günaydın kızlarrrrrrrr gelin bi kucaklıyayım sizi hepinizi çok özledimmm
güzel bir haftaolsun inşallah
günaydın kızlarrrrrrrr gelin bi kucaklıyayım sizi hepinizi çok özledimmm
güzel bir haftaolsun inşallah
günaydın kızlar nasılsınız ben cuma gittim testi tekrar yaptık sonuc bugun cıkacak
hoşgeldin canım iyileştin mi iyicee
günaydın kızlar nasılsınız ben cuma gittim testi tekrar yaptık sonuc bugun cıkacak
GÜNAYDIN HOŞGELDİN CANIM.. TOPARLADIN MI BAKALIM KENDİNİ İYİCE...
GÜNAYDIN HOŞGELDİN CANIM.. TOPARLADIN MI BAKALIM KENDİNİ İYİCE...
AYY CANIM BENİM HADİ BAKALIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİ ALACAĞIZ BUGÜN.. DOKTORA GİTTİN Mİ PEKİ.. TEKRAR GEL BEBEĞE BAKILIm demişti sanırım...
zuhalinde prensesi geliyomuşşş onuda yaz istersen
aaa valla kız topiki olduk maşallahh
gittim cuma günü çok yogundu zaten hemen yattım bişeyler ölçtü kan testine yolladı bişi soramadım bile ışıl
günaydın kızlar .. feci grip oldum .. yatıyorum perşembeden beri(( .. geçmişe dönemedim .. herkes iyidir inşallah .. işlerim karışıkk fırsat bulunca yazarım
evet ama benmkide sibelinkine arkadaş olacak bence erkek olacak bakalım ne kadar doğruu hissetmişim belki bugün belli olur küçük bi ihtimalde olsa içimde bi umut var
sana hiçbirşey söylemedi mi yaaa.. ölçümler normal rahat ol vs. gibi....bugün kaçta gideceksin randevun kaçta??
sana hiçbirşey söylemedi mi yaaa.. ölçümler normal rahat ol vs. gibi....bugün kaçta gideceksin randevun kaçta??
ya hayrola ışıl bişey kaçırdım sanırım sorunmu var:44::44:
yok canım benım sonuçları görmeden bişi diyemezmiş sonuçları internetten görüp telefonda konusacağız gitmicem bugun
yok canım benım sonuçları görmeden bişi diyemezmiş sonuçları internetten görüp telefonda konusacağız gitmicem bugun
sibel üçlü test yaptırmıştı ve afp değeri yüksek çıkmıştı... testi tekrarlayalım bebeğede bakalım demişti doktoru canım...
kızlar tünaydın neşem nasılsın geçmşi olsun şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?