milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

özlemcim çok saol bitanem allaha şükür iyiyim bahar gribi atlattık yoğun bi şekilde neyse ki kendime geldim sen nasılsın minik fınfık kurdumuz nasıl bulantı filan yok dimi

tekrar geçmiş olsun çok şükür bulantım falan yok biraz uyku var okadar

tek başıma konuştum durdum burada. ne gelen oldu ne giden. kimse uğramadı bile

haklısın canım burası böyle işte , kimse tenezzül edip geçmişi bile okumuyor oysa geçmiş en fazla 2 sayfa , zaten kimse gelmiyor , ışılla nilüş dışında beni tebrik eden bile olmadı , sence hangimiz küsmeliyiz? Sende dahil tabiii

Canlarımmm anne adaylarımmmmm ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU mutlu olsunnn :119::119::119::123::123::123: ve annelerinizinde ANNELER GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM...
senin de anneler günün kutlu olsun cnm
Günaydın fıstıklar , geç olsada hepimizin anneler günü kutlu olsun inşallah seneye hepimiz bebişlerimiz kucağımızda ve mutlu olarak kutlarız anneler gününü
inşallah cnm
hayırlı olsun cnm. istediğin oldu yani çok şükür. eşinin suratı nasıldı
günaydın kızlar .. feci grip oldum .. yatıyorum perşembeden beri (( .. geçmişe dönemedim .. herkes iyidir inşallah .. işlerim karışıkk fırsat bulunca yazarım
geçmiş olsun cnm. dikkat et kendine...
ben de yaptırmadım tetanoz. daha doğrusu doktorum bişey demedi.
günaydın kızlarrrrrrrr gelin bi kucaklıyayım sizi hepinizi çok özledimmm

güzel bir haftaolsun inşallah
hoşgeldin cnm:)) iyileşmene sevindim ama baya çektin valla sen
günaydın kızlar nasılsınız ben cuma gittim testi tekrar yaptık sonuc bugun cıkacak

hayırlı haberlerini bekliyoruz

doğru söylüyorsun. önce slm vereyim sonra dönerim dedim

ayy ben dayanamadım limangodan aldım bişiler ilk kez bişiler aldım bebişime
bugün görmeye gidicem çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…