Bu arada kızımız olucakdoktor amcamız kesin dedi , eşim biraz afalladı ama sonra oda alıştı minik kurbamıza :)) plan yapmaya başladık bile , saçlar azcık uzayınca hemen fıskiye yapcaz 2 tane artık fındığıma cicişlerde alabilirim pembiş pembiş , yanlız ölçümler farklı çıktı biraz , 5 gün büyük çıktı 16+4 te gittim 17+2 çıktı , 210 gr ve 17 cm çıktı , doktor değiştirince tarihi bende değiştirdim artık
çokkk şekerler :):):) çok beğendim nülüşcümmm :):)
çok cicilerde maviyi almasaydın keşke zira erkek hissedenlerin hepsinin kızı oluyorda :)) sen pipiyi görmeden paçayı sıvama yani , beni arasanız ekim 2012 anneleri topiğinde olucam kızlar veya arkadaş listesine ekleyebilirsiniz , hoşçakalın
çok cicilerde maviyi almasaydın keşke zira erkek hissedenlerin hepsinin kızı oluyorda :)) sen pipiyi görmeden paçayı sıvama yani , beni arasanız ekim 2012 anneleri topiğinde olucam kızlar veya arkadaş listesine ekleyebilirsiniz , hoşçakalın
hoşgeldin cnm:)) iyileşmene sevindim ama baya çektin valla sen
haklısın canım burası böyle işte , kimse tenezzül edip geçmişi bile okumuyor oysa geçmiş en fazla 2 sayfa , zaten kimse gelmiyor , ışılla nilüş dışında beni tebrik eden bile olmadı , sence hangimiz küsmeliyiz? Sende dahil tabiii
cnm benımmm 1 tane daha kızımız gelıyor he maşallahh :))
gözdem napıyosun birlikte başladık bu topikte bak senin göbiş kocaman oldu ben hala uğraşıyorum ne zormuş offf
aynen canım feci yakalandım ağzım yüzüm yara bere oldu neyseki sağ salimim şükür sen nasılsın ayçacım bebikimiz napıyo büyüdümü göbüş görmek istiyoruumm
gözdem napıyosun birlikte başladık bu topikte bak senin göbiş kocaman oldu ben hala uğraşıyorum ne zormuş offf
ayyy en son bana kızmıştı ondan mı gitti acaba?? tebrik etmedin falan demişti
sen zuzuyu bul gönlünü al şekerim :):) onsuz olmaz buralar :))
gönlünü almak sorun değil alırım da ne yani gerçekten benim yüzümden mi gelmiyor??ben neden tebrik etmeyeyim ki ne gibi bir kastım olabilir
üzüldüm açıkçası... neyse...
canım zamanı var herkesin işte nasibini bekliyo senn bebişde
iyi cnm ne yapsın bebiş büyüyor işte:))) göbüş çok büyümedi yaa foto koyacak kadar.hatta sabah kalkarken eşimm aaa bebiş gitmiş diyor. sabahları olmuyor akşamları şişiyor anlamadım:)))
canım sana yazdımmm çokk onceki sayfalarda ama duymadın sesımızı kızımla uzuldum bıraz olsun senı sevıyorum ama ben ıyıleşmenede çok sevındım
Bebeğimmm sakın bebek konusunda uzulme bı zamanı var demekkı dımı ama hem ben esımle son hamıle kalmadan once çok takıyodum kafaya bılırsın bı gun herseyı unuttuk bıraz rahatlama hıssı duyduk (alkolle beraber oyle çok ıcen ınsanlar değilizdir yanlış anlaşılmasın sadece bu yuzden ıctık) neyse kendımızı kaptırdık ama ne bebek dusunuyruz ne baska bısı bıde oyle dene bakalım ne olcak
amannn terbıyesızce anlattım tuuuu[/COLOR][/I][/B]
ama olmaz ki hiç kimse uğramıyor.. kızlaaarrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelin bakayım hepiniz buraya :)
kızlar tamamen gıdıyorum dememiş ki yada ben mı gözden kaçırdım anlayamadım şimdi bnde geç gördüm kusuruma bakmasın geç kalkıyorum edıyrum anca gırebılıyorum ya :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?