milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

aynen vallaa.. 10.000 ödenir ama onlarla geçireceğin bir gün bile geri gelmez şekerim katılıyorum sana..

hay ağzına sağlık canımmmmmmmm annesine yakın bı yerden ev tutmalı hem çalışır hem çocuğuda ona bıraktımı o kredi de göz açıp kapayıncaya kadar geçer...Bak bız eşimin 1000 tl maaşıyla hem kredi hem ev masrafı bılmem ne odenıyo hemde bebek olacak.Rabbım verır bı kolaylığını boşver hakıkatten ılerıdede ben yaptım dersın göğsünü gere gere .....

kız nasıl söyledin hazırlıksız yakalandım böyle içime sinmiyor haber verirseniz daha iyi ağırlardım falan deseydin
şimdikilerde pek patavatsız oluyor demiştir valla

hahah ben derım arkadaşım hahah oyle de bı derım kı bu zamana kadar hep sus sus sus DELİRTTİLER BENI Öyle varmı çat kapı kocam belkı çıplak duş alıyo edıyor terbıyesızlere haddını bıldırırm o gıttıkten sonra kaynanam da dıyo kı aaaaaaaaaaa senın dılının kemiği yokmuş ne sandın dedım varmı oyle yağma habersızce gelmesın bıdaha...

Hahahaha çok fenayım yaaaaaaaaaaa

aaa kocan evde mi ben anlamamışım orayı:))) kaynanan bilmiyormu oğlunun evde olduğunu cnm öyle pat kapı geliyorlar. ayıp gerçekten

anam yeminle 1000 tl maaşla kı ben çalışmıyorum çocuk ustesısnden gelıyo herşeyın ustune ustluk gecen kaynanamın gun parası yokmus bana geldı dıyokı akşama doğan banada bı 50 tl ayarlayabılır mı sorarım dedım salak ben sordum da akşama çıkardı verdı ne verıyosun kı senın anan senın çolcuğuna hicbırsey yapmıyorrrr el el ustunde el ... ustunde oturuyo bak sınırlendım yıne pıs beeeeee ayyy nalet gıresıce

eşim mesaj atmış bana aynı binada 2 tane ev bulamazmıymışız evleri ayırınca birtek ben mutlu olacakmışım kayınvaldemin emekli maaşı falan yok ama görümcem 2binlira maaş alıyor onuda kendi zevkleri için harcıyor sağolsun bende demin eşime dedim yine vazgeçmek bana düştü istemiyorum dedim ayrı ev hakkımıda helal etmiyorum dedim bu yüzden ağlıyomusun dedi bana dedimki bunun için ağlamıyorum geleceği gördüğüm için peşin peşin ağlıyorum 3 yıl sonra oğlum karşına geçipte sen ne biçim babasın beni bırakıp gidiyorsun dediğinde sende ağlayacaksın dedim.Çok kötüyüm kızlar durmuyo gözyaşlarım

ayy ben bu konularda pek suskunum yaa hiç bişi diyemem valla ama seni tebrik ediyorum

ayyy bebeğimmm hamişssin ne olur ne sen ağla ne bebeğin uzulsn bak oda hıssedıyo şuan ve oda çok uzuluyo

aynı apartman mapartman aman aman dıyımm bak altılı ustlu oturuyorum Hem oturmak zorunda değilsin ki vazgeçme arkadaşım nıye vazgeçiyosun hep erkeklerın erkek analarının dediği olacak değil ya alla allaaaaaaaaaaa senın ozelın yokmu evınde rahat edemeyecekmıısın bu nasıl iştir anlamadım ahh ahh sıbelcım aslında en basta yapmısın hatayı oturmucam dıcektın ama bılemem sımdı gecmısı...

ayy canım yaa valla zor durum helede eşin de gitmek istimeyince bilmiyorum ki başka nasıl bi çıkış yolu olur
ama eşini bi şekilde ikna etmek lasım

iyi de 2000 lira az bir para değil ki...hem siz bir ailesiniz onları düşünmek zorunda değilsiniz.eşin senin ailenle otursaydı kabul edecek miydi???
bırak bacım yaa gurur murur yapma. ayrılıyoruz o kadar de . gerekirse bencil ol. evet bir tek ben mutlu olmak istiyorum de. aynı apartmandan falan da tutma.

ALCAKSIN KARŞINA KOCANI dıyeceksın kı

Bak oğlun olacak ben oğlumu evladımı kendı terbıyemızle yetiştirmek ıstıyorum..Hem senın hem benım terbıyemle yetısmelı bu cocuk...

Harala gurelede çocukların kafası ambele oluyor ılerıde senden çok babaneyı tanıyacak anasını satuııyım...Senın değil de onun sozleri kaale alınacak oyle bısy olabılırmı yaaaaaaaaaaa

ayyy ben çok sınırlendım...

iyide eşinde ki de mantıksızlık yani.. kendi nasıl rahat ediyor anası kardeşi hepsi bir arada.. anlamıyorum bu erkekleri yaa. bıraksan benimkide koloni halinde yaşar..

sakın canını sıkma.. sen iki canlısın kuzum bebeğini düşün üzme kendini... onlar utansınlar yaptıklarından...

sibelllllllllllllll ağlamayı kestınmı canımmmm yoksa kafaya tokat gelır heeeeeeee

benim eşim de birlikte oturmak istiyordu.benim sadece kayınmvalideydi ama konuşan kayınvalide:) yaaaaa diyordum ben geceliğimle dolaşamayacak mıyım ya da banyodan çıkınca bornozumla oturamayacak mıyım doğru değil mi ama
anlamıyorum ki erkekler bunları düşünemiyor mu

başta düşünemıyolar canım cunku anaları beyınlerıne gırıyo ama sonrada NEDEN BAKIMSIZSIN
NEDEN ŞIKIR ŞIKIR GECELİKLER GIYMIYOSUN
BANA KENDINI BEĞENDIRMIYOSUN??

haksızmıyım e sen musade edıyomusun kı ben de yapıyım alla allaaaaaaa

düşünemiyorlar canım.. çünkü anne kendi anneleri her şşekilde yanlarında rahatlar ya bizde rahat olacağız sanıyorlar.. benimki de ölüyor annesi için..

hepsi aynı yani....

düşünemiyorlar canım.. çünkü anne kendi anneleri her şşekilde yanlarında rahatlar ya bizde rahat olacağız sanıyorlar.. benimki de ölüyor annesi için..

hepsi aynı yani....

benım kıde başta oyleydı ama yokkkkkkkk kusura bakmasın hergece koynuna gırdiği anası değil BENIM...karnında çocuğunu taşıyan anası değil BENIM... Pıs donlarını kırlı çoraplarını gak demeden guk demeden yıkayan benım oyle yağmaa yokk..

Sevmem ana kuzusu hareketlerı çok sukur yontuldu bıraz aradakı farkı anlamaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…