benimde öyle hem dr hem sağlık ocağı ama kımse bişi demedi neyse ayın 2snde gidince sorarım gözde senın dr saç boyatma konusunda ne dedi
aynen cnm alıştık ama bakalım kısmet
ayçacımm ne mutluu sizee yaavalla kızım kızım diye sevmeye çok alıştınn şaşırtmasınn siziii doktorunuzz :18:
kızlarr ben şirkete yenii gelebildimm daha sabah kayınvalidemi doktora götürdümm dizlerinden ameliyatt olacakk olmamak için sürekli doktor değiştiriyorr şansınıı zorluyorr alem kadın yasizde ne varr ne yok nasılsınızz
ben boyamıyorum bu yüzden cvp veremeyeceğimkızlar selam nasılsınız bişi soracağım drunuz saç boyama için ne dedi
günaydın canlarımmmmmmmmmmm nassınızz bakalımmm bende khvaltımı edıyrum bı yandan ohhh
bugun aşılar başlıyo gıdelım onları olalım
aynen cnm alıştık ama bakalım kısmetcnm geçmiş olsun ama iyi yapıyor. çünkü dizlerinden ameliyat olunca daha kötü oluyor çoğu kimse. eskisi gibi bile olamıyorlar.ve doktorlar buna rağmen para için yapıyorlar. benim kayınvalidem 70 küsür yaşında. devlet hastaneleri kesinlikle olmaz bu yaştan sonra diyor.hiçbiri yapmıyor. özel hastaneye gitti geçen gün yaparım ben seni ameliyat demiş. illa yaptıracağım diyor şimdi.bence farklı doktorlara gitmekte fayda var.
ben boyamıyorum bu yüzden cvp veremeyeceğimfikrimi sorarsan ben karşıyım hamilelikte boyaya bi kaç ay bebek için boyatılmasa da olur diyenlerdenim. tabii benim fikrim:)
afiyet olsun. ben de yaptırmadım aşı. doktorum bişey demedi... tarifi verdim aldın mı bu arada
canım boyatabilirsin organik olsa da olmasa da fark etmez dedi ama ben yapamıyorum yınede ne olur ne olmaz dıye beklıyorum valla
aynen cnm alıştık ama bakalım kısmetcnm geçmiş olsun ama iyi yapıyor. çünkü dizlerinden ameliyat olunca daha kötü oluyor çoğu kimse. eskisi gibi bile olamıyorlar.ve doktorlar buna rağmen para için yapıyorlar. benim kayınvalidem 70 küsür yaşında. devlet hastaneleri kesinlikle olmaz bu yaştan sonra diyor.hiçbiri yapmıyor. özel hastaneye gitti geçen gün yaparım ben seni ameliyat demiş. illa yaptıracağım diyor şimdi.bence farklı doktorlara gitmekte fayda var.
ben boyamıyorum bu yüzden cvp veremeyeceğimfikrimi sorarsan ben karşıyım hamilelikte boyaya bi kaç ay bebek için boyatılmasa da olur diyenlerdenim. tabii benim fikrim:)
afiyet olsun. ben de yaptırmadım aşı. doktorum bişey demedi... tarifi verdim aldın mı bu arada
aldım cnm teşekkur etmek içinde gelmenı bekledım kuru kuruya etmıyım dedim saol guzelımm
düğün var ya ay başı o yüzden sordum bende arada kaldım ama kafam bildiğiniz 2 renk sarı siyah
düğün var ya ay başı o yüzden sordum bende arada kaldım ama kafam bildiğiniz 2 renk sarı siyah
Ben yavaştan hazırlanıyorum kızlarrr gideyim de aşımı olayım Nasıl bşeydi unuttum en son ılk okulda olduk :18::18::18: acıtıyomuydu acaba hahhahaha tırsak benakşamada teyzemdeyım yemeğe çağırdı benı beklemeyın yanı çok opuyorum herkesı
Ben yavaştan hazırlanıyorum kızlarrr gideyim de aşımı olayım Nasıl bşeydi unuttum en son ılk okulda olduk :18::18::18: acıtıyomuydu acaba hahhahaha tırsak benakşamada teyzemdeyım yemeğe çağırdı benı beklemeyın yanı çok opuyorum herkesı
biraz ağrı yapabiliyormuş cnm ama kişiye göre değişiyor. inşallah sen hissetmezsin bile
kızlar selam nasılsınız bişi soracağım drunuz saç boyama için ne dedi
sen na yaptın ayça oldun mu aşıyı?? olacak mısın??
canım walla olması lazım artık ama o bacaklar onu götürmüyorr :)) önce zayıflaması gerek gerçii her doktor aynı şeyi söylüyor .. artık çok zorlanıyo yürürken bazen oturduğu yerden çok zor kalkıyorr.. bana göre mecbur olucakk ameliyat .. ameliyatı olup iyişende var eskisinden daha kötü olanda ne bileyim ben
evvet şekerim burdayım ve sizleri çok özledimaaaa canım hoşgeldin yaaa
özledik seni
artık buralardasın demi
hoşgeldin şekerim.. tatil bitti demek sonunda.. yediklerin içtiklerin senin olsun gördüklerini anlat bakalım...
hoşbuldum şekerim tatilde evdeydim hep öyle kumlara bırakamadım kendimi eşimin işinden dolayı gidemedik ama akşamları yürüyüş yaptık gezdik dolaştık bu arada eşimin sperm testi yaptırmasını istedi doktorum allahtan çok iyi çıktı sonuçlar şimdilik bugün kırmızılar geldi henüz bekliyorum bende geçen ay serephone kullandım progestan kullandım 1 yumurtam gelişmiş demekki tutmadı öyle işte bekliyorum
kuzuma gelen ciciler şekerler :):):)
Eki Görüntüle 425323 Eki Görüntüle 425324 Eki Görüntüle 425326 Eki Görüntüle 425327
Selam canlarım geldim şükür evdeyım teyzem bı doyurdu bı doyurdu ohhh
aşımıda oldum hiç acımıyomus unutmusuz ya bıran tedirginlik oldu
Bu arada 61 kg olmusum ben ya daha gecen 58 dım ne ara aldım bu kadar kılo canım çok sıkıldı sureklı yıyorum ya pfffffffffff o ıncecık hatun gıttı ne tombalak geldı 5 ayda 6 kg
yerim yerimmmmmmmmmmmmmmmm o çileğiiiii elbiseyiiRabbim iyi günlerde giymelerini nasip etsin canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?