milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın kızlar .. feci grip oldum .. yatıyorum perşembeden beri (( .. geçmişe dönemedim .. herkes iyidir inşallah .. işlerim karışıkk fırsat bulunca yazarım

Son düzenleme:

Amin canımmm bizim topiğimiz hep kız dimi yaaa bi sibelin oğlu olucak benim minik fındığımada isim düşünün teyzeleri :44:

günaydın kızlar .. feci grip oldum .. yatıyorum perşembeden beri (( .. geçmişe dönemedim .. herkes iyidir inşallah .. işlerim karışıkk fırsat bulunca yazarım

geçmiş olsun melekim merak ettik seni bi terslik olduğunu tahmin etmiştik zaten , kızım olcak teyzesi isim önerileri istiyoruz sizden

ayy ışılım yaa 2 li için gittiğimde kafa kocamandı sanki alnı şişkin gibiydi , göbüşle kafa aynı boydu ama ondanda biraz erkek herhalde demiştim ama bu sefer yüzünü net gördük kafa normale dönmüş , ağız burun okka gibi maşallah , kıza benzemiş teyzesi

ayy canım benimm yaa çok tatlı oluyorlar di mii.... cd verdi mi doktorunuz...

ayy canım benimm yaa çok tatlı oluyorlar di mii.... cd verdi mi doktorunuz...

cd vermiyor doktor canım detaylıda çekiyormuş radyolog , öyle olunca söylemedik doktora bizde çünkü benim bi sürü sorum olduğu için adamı bezdirmiyim dedim :)) aşıları filan sordum , hepatit aşımın ilk dozunu yaptık , devletin verdiği çocuklar içinmiş o yüzden sağlık ocağında yaptırma hepatiti dedi , kendimiz aldık eczaneden , ama tetanozu sağlık ocağında olabilirsin dedi , şart değil ama olsanda faydası olur zararı olmaz dedi , bu arada detaylı 100 tl miş radyolog yapıyormuş , jinekoloğa rapor yazıyormuş , zaten radyoloğun branşı olduğu için içim rahat gidebilirim

Son düzenleme:

anladım canım senin üçlü zamının geldi... detaylıyı ne zaman yaptıracaksın peki???

17+5 olmuşsun sanırım üçlünün en geç 18. haftada yapılması şart sanırım....

tetanoz ben olmadım yaa.. aşılara çok güvenmiyorum ben....ne bileyim yaa...

3 lü için gitmiştim zaten canım kan verdim , Ankaraya gönderdikleri için 1 haftada gelir dediler , 4 lü istersen 4 lüde yapıyorlar ama o 4. testi devlet ödemiyormuş bende gerek yok dedim , detaylıyı sana sorucaktım ne zaman yaptiriyim?

saol tatlım sanada günaydın
benmki erkek olacak yaa öyle hissediyorum

valla ayrıntılı ultrasonu bizim doktorumuz kendisi yapmıştı 20. haftadaydık sanırım tam net hatırlamıyrum... sonra ben ondan iki üç gün sonra da nükleer tıp uzmanına gitmiştim canım... 21+1 falan olabilir haftamız.. ama evde bakayım sana yarın daha ne yazarım....

tamam canım , gene yok bizim kızlar yaaa herkes bir bir dökülüyo neşe iyileştimi acaba ? melekte hasta olmuş , ayça görünmüyor , diğer kızlarda çok arada uğruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…