- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
günaydın kızlar tahlil sonucumuz çok şükür temiz çıktı oğluşum iyiymiş ışılcım kıyafetler çok şirin çok güzel allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin ama hala senı göremedik
Eki Görüntüle 415765 Eki Görüntüle 415766 Eki Görüntüle 415767 Eki Görüntüle 415768 Eki Görüntüle 415771
teyzemizin aldığı cicilerin milyonda biri kızlar :):):)
ay çok güzel yerim ben onları
dr bana kilo alman lazım hiç hamile gibi görünmüyosun dedi yaa
nasıl kilo alıcam ben peki yaa
ne bulursan yiyecen vallaa :):):)
ay çok şanslısın nülüş yaaaaa :):):)
Kızlar selam canlarr bende uyandım kahvaltımı ettim geldım ee anca bomboş bılmem ne demeyın değil değilllll canınızı da sıkmayın hiçççç
Ben de öğleden sonra doktorumuza gidiceğim benım afp test sonucum çıktı gidelim bi bakalım Hayırlısı olsun test sonucumuz iyi çıksın..
ya doktora gidicem de yıkansamdami gitsem yıkanmasam mi okadar pis değilim ama üşeniyorum uffffff nabıyım kı bu hamilelik iyicene beniii böyleeeee miskinleştirdi ama aaaaaa zaten kimse de yok aaaaaaaaaaaaa ama yaniiiiiiiiiiii
iyi olmaya çalışıyorum başakçım hastaydım 10 gündür yeni iyileştim
istifamı verdim ay sonuna kadar çalışıyorum sonra da evde takılcam azcık öle işte bende pek değişiklik yok sen napıyosun minik büyüyomu?
Canlarım ben geldimmm
anam gez gez öldüm yorgunluktann Neyse ki sonuçlarımız güzel çok şükür1 ay sonra da renkli doppler e gireceğiz hayırlısı ile bebeğimin tüm hatlarını göreceğim gnüde sabırsızlıkla bekliyorum
günaydın kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?