- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
selam canlarımm ben geldımm sonunda sabahtan berı gezdım tozdum puslu hava buradasizler nasılsınız
selam canlarımm ben geldımm sonunda sabahtan berı gezdım tozdum puslu hava buradasizler nasılsınız
ben bi kalkiyim artık saat 3 olmuş , sabahtan beri mayış mayış nereye kadar , biraz evde işim var sonrada pazara gidiyim , dönüşte gelirim yine , görüşürüz fıstıklar
ben bi kalkiyim artık saat 3 olmuş , sabahtan beri mayış mayış nereye kadar , biraz evde işim var sonrada pazara gidiyim , dönüşte gelirim yine , görüşürüz fıstıklar
kızlar yardm edin bişi söyleyin afp testinin sonucunu aldım normal değerle benım değerim arasında çok fark varEki Görüntüle 412273
ya benimki de 17,6 çıkmıştı.. Normal değer nedir bilmiyorum ama sanırım bu tesste normal değer 5,36 nın üzeri demek istemiş olabilirler canım hemen telaşlanma...
kafayı yiğcem ışıl dr mail attım bekliyorum şimdi
kafayı yiğcem ışıl dr mail attım bekliyorum şimdi
büyük ihtmal testi benim istediğim gibi yapmadılar yarın tekrar gel test tekrar yapılsın bebeğede tekrar bakalım dedi
iyi haberler bekliyoruz sibel bizide telaşlandırdın , ya nannen1 hamiş oldu bizi unuttu bak , oda perşembe doktora gidicem diyordu , benide doktordan aradılar gelicekmisiniz diyeee gelcem tabii dedim , birilerine yer ayarlamaya çalışıyolar galiba , yemezler :)) 1 aydır iple çekiyoruz bu randevuyu , birdahaki randevumuda yarın aliyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?