milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

doğum olunca gideceğimizi de nerden çıkardın :):) biz burayı bekliyoruz şekerim :):)

bebeklerle ilgileneceksiniz emzireceksiniz uyutacaksınız filan filan ondan dedim gitmeyin zaten ben hepinizi çok seviyorum size çok alıştım

sağol neşem bu arada ağırlık derken arkadaşın 74 oldu :)

hahahahahah çatlak senii maşallah yokmu yeni resim siboşumm sadrazamımızı görelim

ya aslında buda güzel... siyah ve kırmızı benimde tercihim olmaz... bu durumda bu renk uygundur... siyah takı ve siyah aayakkabı ile kombine edebilirsin..

katılıyorum pembişi al siboş kırmızı abes olur siyahta çok klasik kalır pembişi gri ayakkabı ve takıyla da güzel olur pembişe griyi çok yakıştırıyorum

iyisimi biz birbirimizin cep telefonlarını alalım gelmeyene çağrı bombardımanı yapalım

yoğundur ışılım ya bi sorun varmıydı ki ben biçok şeyi kaçırmışım da
:44:

valla bilmiyorum ki zuzu ile aynı anda ikiside kayboldu gitti.. zuzu kimse olmuyor sıkılıyorum dedi.. ayça neden gelmiyor bilmiyorum ama...

h.sonu cekinir koyarım neşem

valla bilmiyorum ki zuzu ile aynı anda ikiside kayboldu gitti.. zuzu kimse olmuyor sıkılıyorum dedi.. ayça neden gelmiyor bilmiyorum ama...

iyidir ya sıkıntı yoktur ben şimdi siteye en son ne zaman girmiş ayça bakayım:44:

zuzu da ekim anneleri topiğinde muhabbete dalmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…