- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
inşallah canım ne güzel bi hediye olur yanlız bizim kızlar gene yok , ceza verelim bunlar hak etti artık
aynen yaaa kimseler uğramıyor artık.. bi sen bi ben ama olmaz ki :)
cezalarını keselim zuzucum...
senin minnoş ne kadar büyümüş canım yaaa maşallahgöbüşte çıkmıştır herhalde artık , dahada çıkmadı deme , 30 cm i geçmiş yaklaşık 1 kg diyo
[ı]benn geldim bana ceza vermeyın anacım ya evde olunca 12 1 den aşşağı kalkamıyorum artıkUyu uyu anca kahvaltı ettım geldım
[/ı]
ya evet benim minnoş bu haftanın sonunda 1kg. olabilirmiş :):)
göbeğim çıktı tabiki artıkın çıkmasın mı 7. ayımıza girdik ama işyerindeki arkadaşlarım hiçte öyle olmadığımı benden daha çok şişme beklediklerini söylüyorlar :):)
ya foto eklicem göbeğiminde bi türlü çekemiyorum eşimede söylesem beni vurur.. bi çaresini bulup eklemek istiyorum aslında :):)
sende var mı göbüş zuzu???
benn geldim bana ceza vermeyın anacım ya evde olunca 12 1 den aşşağı kalkamıyorum artıkuyu uyu anca kahvaltı ettım geldım
ohhhhh yat valla şekerim ama kendini bebeğini aç bırakma yaaa :)
bendede var o uyku hali ama ben sabah erken kalkıyorum gün içinde 1-2 kez uyuyorum zaman zaman , çıkiyim artık görüşürüz fıstıklar , iyi haberlerle döneriz inşallah
hadi bakalım cnm gör miniğini:)))baya bi geç canım randevu 18.30 da eşimde geleceği için öyle aldık , öğleden sonra başlarım ciciş olmaya banyomu yaparım saçıma fön hafif makyaj anca yetişirim ben zaten bu saate :)) doktordanda anneme geçicez , teyzemler gelmiş şehir dışından , yarın paylaşırım artık doktor maceramızı :119:
bana vermeyin:18::18::18::18: önce internetim gitti. sonra da işlerimi yetiştirmeyeçalıştım. biraz daha var ama geleceğiminşallah canım ne güzel bi hediye olur yanlız bizim kızlar gene yok , ceza verelim bunlar hak etti artık
benn geldim bana ceza vermeyın anacım ya evde olunca 12 1 den aşşağı kalkamıyorum artıkuyu uyu anca kahvaltı ettım geldım
Bu arada kızımız olucakdoktor amcamız kesin dedi , eşim biraz afalladı ama sonra oda alıştı minik kurbamıza :)) plan yapmaya başladık bile , saçlar azcık uzayınca hemen fıskiye yapcaz 2 tane artık fındığıma cicişlerde alabilirim pembiş pembiş , yanlız ölçümler farklı çıktı biraz , 5 gün büyük çıktı 16+4 te gittim 17+2 çıktı , 210 gr ve 17 cm çıktı , doktor değiştirince tarihi bende değiştirdim artık
ayyy canım hayırlı uğurlu olsun yaa bi prenses daha geliyo ne güzel yaa
sen hissediyomuydun kız diye peki
Bu arada kızımız olucakdoktor amcamız kesin dedi , eşim biraz afalladı ama sonra oda alıştı minik kurbamıza :)) plan yapmaya başladık bile , saçlar azcık uzayınca hemen fıskiye yapcaz 2 tane artık fındığıma cicişlerde alabilirim pembiş pembiş , yanlız ölçümler farklı çıktı biraz , 5 gün büyük çıktı 16+4 te gittim 17+2 çıktı , 210 gr ve 17 cm çıktı , doktor değiştirince tarihi bende değiştirdim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?