak lazım

aman bence onlar eskidendi şimdi doktorlar ayrıntılı ultrasonda gayet iyiler yanılma payları çok düşük :):)

ben beğendim rahat görünüyor , omuzdan açılıyo sanırım emzirmek için , ama ben giyemiyorum böyle , alt üst alıcam , gece yatarken eteği yukarı çıkıyo hep artık nasıl uyuyorsam

hastanede bunu giyerim canım ben... gecelik daha rahat oluyormuş... ev için bir tanede pijama takımı alacağım inşallah...

ayrıntılıda her organını inceliyor canım... iki boyutluda ayrıntılı yapıyorlar canım 4 boyutu dedikleri bebişin ağzını burnunu görelim diyeee :):)

gerçi benim doktor baya bi tecrübeli yanılacağını sanmıyorum cinsiyet konusunda ,senelerdir artık her şekilde anlıyorlardır herhalde , o bilemeyenlerde dediğin gibi sanırım ya cihazı eskidir yada kendisi yenidir :))

pazara gitmem lazım ama o kadar sıcakki hava çok mayışmış durumdayım :)) napcam yaaa biraz daha bekliyim bari dimi çok acıkıyorum çoook içimde bir tazmanya canavarımı var bilemedim :))

pazara gitmem lazım ama o kadar sıcakki hava çok mayışmış durumdayım :)) napcam yaaa biraz daha bekliyim bari dimi çok acıkıyorum çoook içimde bir tazmanya canavarımı var bilemedim :))

çıkma canım serinlik çıksın öyle gidersin :):) ayy benimde canım öyle bi meyve çekiyor ki anlatamam :):) akşama bende eve giderken toplayım bütün meyvelerden :)

çıkma canım serinlik çıksın öyle gidersin :):) ayy benimde canım öyle bi meyve çekiyor ki anlatamam :):) akşama bende eve giderken toplayım bütün meyvelerden :)

bende hayatım boyunca toplam yediğim meyveyi bikaç aydır yedim , evin önündede yenidünya ağacı var normalde sevmem ama her meyveyi yiyesim geliyor , eşim her aşağı indiğinde toplattırıyorum ona :)) ama dut ağacı bulamadım hala anneme söyliyim o bulsun bana kiloyla almak filanda yetmiyo ağaçlara diktim gözümü

selam canlarımm ben geldımm sonunda sabahtan berı gezdım tozdum puslu hava burada sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…