milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ben bi kalkiyim artık saat 3 olmuş , sabahtan beri mayış mayış nereye kadar , biraz evde işim var sonrada pazara gidiyim , dönüşte gelirim yine , görüşürüz fıstıklar

ben bi kalkiyim artık saat 3 olmuş , sabahtan beri mayış mayış nereye kadar , biraz evde işim var sonrada pazara gidiyim , dönüşte gelirim yine , görüşürüz fıstıklar

Kolay gelsın şekerım :) dikkat et kendine

kızlar yardm edin bişi söyleyin afp testinin sonucunu aldım normal değerle benım değerim arasında çok fark var

kızlar yardm edin bişi söyleyin afp testinin sonucunu aldım normal değerle benım değerim arasında çok fark varEki Görüntüle 412273

ya benimki de 17,6 çıkmıştı.. Normal değer nedir bilmiyorum ama sanırım bu tesste normal değer 5,36 nın üzeri demek istemiş olabilirler canım hemen telaşlanma...

sibelllllllllllll ne oluyo annem hemen telaşlanma lutfennn ne olur içini ferah tut farklı bı hastaneyı ara nmetten baktınmı dur bakam bende hemen

bulamadım bişey yahu bakıyorum ama kımısı yuksek olan değere ıyı dıyor kımısı kotu

büyük ihtmal testi benim istediğim gibi yapmadılar yarın tekrar gel test tekrar yapılsın bebeğede tekrar bakalım dedi

iyi haberler bekliyoruz sibel bizide telaşlandırdın , ya nannen1 hamiş oldu bizi unuttu bak , oda perşembe doktora gidicem diyordu , benide doktordan aradılar gelicekmisiniz diyeee gelcem tabii dedim , birilerine yer ayarlamaya çalışıyolar galiba , yemezler :)) 1 aydır iple çekiyoruz bu randevuyu , birdahaki randevumuda yarın aliyim bari

büyük ihtmal testi benim istediğim gibi yapmadılar yarın tekrar gel test tekrar yapılsın bebeğede tekrar bakalım dedi

onun istediği gibi yapılmadı derken ne demek istedi ki??

Bu arada senin değerin kaç tam olarak canım benim??

Sakın canını sıkma allahın izniyle hiçbirşey çıkmaz inşallah.. Içini ferah tut...

tmm cnm haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…