özlemcim çok saol bitanem allaha şükür iyiyim bahar gribi atlattık yoğun bi şekilde neyse ki kendime geldim sen nasılsın minik fınfık kurdumuz nasıl bulantı filan yok dimi
merhaba kızlarr..küsüm ama neyse slm vereyim dedim yine de
selam canım.. hayırdır neden küstürdük biz seniiiiii :):)
tek başıma konuştum durdum burada. ne gelen oldu ne giden. kimse uğramadı bile
tek başıma konuştum durdum burada. ne gelen oldu ne giden. kimse uğramadı bile
senin de anneler günün kutlu olsun cnmCanlarımmm anne adaylarımmmmm ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU mutlu olsunnn :119::119::119::123::123::123: ve annelerinizinde ANNELER GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM...
inşallah cnmGünaydın fıstıklar , geç olsada hepimizin anneler günü kutlu olsuninşallah seneye hepimiz bebişlerimiz kucağımızda ve mutlu olarak kutlarız anneler gününü
hayırlı olsun cnm. istediğin oldu yani çok şükür. eşinin suratı nasıldıBu arada kızımız olucakdoktor amcamız kesin dedi , eşim biraz afalladı ama sonra oda alıştı minik kurbamıza :)) plan yapmaya başladık bile , saçlar azcık uzayınca hemen fıskiye yapcaz 2 tane artık fındığıma cicişlerde alabilirim pembiş pembiş , yanlız ölçümler farklı çıktı biraz , 5 gün büyük çıktı 16+4 te gittim 17+2 çıktı , 210 gr ve 17 cm çıktı , doktor değiştirince tarihi bende değiştirdim artık
geçmiş olsun cnm. dikkat et kendine...günaydın kızlar .. feci grip oldum .. yatıyorum perşembeden beri(( .. geçmişe dönemedim .. herkes iyidir inşallah .. işlerim karışıkk fırsat bulunca yazarım
ben de yaptırmadım tetanoz. daha doğrusu doktorum bişey demedi.anladım canım senin üçlü zamının geldi... detaylıyı ne zaman yaptıracaksın peki???
17+5 olmuşsun sanırım üçlünün en geç 18. haftada yapılması şart sanırım....
tetanoz ben olmadım yaa.. aşılara çok güvenmiyorum ben....ne bileyim yaa...
hoşgeldin cnm:)) iyileşmene sevindim ama baya çektin valla sengünaydın kızlarrrrrrrr gelin bi kucaklıyayım sizi hepinizi çok özledimmm
güzel bir haftaolsun inşallah
günaydın kızlar nasılsınız ben cuma gittim testi tekrar yaptık sonuc bugun cıkacak
haklısın canım burası böyle işte , kimse tenezzül edip geçmişi bile okumuyor oysa geçmiş en fazla 2 sayfa , zaten kimse gelmiyor , ışılla nilüş dışında beni tebrik eden bile olmadı , sence hangimiz küsmeliyiz? Sende dahil tabiii
kızlar kardeşim yine ELA' ma bir sürü şey almış akşama eklemek istiyorum size.. ayyo ayakkabılar öyle tatlı ki yaaaa :):)
ayy ben dayanamadım limangodan aldım bişiler ilk kez bişiler aldım bebişime
bugün görmeye gidicem çok heyecanlıyım
ekle cnm bakalım biz de görelim cicileri:))
ben hala çorap bile almadım:))
ayy ben dayanamadım limangodan aldım bişiler ilk kez bişiler aldım bebişime
bugün görmeye gidicem çok heyecanlıyım
eklesene aldıklarını bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?