- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Canlarım ben geldimmm
anam gez gez öldüm yorgunluktann Neyse ki sonuçlarımız güzel çok şükür1 ay sonra da renkli doppler e gireceğiz hayırlısı ile bebeğimin tüm hatlarını göreceğim gnüde sabırsızlıkla bekliyorum
günaydın nülüş.... herkes gitti ya buraların tadı tuzu kalmadı hiç.. sende uğramıyorsun....
ışıl keçi sütüne çok faydalı diyolar hiç aldın mı sen?
yok canım ben hiç içmedim keçi sütü... inek sütüne devam :):):)
sen nasıl besleniyorsun?? balık falan yiyor musun?? cevizi bademi ihmal etme ve de kayısı....
haftada bir kesin ama bazen 2 kez balık yine et mutlaka 1 kesin
sütü içmeye yeni başladım ara vermiştim yaklaşık bi aydır şimdi bi sabah bi akşam içmeye çalışıyorum
kayısı kurusu çekmecemde zaten bir iki hep atıyorum ağzıma
hergün bi iki meyve mutlaka yiyorum
ceviz bademide 3 günde bi filan ancak yiyorum cevizin tadından pek hoşlanmıyorum malesef
bu arada hangi balık türünü tüketiyorsun nülüş....
bu arada hangi balık türünü tüketiyorsun nülüş....
gunaydın kızlar nasılsınız bütün gece karnım ağrıdı doğru düzgün uyuyamadım ya bide kızlar haziranın 2sınde amca kızımın düğünü var elbise bulamadım aslında abiye giymek istiyordum ama ya çok pahalı yada hamilede güzel durmuyor şu elbise nasıl sizce
Eki Görüntüle 417296
değişik değişik canım yaa benm pek öyle balık konusunda damak tadım yok
her seferinde farklı balık
günaydın kızlar benimde bulantılar yine başladı canım bişi yemek istiyor mesla alıyorum sonra canım istemiyor bi acayip bişi süt pek içemiyom şimdi aslında sütü çok seven biriyim nedense bugünlerde içemiyorum hayret ya
gunaydın kızlar nasılsınız bütün gece karnım ağrıdı doğru düzgün uyuyamadım ya bide kızlar haziranın 2sınde amca kızımın düğünü var elbise bulamadım aslında abiye giymek istiyordum ama ya çok pahalı yada hamilede güzel durmuyor şu elbise nasıl sizce
Eki Görüntüle 417296
günaydınnn kızlarrr mutlu günler
günaydın neşecim....
burası artık ıssı ada gibi bende robinson...cuma da nülüş.. bi ikimiz varız valla.... herkez çil yavrusu gibi dağıldı.. nazar değdi topiğe nazar...
çok şirin bi elbise yakışır sana nede olsa sen erkek anasısın
günaydın kızlar tahlil sonucumuz çok şükür temiz çıktı oğluşum iyiymiş ışılcım kıyafetler çok şirin çok güzel allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin ama hala senı göremedik
günaydın kızlarrr.. nasılsınız bakalım... kızımın cicilerini beğendiğinize sevindim kızlar...
ya bu arada zuzu icçin birşeyler yapayıl da gelsin yaaa ama olmaz ki böyle...
dr bana kilo alman lazım hiç hamile gibi görünmüyosun dedi yaa
nasıl kilo alıcam ben peki yaa
ne bulursan yiyecen vallaa :):):)
ay çok şanslısın nülüş yaaaaa :):):)
pek bi değişiklik yok muuudaha ne olsun anacımmm.. hasta olmuşunnnn... iyileşmişiiiinnnnnn........ bide istifa etmişinnnnnnnnnnn
ev hatunu olmak hamiş kalmanın yarısıdır tatlımmmm tebrik ediyorum seniii sonunda doğru yolu bulmuişunnnnnnnnn
bak ben işten çıktımmm bide sayahate gittim kendiliğimden hamile kaldım. biz kocayla yapıyos bu işi yanlış yapıyos
çok sevndm annemmm sende şööle tatile felan çık ohhhhh yumurtla gellllllçok öptümmmmmmm
Canlarım ben geldimmm
anam gez gez öldüm yorgunluktann Neyse ki sonuçlarımız güzel çok şükür1 ay sonra da renkli doppler e gireceğiz hayırlısı ile bebeğimin tüm hatlarını göreceğim gnüde sabırsızlıkla bekliyorum
Eki Görüntüle 417296
günaydın neşecim....
burası artık ıssı ada gibi bende robinson...cuma da nülüş.. bi ikimiz varız valla.... herkez çil yavrusu gibi dağıldı.. nazar değdi topiğe nazar...
mesela neler???
valla canım bir süre sürer bu durum 12-14. haftalarda geçer merak etme.. ama ihmal etme yemeye gayret göster az ve sık canım benim :)
bence çok güzel canım ama renk konusunda başka hangi seçenekler var???
ayy çok şükür siboşum herşey yolundaymış sevindimmm nazar değmesin
zuzu niye küstü vallah da ben hiç bişey anlamadım:44:
kızım ben bu halimle otursam seni bile yerim ki sen hamilesin canın hiç aşermiyomu annem yaa ye işte ne bulursan ahh sen gibi olsam dünyayı yerim
aynen çok şanslı ışılım ama kıymetini bilmiyo biz yediğimiz her lokmayı sayıyoruz nasıl dünya bu leynnn
tabi uzak kalınca sen haberlerden bi haber kaldın doğru çok şükür ev hatunu olcam ama şimdi de tasası tuttu beni
ya sıkılırsam filan falan su koyvermeye başladım neyseki tatil planları var bu sene bikaç ay onlarla kafamı dağıtırım sonrasına bakıcaz artık başağım
fasulyemize dikkat et muaahhh
maşallah gözdişimbende bebiş istiyorum yaaaaa
çok şirin ama farklı rengini düşünebilirsin siboşş daha ağır dursun
kızların işleri yoğundur ya melek zati hasta hem doğumlarınız olunca hepiniz gidiceksiniz zaten şimdiden alıştırma yapıyolar galiba
renk siyah ve kırmızı var ışılım kırmızı pek benlik değil siyahta çok yakar gibime geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?