milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar selam doktora gittik geldik evimize
ya herşey yolundaymış çok şükür
ense boyu burun kemiği filan :)
test için kan verdim
decavit ve gynoferon verdi bu ilaçları kullanan var mıı

ben decavit kullanıyorum cnm ama diğerini bilmiyorum.
decavit vitamin hapı. bir sürü vitamin var içinde

bende geldım heaaa yemeğimi koydumm muzlu pastamı yaptımmm ohh mıs hadı gelın bana hem yemek yıyelım hem kaynatalımm hepinizi beklıyorummmmmmmm

valla cnm dolapta kıymam vardı onu çıkardım açılsın akşama kofte yapıcam yanına pılav ıste bıde fasulye koydum yeterrr daha nee sen ne dusunuyosun

afiyet olsun cnm:))ben de patlıcan yemeği, sebzeli bulgur pilavı, cacık, salataya karar verdim:))

Son düzenleme:
afiyet olsun cnm:))ben de patlıcan yemeği, sebzeli bulgur pilavı, cacık, salataya karar verdim:))

ohhh mısss bayılırım ptlıcana sızede afıyet olsun tatlım da bısey merak ettım sebzelı bulguru nasıl yapıyosun :44:

ohhh mısss bayılırım ptlıcana sızede afıyet olsun tatlım da bısey merak ettım sebzelı bulguru nasıl yapıyosun :44:

ben de çok severim patlıcanı
cnm sebzeli patlıcan diyorum ama biber ve domates hepsi bazen de patlıcan da koyuyorum da şimdi patlıcan yemeği yapacağım için patlıcan koymayacağım.
sebzeli pilavı da . önce doğradığım biberleri biraz kavuruyorum. sonra üzerine küçük küçük küp küp doğradığım domatesleri ilave ediyorum.domatesler de biraz ölmeye başlayınca biraz da salça ilave edip kavuruyorum. üzerine bulguru koyuyorum. hepsini şöyle bir-iki dk çevirip sıcak suyunu ilave ediyorum.sonra da yarıma verip bekliyorum
yanına da cacık....ohhhh missss

güzelmiş valla ellerine sağlık bigun bende oyle denıyım yenılıkleri severim

evet olduk cnm şükür valla ahh bide kıprışmalarını hıssetsem tamam işte gerçekten hamıleyım dıyeceğim de
cnm ben de çok net hissedemiyorum. daha doğrusu haftada 1 kere hissediyorum. 3 haftadır var. ama 3 kere hissettim işte:)))
ilk hamileliklerde normalmiş hissedememek ya da geç hissetmek
ayyy tam cici bunlar rabbim sağlıklı mutlu günlerde analı babalı giydirmeyi nasip etsin cnm

Son düzenleme:
kızlar selam doktora gittik geldik evimize
ya herşey yolundaymış çok şükür
ense boyu burun kemiği filan :)
test için kan verdim
decavit ve gynoferon verdi bu ilaçları kullanan var mıı

maşallah nülüşüm sağ salim dönmüşsünüz ne güzel rabbim böyle tamamlatsın hamişliini inşallah

ama bunlar çoooooooookk güzel ışııııııııllllll çooooookkk ayakkabılara hele bittim bittim sağlıklı günlerde giydir hepsini meleğine

slm hatuncuklarrrrr nasılsınızzzzzzzzz

myhossss kısssss vanilia nasılsınız şekerler ne var ne yokkkkk bakalımmmmmm

iyi olmaya çalışıyorum başakçım hastaydım 10 gündür yeni iyileştim

istifamı verdim ay sonuna kadar çalışıyorum sonra da evde takılcam azcık öle işte bende pek değişiklik yok sen napıyosun minik büyüyomu?

bu arada kızlar hepinize günaydın tükkan sahibesi olaraktan açtım güzel muhabbetler olsun bugün

günaydın kızlar tahlil sonucumuz çok şükür temiz çıktı oğluşum iyiymiş ışılcım kıyafetler çok şirin çok güzel allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin ama hala senı göremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…