günaydın canım.... ayyy çok sevidim yaaa seninde minik kurbaağan kız demek :):) bizim topik hem kız oldu yaaa :):):)
Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle doğmasını nasip etsin canım benim.. hepimiz hayırlızı ile kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi....
nülüşüm sanada günaydın şekerim :):)
günaydın kızlar .. feci grip oldum .. yatıyorum perşembeden beri(( .. geçmişe dönemedim .. herkes iyidir inşallah .. işlerim karışıkk fırsat bulunca yazarım
günaydın kızlar .. feci grip oldum .. yatıyorum perşembeden beri(( .. geçmişe dönemedim .. herkes iyidir inşallah .. işlerim karışıkk fırsat bulunca yazarım
günaydın canım.... ayyy çok sevidim yaaa seninde minik kurbaağan kız demek :):) bizim topik hem kız oldu yaaa :):):)
Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle doğmasını nasip etsin canım benim.. hepimiz hayırlızı ile kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi....
ayy ışılım yaa 2 li için gittiğimde kafa kocamandı sanki alnı şişkin gibiydi , göbüşle kafa aynı boydu ama ondanda biraz erkek herhalde demiştim ama bu sefer yüzünü net gördük kafa normale dönmüş , ağız burun okka gibi maşallah , kıza benzemiş teyzesi
ayy canım benimm yaa çok tatlı oluyorlar di mii.... cd verdi mi doktorunuz...
cd vermiyor doktor canım detayklıda çekiyormuş radyolog , öyle olunca söylemedik doktora bizde çünkü benim bi sürü sorum olduğu için adamı bezdirmiyim dedim :)) aşıları filan sordum , hepatit aşımın ilk dozunu yaptık , devletin verdiği çocuklar içinmiş o yüzden sağlık ocağında yaptırma hepatiti dedi , kendimiz aldık eczaneden , ama tetanozu sağlık ocağında olabilirsin dedi , şart değil ama olsanda faydası olur zararı olmaz dedi , bu arada detaylı 100 tl miş radyolog yapıyormuş , jinekoloğa rapor yazıyormuş , zaten onun branşı içim rahat gidebilirim
anladım canım senin üçlü zamının geldi... detaylıyı ne zaman yaptıracaksın peki???
17+5 olmuşsun sanırım üçlünün en geç 18. haftada yapılması şart sanırım....
tetanoz ben olmadım yaa.. aşılara çok güvenmiyorum ben....ne bileyim yaa...
3 lü için gitmiştim zaten canım kan verdim , Ankaraya gönderdikleri için 1 haftada gelir dediler , 4 lü istersen 4 lüde yapıyorlar ama o 4. testi devlet ödemiyormuş bende gerek yok dedim , detaylıyı sana sorucaktım ne zaman yaptiriyim?
tamam canım , gene yok bizim kızlar yaaa herkes bir bir dökülüyo neşe iyileştimi acaba ? melekte hasta olmuş , ayça görünmüyor , diğer kızlarda çok arada uğruyor
valla ayrıntılı ultrasonu bizim doktorumuz kendisi yapmıştı 20. haftadaydık sanırım tam net hatırlamıyrum... sonra ben ondan iki üç gün sonra da nükleer tıp uzmanına gitmiştim canım... 21+1 falan olabilir haftamız.. ama evde bakayım sana yarın daha ne yazarım....
ben burdayım ama yaaaaaa
12. hafta olmuş kız 2 li zamanı gelmiş seninde , ben gidip biraz işlerimle uğraşiyim yağmur yağıcak sanırım
bugün 15.30 da benmde randevum inşallah gidicem bende bugün
hadi sende bize güzel haberlerle gel inşallah nülüşcüm :)
cinsiyet tahmini yapar mı acaba yaaa çok merak ediyorummm
yapabilir belki şekerim... Yapmasa bile bir ay sonra öğrenirsin artıkın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?