kızlar selam doktora gittik geldik evimize
ya herşey yolundaymış çok şükür
ense boyu burun kemiği filan :)
test için kan verdim
decavit ve gynoferon verdi bu ilaçları kullanan var mıı
bende geldım heaaa yemeğimi koydumm muzlu pastamı yaptımmm ohh mıs hadı gelın bana hem yemek yıyelım hem kaynatalımm hepinizi beklıyorummmmmmmm
ayy ben de düşünüp duruyorum ne yapacağım diye
valla cnm dolapta kıymam vardı onu çıkardım açılsın akşama kofte yapıcam yanına pılav ıste bıde fasulye koydum yeterrr daha nee sen ne dusunuyosun
afiyet olsun cnm:))ben de patlıcan yemeği, sebzeli bulgur pilavı, cacık, salataya karar verdim:))
ohhh mısss bayılırım ptlıcana sızede afıyet olsun tatlım da bısey merak ettım sebzelı bulguru nasıl yapıyosun :44:
ben de çok severim patlıcanı
cnm sebzeli patlıcan diyorum ama biber ve domates hepsibazen de patlıcan da koyuyorum da şimdi patlıcan yemeği yapacağım için patlıcan koymayacağım.
sebzeli pilavı da . önce doğradığım biberleri biraz kavuruyorum. sonra üzerine küçük küçük küp küp doğradığım domatesleri ilave ediyorum.domatesler de biraz ölmeye başlayınca biraz da salça ilave edip kavuruyorum. üzerine bulguru koyuyorum. hepsini şöyle bir-iki dk çevirip sıcak suyunu ilave ediyorum.sonra da yarıma verip bekliyorum
yanına da cacık....ohhhh missss
güzelmiş valla ellerine sağlık bigun bende oyle denıyım yenılıkleri severim
dene cnm çok lezzetli olyor gerçektenşaka maka 4 aylıksın bacım
cnm ben de çok net hissedemiyorum. daha doğrusu haftada 1 kere hissediyorum. 3 haftadır var. ama 3 kere hissettim işte:)))evet olduk cnm şükür vallaahh bide kıprışmalarını hıssetsem tamam işte gerçekten hamıleyım dıyeceğim de
ayyy tam cici bunlarEki Görüntüle 415765 Eki Görüntüle 415766 Eki Görüntüle 415767 Eki Görüntüle 415768 Eki Görüntüle 415771
teyzemizin aldığı cicilerin milyonda biri kızlar :):):)
Eki Görüntüle 415765 Eki Görüntüle 415766 Eki Görüntüle 415767 Eki Görüntüle 415768 Eki Görüntüle 415771
Eki Görüntüle 415765 Eki Görüntüle 415766 Eki Görüntüle 415767 Eki Görüntüle 415768 Eki Görüntüle 415771
kızlar selam doktora gittik geldik evimize
ya herşey yolundaymış çok şükür
ense boyu burun kemiği filan :)
test için kan verdim
decavit ve gynoferon verdi bu ilaçları kullanan var mıı
slm hatuncuklarrrrr nasılsınızzzzzzzzz
myhossss kısssss vanilia nasılsınız şekerler ne var ne yokkkkk bakalımmmmmm
ışıl çok tatlıymış kıyafetler gerçekten maşallah
günaydın kızlarrr
anam sen mi geldin nülüş bende tükkanı açtım zannediyorummgünaydın günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?