sibelciğim benim sonucumdayazanlar şunlardı.
OSB ( ntd) 1:37600
down sendromu= 1:4090
sadece yaş= 1:1340
trisonomi=1:46000
sende sadce AFP mi yazıyor??
evet cnm sadece afp yazıyo
gidiyim artık güneşin etkisi azaldı gibibugün melekte gelmedi neşede yok
günaydın fıstıklar , bugün çok erkenciyim , gece wc uyandıktan sonra uyuyamadım heyecandan , doktor amcamıza gidicez , hayırlı haberlerle döneriz inşallah
Kızlar benim hamilelik günlüğümde ne yazıyor bi bakın , afp (alfa feto protein )testi die bişey yazıyo , afp ne demiştim ben sibele ayçada üçlü test demişti yok değilmiş canım bu başka bişey , sibelden nie istediki doktoru , veya genelde yapılması gerekiyorsa bize niye bahsetmedilerki :44: bunada kandan bakılıyormuş bi araştıriyim hemen
günaydın fıstıklar , bugün çok erkenciyim , gece wc uyandıktan sonra uyuyamadım heyecandan , doktor amcamıza gidicez , hayırlı haberlerle döneriz inşallah
günaydın herkese....
Zuhalciğim bazı doktorlar afp, bazı doktorlar üçlü test istiyormuş.nedenini bişmiyorum.afp de kandan bakılan bir test.
Tek başına afp ölçümü yanlızca nöral tüp defekti ntd ve diğer bazı fetal anomaliler açısından riski yüksek anne adaylarını belirlerken üçlütest, bebeklerinde down sendromu ve trizomi 18 varlığı açısından risk altında olan anne adaylarını belirlemektedir.
ışılım ve zuhalcim dün bizde doktora gittik kesemizi gördük biraz küçükmüş 8.2mm dedi doktor 4-4.5 jhaftalık hamileymişim herhalde bu haftalar göre küçük olması normaldir doktor genel olarak iyi dedi 15 gün sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırdı sizin kaçtı acabakeseniz merak ettim nilüş kız sende biliyorsan yaz
ışılım ve zuhalcim dün bizde doktora gittik kesemizi gördük biraz küçükmüş 8.2mm dedi doktor 4-4.5 jhaftalık hamileymişim herhalde bu haftalar göre küçük olması normaldir doktor genel olarak iyi dedi 15 gün sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırdı sizin kaçtı acabakeseniz merak ettim nilüş kız sende biliyorsan yaz
günaydın canım... Hayırlı cumalar...bugün kaçta randevun... Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin...
canım günaydın hayırlı cumalar....
Afp dedikleri zaten üçlü tarama testinde isteniliyor diye biliyorum..
baya bi geç canım randevu 18.30 da eşimde geleceği için öyle aldık , öğleden sonra başlarım ciciş olmaya banyomu yaparım saçıma fön hafif makyaj anca yetişirim ben zaten bu saate :)) doktordanda anneme geçicez , teyzemler gelmiş şehir dışından , yarın paylaşırım artık doktor maceramızı :119:
güzel habreleriini bekliyoruz şekerim :)
Amin tatlım , eşimde telefonuna indirmiş gün gün bizim bu hamilelik takvimi gibi bişey , dün bana okuyordu orda diyorki bebeğiniz artık sizi çok rahat duyabiliyor onunla konuşun , hatta en çok annesinin sesini seviyor ve annesinin sesini diğer seslerden ayırabiliyor dieAllahın mucizesine bakarmısın canım yaaa ayyy anneler günüde geliyo kızlar , benimki bir kıpraşıverirmi annesine hediye olarak acaba :))
kıpraşmasına az kalmış canım benim bakarsın pazar günü tepiverir anneciğini :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?