milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

senin minnoş ne kadar büyümüş canım yaaa maşallah göbüşte çıkmıştır herhalde artık , dahada çıkmadı deme , 30 cm i geçmiş yaklaşık 1 kg diyo

ya evet benim minnoş bu haftanın sonunda 1kg. olabilirmiş :):)

göbeğim çıktı tabiki artıkın çıkmasın mı 7. ayımıza girdik ama işyerindeki arkadaşlarım hiçte öyle olmadığımı benden daha çok şişme beklediklerini söylüyorlar :):)

ya foto eklicem göbeğiminde bi türlü çekemiyorum eşimede söylesem beni vurur.. bi çaresini bulup eklemek istiyorum aslında :):)

sende var mı göbüş zuzu???

benn geldim bana ceza vermeyın anacım ya evde olunca 12 1 den aşşağı kalkamıyorum artık uyu uyu anca kahvaltı ettım geldım

olmazmı hiçççç hemde ne göbüş , ama bende çokta gaz oluyo bazen şişiyorum baya bazen o kadar olmuyo

benn geldim bana ceza vermeyın anacım ya evde olunca 12 1 den aşşağı kalkamıyorum artık uyu uyu anca kahvaltı ettım geldım

bendede var o uyku hali ama ben sabah erken kalkıyorum gün içinde 1-2 kez uyuyorum zaman zaman , çıkiyim artık görüşürüz fıstıklar , iyi haberlerle döneriz inşallah

hadi bakalım cnm gör miniğini:)))
inşallah canım ne güzel bi hediye olur yanlız bizim kızlar gene yok , ceza verelim bunlar hak etti artık
bana vermeyin:18::18::18::18: önce internetim gitti. sonra da işlerimi yetiştirmeyeçalıştım. biraz daha var ama geleceğim

bence fırsatı olan yatsın zaten...sonra bu yatışları çoookkk özleyeceğiz. bizim melekler uymamıza izin vermeycekler
yazık kuzenim yemek bile yiyemiyordu. açlıktan başımın döndüğünü bilirim diyordu

sıkıldım tek başıma... gelen giden yok. kapatayım bari kızlar bir süpürge yapayım önce de

ben gidiyorum
melek yalnız bırakmazdı ama oda yok kaç gündür zaten.inşallah bir problem yoktur.
neşe de iyileşmiştir inşallah..

Son düzenleme:
Canlarımmm anne adaylarımmmmm ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU mutlu olsunnn :119::119::119::123::123::123: ve annelerinizinde ANNELER GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM...

Günaydın fıstıklar , geç olsada hepimizin anneler günü kutlu olsun inşallah seneye hepimiz bebişlerimiz kucağımızda ve mutlu olarak kutlarız anneler gününü

Bu arada kızımız olucak doktor amcamız kesin dedi , eşim biraz afalladı ama sonra oda alıştı minik kurbamıza :)) plan yapmaya başladık bile , saçlar azcık uzayınca hemen fıskiye yapcaz 2 tane artık fındığıma cicişlerde alabilirim pembiş pembiş , yanlız ölçümler farklı çıktı biraz , 5 gün büyük çıktı 16+4 te gittim 17+2 çıktı , 210 gr ve 17 cm çıktı , doktor değiştirince tarihi bende değiştirdim artık

ayyy canım hayırlı uğurlu olsun yaa bi prenses daha geliyo ne güzel yaa
sen hissediyomuydun kız diye peki

ayyy canım hayırlı uğurlu olsun yaa bi prenses daha geliyo ne güzel yaa
sen hissediyomuydun kız diye peki

yokcanım ama eşim rüyasında kız görmüştü , annem kız demişti , bikaç kişi daha kız demişti ama ben şu hcg olayına inanmıştım baya erkek die düşünüyordum bana sürpriz oldu

günaydın canım.... ayyy çok sevidim yaaa seninde minik kurbaağan kız demek :):) bizim topik hem kız oldu yaaa :):):)

Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle doğmasını nasip etsin canım benim.. hepimiz hayırlızı ile kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi....

nülüşüm sanada günaydın şekerim :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…