milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın kızlarrr.. nasılsınız bakalım... kızımın cicilerini beğendiğinize sevindim kızlar...

ya bu arada zuzu icçin birşeyler yapayıl da gelsin yaaa ama olmaz ki böyle...

günaydın kızlar tahlil sonucumuz çok şükür temiz çıktı oğluşum iyiymiş ışılcım kıyafetler çok şirin çok güzel allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin ama hala senı göremedik

ayy canım benim çok sevindim Allaha şükürler olsun minik erkeğimiz iyiymiş :):) gözümüz aydın olsun...

dr bana kilo alman lazım hiç hamile gibi görünmüyosun dedi yaa
nasıl kilo alıcam ben peki yaa

Kızlar selam canlarr bende uyandım kahvaltımı ettim geldım ee anca bomboş bılmem ne demeyın değil değilllll canınızı da sıkmayın hiçççç

Ben de öğleden sonra doktorumuza gidiceğim benım afp test sonucum çıktı gidelim bi bakalım Hayırlısı olsun test sonucumuz iyi çıksın..

hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin şekerim :)

ya doktora gidicem de yıkansamdami gitsem yıkanmasam mi okadar pis değilim ama üşeniyorum uffffff nabıyım kı bu hamilelik iyicene beniii böyleeeee miskinleştirdi ama aaaaaa zaten kimse de yok aaaaaaaaaaaaa ama yaniiiiiiiiiiii

gir güzelce duş al dışarı çıkmadan bence miss gibi

pek bi değişiklik yok muuu daha ne olsun anacımmm.. hasta olmuşunnnn... iyileşmişiiiinnnnnn........ bide istifa etmişinnnnnnnnnnn

ev hatunu olmak hamiş kalmanın yarısıdır tatlımmmm tebrik ediyorum seniii sonunda doğru yolu bulmuişunnnnnnnnn

bak ben işten çıktımmm bide sayahate gittim kendiliğimden hamile kaldım. biz kocayla yapıyos bu işi yanlış yapıyos

çok sevndm annemmm sende şööle tatile felan çık ohhhhh yumurtla gellllll çok öptümmmmmmm

Canlarım ben geldimmm

anam gez gez öldüm yorgunluktann Neyse ki sonuçlarımız güzel çok şükür 1 ay sonra da renkli doppler e gireceğiz hayırlısı ile bebeğimin tüm hatlarını göreceğim gnüde sabırsızlıkla bekliyorum

sevindim canım ne güzel herşey hep böyle yolunda gider inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…