milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

cnm benımmm 1 tane daha kızımız gelıyor he maşallahh :))

aaaa nereye gidiyosun ama yaaa

hoşgeldin cnm:)) iyileşmene sevindim ama baya çektin valla sen

aynen canım feci yakalandım ağzım yüzüm yara bere oldu neyseki sağ salimim şükür sen nasılsın ayçacım bebikimiz napıyo büyüdümü göbüş görmek istiyoruumm

bazen gözden kaçıyo zuzu geri dönsek bile yakalayamıyoruz yazılanları benim yazdıklarım da kimi zaman havada kalıyo sen kızma kimseye kasti bişey olacağını sanmıyorum prensesimiz hayırlı uğurlu olsun bana da uğur getirsinnnn

ayy öpme beni sapuy şupuy zıbını çook tatlı anan ben öpmem direk ısırırım o zıbınla görürsem onuuu

aynen canım feci yakalandım ağzım yüzüm yara bere oldu neyseki sağ salimim şükür sen nasılsın ayçacım bebikimiz napıyo büyüdümü göbüş görmek istiyoruumm

iyi cnm ne yapsın bebiş büyüyor işte:))) göbüş çok büyümedi yaa foto koyacak kadar.hatta sabah kalkarken eşimm aaa bebiş gitmiş diyor. sabahları olmuyor akşamları şişiyor anlamadım:)))

ayyy en son bana kızmıştı ondan mı gitti acaba?? tebrik etmedin falan demişti

gözdem napıyosun birlikte başladık bu topikte bak senin göbiş kocaman oldu ben hala uğraşıyorum ne zormuş offf

canım sana yazdımmm çokk onceki sayfalarda ama duymadın sesımızı kızımla uzuldum bıraz olsun senı sevıyorum ama ben ıyıleşmenede çok sevındım

Bebeğimmm sakın bebek konusunda uzulme bı zamanı var demekkı dımı ama hem ben esımle son hamıle kalmadan once çok takıyodum kafaya bılırsın bı gun herseyı unuttuk bıraz rahatlama hıssı duyduk (alkolle beraber oyle çok ıcen ınsanlar değilizdir yanlış anlaşılmasın sadece bu yuzden ıctık ) neyse kendımızı kaptırdık ama ne bebek dusunuyruz ne baska bısı bıde oyle dene bakalım ne olcak

amannn terbıyesızce anlattım tuuuu

sen zuzuyu bul gönlünü al şekerim :):) onsuz olmaz buralar :))

gönlünü almak sorun değil alırım da ne yani gerçekten benim yüzümden mi gelmiyor?? ben neden tebrik etmeyeyim ki ne gibi bir kastım olabilir
üzüldüm açıkçası... neyse...

Son düzenleme:
kızlar tamamen gıdıyorum dememiş ki yada ben mı gözden kaçırdım anlayamadım şimdi bnde geç gördüm kusuruma bakmasın geç kalkıyorum edıyrum anca gırebılıyorum ya :44::44::44:

canım zamanı var herkesin işte nasibini bekliyo senn bebişde

artık gelsin ama yaaa özledim onuu

iyi cnm ne yapsın bebiş büyüyor işte:))) göbüş çok büyümedi yaa foto koyacak kadar.hatta sabah kalkarken eşimm aaa bebiş gitmiş diyor. sabahları olmuyor akşamları şişiyor anlamadım:)))

akşamları gazdan dolayı daha da şişiyodur normaldir

off ne bilim gözdiş yaa ara ara karamsarlık çöküyo içime 5 ay oldu tık yok gerçi bu aralar bebiş aklıma bile gelmiyo yoğunluktan ama gelince de tam geliyo zor gidiyo

bi de bütün arkadaşlarım doğum yaptı ya da çou hamile bebiş görmeye gidiyorum filan içim bi acaip oluyoo

puufff ben gene damara bağlamaya başlıorum sanırım

Son düzenleme:
kızlar tamamen gıdıyorum dememiş ki yada ben mı gözden kaçırdım anlayamadım şimdi bnde geç gördüm kusuruma bakmasın geç kalkıyorum edıyrum anca gırebılıyorum ya :44::44::44:

bana da tamamen gidiyomuş hissi vermedi yoksa yanlış mı anladım zuzu gel çabuk buraya öle kaçmak varmııı

kızlar selam doktora gittik geldik evimize
ya herşey yolundaymış çok şükür
ense boyu burun kemiği filan :)
test için kan verdim
decavit ve gynoferon verdi bu ilaçları kullanan var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…