URAS ta şans talih mutluluk demekmiş babası uras olsun dedı
günaydın kızlar nasılsınız bakıyorum isim telaşlarınız başlamış benım en başından belliydi zaten kız olursa MASAL erkek olursa URAS şimdi oğlumuzun adı DORUK URAS
anlamıı çok güzellmiş canım bide 2 isim birbirine güzel uymuş
ayy inşallah gösterir yaaa :):) babası tosbayı görünce bakalım neler hissedecek :):) benim ki donup kalmıştı :)
günaydın kızlar nasılsınız bakıyorum isim telaşlarınız başlamış benım en başından belliydi zaten kız olursa MASAL erkek olursa URAS şimdi oğlumuzun adı DORUK URAS
o daha hiç görmediği için daha durumun ciddiyetinin farkında değil ama Allah nasip ederse yarın görücekböle kalır eminim
kızz bebekler annelerinin güzelliklerini alırmış hamişken fıstıklarrr
ayy nasıl bir yağmur var anlatamam yaa... öğlen arası dışarı çıkayım dedim yağmura yakalandım :):)
bu arada lohusa geceliği aldım kızlar... 80 TL den 39,50 TL'ye düşmüş hemen alayım dedim :):)
bende eminim öleece kalacağına :):):):)
bu arada aldığam gecelik
AQUA Spor Hamile Gecelii Pijama Dnyas
bakalım beğenecek misiniz....
beni her gören kız dedi , annem zaten aynı benim sana hamileliğimde böyleydi diyo , kayınvalidemde çok uyuyorum die kız o zaman dio , bitek beta hcg erkek dedi şimdiye kadar , bakalım hayırlısı artık , ha bide ben hiç güzelleşmedim aksine sivilcelerle uğraşıyorumyarın gösterir inşallah yaa gerçi artık onada çok güvenmemeye başladım , doğana kadar erkek diyorlarmış kız oluyomuş filan anlamadım nasıl oluyorsa :26:
bende eminim öleece kalacağına :):):):)
bu arada aldığam gecelik
AQUA Spor Hamile Gecelii Pijama Dnyas
bakalım beğenecek misiniz....
aman bence onlar eskidendi şimdi doktorlar ayrıntılı ultrasonda gayet iyiler yanılma payları çok düşük :):)
ben beğendim rahat görünüyor , omuzdan açılıyo sanırım emzirmek için , ama ben giyemiyorum böyle , alt üst alıcam , gece yatarken eteği yukarı çıkıyo hep artık nasıl uyuyorsam
ayrıntılıda cihaz farklımı oluyor canım ? benim doktorun yan odasının kapısında 4 boyutlu ultrason yazıyo , omu yoksa ?
ayrıntılıda her organını inceliyor canım... iki boyutluda ayrıntılı yapıyorlar canım 4 boyutu dedikleri bebişin ağzını burnunu görelim diyeee :):)
pazara gitmem lazım ama o kadar sıcakki hava çok mayışmış durumdayım :)) napcam yaaabiraz daha bekliyim bari dimi çok acıkıyorum çoook içimde bir tazmanya canavarımı var bilemedim :))
çıkma canım serinlik çıksın öyle gidersin :):) ayy benimde canım öyle bi meyve çekiyor ki anlatamam :):) akşama bende eve giderken toplayım bütün meyvelerden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?