milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın kızlarrrrrrrr gelin bi kucaklıyayım sizi hepinizi çok özledimmm

güzel bir haftaolsun inşallah

günaydın kızlarrrrrrrr gelin bi kucaklıyayım sizi hepinizi çok özledimmm

güzel bir haftaolsun inşallah

GÜNAYDIN HOŞGELDİN CANIM.. TOPARLADIN MI BAKALIM KENDİNİ İYİCE...

günaydın kızlar nasılsınız ben cuma gittim testi tekrar yaptık sonuc bugun cıkacak

AYY CANIM BENİM HADİ BAKALIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİ ALACAĞIZ BUGÜN.. DOKTORA GİTTİN Mİ PEKİ.. TEKRAR GEL BEBEĞE BAKILIm demişti sanırım...

KOCA GÖBEKLİLERİMİZ

cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT/10 ARALIK_____KIZIMIZ GELİYOOO (korunmayı bıraktığı ilk ay hamiş kaldı)

serinserin_________YAŞ/23_____BAT/6-8 ARALIK___OĞLUMUZ GELİYOOO

umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______KIZIMIZ GELİYOOO(korunmayı bıraktıktan sonra 2. ay hamiş kaldı)

yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK______BEBİŞ GELİYOOO (korunmayı bıraktıktan sonra 3. ay hamiş kaldı)

gelartik___________YAŞ/27______BAT/10 ŞUBAT___OĞLUMUZ GELİYOOO(korunmayı bıraktıktan sonra 7. ay hamiş kaldı)

morwenfb_________YAŞ/25______BAT/10 ŞUBAT_____KIZIMIZ GELİYOOO(korunmayı bıraktıktan sonra 3. ay hamiş kaldı)

FactorB___________YAŞ/32______BAT/????????______BEBİŞ GELİYOOO (D.K hapını bıraktıktan sonra 3. ay hamiş kaldı)

plasebo___________YAŞ/24______BAT/22 MART______BEBİŞ GELİYOOO (D.K hapını bıraktıktan sonra ilk ay hamiş kaldı)

nannen1__________YAŞ/24_______BAT/6 MAYIS______BEBİŞ GELİYOOO (korunmayı bıraktıktan sonra 3. ay hamiş kaldı)

KOCA GÖBEKLİ OLMA YOLUNDAKİLER

havi1453__________YAŞ/27______BAT/28 NİSAN________BEKLEMEDE :97:denemede 12. ay

vanillia___________YAŞ/26_______BAT/11 MAYIS_______BEKLEMEDE :97:denemede 14. ay

MyHoS___________YAŞ/25_______BAT/3 HAZİRAN_______BEKLEMEDE :97: denemede 6. ay

hmfsst___________YAŞ/21_______BAT/????????________ZAYIFLAMA DERDİNDE (4 KİLO VERDİ BENİM AZİMLİ HATUŞUM)

DEĞİŞEN BİŞEY VARMI KIZLAR LİSTEMİZİN SON HALİ SANIYORUM

Son düzenleme:
hoşgeldin canım iyileştin mi iyicee

hoşbudum nülüşüm iyiyim çok şükür kendime geldim ay sonunu bekliyorum sabırsızlıkla

günaydın kızlar nasılsınız ben cuma gittim testi tekrar yaptık sonuc bugun cıkacak

günaydın hayrola canım

GÜNAYDIN HOŞGELDİN CANIM.. TOPARLADIN MI BAKALIM KENDİNİ İYİCE...

toparladım canım şükür sen nasılsın canım eloş nasıl

Son düzenleme:

gittim cuma günü çok yogundu zaten hemen yattım bişeyler ölçtü kan testine yolladı bişi soramadım bile ışıl

günaydın kızlar .. feci grip oldum .. yatıyorum perşembeden beri (( .. geçmişe dönemedim .. herkes iyidir inşallah .. işlerim karışıkk fırsat bulunca yazarım

geçmiş olsun meleğim ah ne çektim ben geçen hafta kendine dikkat et iyi hissedince yazarsın

evet ama benmkide sibelinkine arkadaş olacak bence erkek olacak bakalım ne kadar doğruu hissetmişim belki bugün belli olur küçük bi ihtimalde olsa içimde bi umut var

hadi bakalım canımm allah gönlüne göre versin

sana hiçbirşey söylemedi mi yaaa.. ölçümler normal rahat ol vs. gibi....bugün kaçta gideceksin randevun kaçta??

ya hayrola ışıl bişey kaçırdım sanırım sorunmu var:44::44:

yok canım benım sonuçları görmeden bişi diyemezmiş sonuçları internetten görüp telefonda konusacağız gitmicem bugun

sıkma canını sibelim herşey güzel olacak inşallah içini ferah tut

sibel üçlü test yaptırmıştı ve afp değeri yüksek çıkmıştı... testi tekrarlayalım bebeğede bakalım demişti doktoru canım...

afp değerinin yüksek olması neyi ifade ediyo:44:

kızlar tünaydın neşem nasılsın geçmşi olsun şekerim

özlemcim çok saol bitanem allaha şükür iyiyim bahar gribi atlattık yoğun bi şekilde neyse ki kendime geldim sen nasılsın minik fınfık kurdumuz nasıl bulantı filan yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…