milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ben onları da, senin pıtırcığı da yerim ama Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsinnn
ben de 5-6 kilo aldım:))) sağlık olsun.
günaydın kızlaaaaarr

günaydın cnm

ışılım cicişlere bayıldım yaa çilek kızıma çok yakışacakkk güle güle giysin

valla ışıl çok güzel bu ciciler inşallah iyi günlerde giysin eloşumuz

benim annanem oldu çokta memnun iki ay önce oldu ve şimdi çok rahat kullanıyor :)

canım benimde babanerm oldu oda gayet iyi hemde kilosuna rağmen :))) annemin bi arkadaşı eskisindende kötüü ağrılarıı aynıı ... doktoruna bağlı birazda .. bakalım biz araştırmaya devamm..

ışılllımm çok şekerlerrrrrrr kırmızııı önlüğe bayıldımmm..iyi günlerde eskitsinn eloşumm..

kızlarr tünaydınn elektriklerimiz gidip geliyorr sistemdede sıkıntıı varr sabahtan beri bi orda bi burda takılıyorum..

saol şekerimmm senin fındığın olsun inşallah ben ona ne çilekler limonlar gönderirim :):):)

selam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim bu aralar çoğunuz biliyor ben kayınvalde ve örümcekle yaşıyorum güya bebek olunca ayrı eve çıkıcaktık baktık iş masraflı oluyor ben vazgeçtim herşeyden çoçuğumdan bile oğlumu kendi anneme bırakıp sadece hafta sonları görmeye razı oldum bu sefer kayınvaldem karşı çıktı olmaz öyle şey evleri ayıracağız diye tamam dedim umutlandım 850 lira kira 4 boğaz evde derke tabi birikmişimiz yok eşime dedim 5 bin kredi çekeriz taşırız evmizi evdeki eşyalarıda annenlere bırakırız onların masrafı olmasın ablası sadece tutacakları evin depozit kira emlakçı parası onları vercek sadece ama bu sbh kayınvaldem demezmi onun parası yok siz verceksiniz ben elimdek 5bin lira ile hem 2 evi taşıyıp hemde ev kurcam kızlar varmı böyle bişi moralim acayip bozuk anlatamam neyse başınızı ağrıtmım bu işin sonunda yine hayallerinden vazgeçicek olan ben gibi duruyo oğlumu anneme bırakcam ama bu işin sonu buna varırsa eşimide hiçbir zaman afftmicem

saol şekerimmm senin fındığın olsun inşallah ben ona ne çilekler limonlar gönderirim :):):)

ahh bii olsunn ışıll teyzesii nelerr yapıcamm ben ona :))))))

sibel inanamıyorum bu nasıll bi mantık ya kayınvalidenin niyetini hiç anlamışş değilim niyetii oğlunu bırakmamakmı sana eziyet etmekmii..ne demek bişey yapamayız..bu olayı çözecek olan tek kişii kocan canım alıcak annesini karşısına konuşucak ev üstüne ev olmazz şimdi bebekte geliyo herkes elinden geleni yapmak zorunda bu nasıl anne ben anlamadım ..

ya kuzum bu eve ayrılma işine eşin ne diyor.. önemli olan onun tutumu... yani senin kayınvalidenin emekli maaşı görümcenin bi maaşı falan yok mu??

seninkilerde benimkiler gibi bindikçe biniyorlar tepenize anladığım kadarıyla...

selam canlar anca gelebıldım çat kapı eve gelen mısafırlerle uğraştım sabahtan berı uffffffff

sibelcim anlam veremedim kaynanana belli ki evden gıtmeyesınız dıye herşeyi yapmaya çalışıyor

hoşgeldin şekerim. kim geldi ki sabah sabah yaa :):)

burada dudu teyze dıye bırı var kaynanamın arkadaşıymış genç kızlığından berı kadına bakkı sormadan etmeden geldı ama lafımı soyleyıverdım hoşgeldınız 5 gittiniz ama bu şekılde olmaz lutfen bır daha gelmeden once telefon açın kı eşimle sıze uygunsuz bır vazıyette karşınıza çıkmayalım dedim

demem yettı ki herhal 10 15 dkka kalmadı gıttı

dur şimdi sana el birliğiyle yardım edelim bacım. ben dayanamıyorum senin bunlarla yaşamana. 850 kira çok değilmi?
bir kere şu an oturduğun ev pahalı. siz çıkın bence oradan.şimdilik 2 odalı küçük bir ev tutun.daha uygun fiyatlara.bir oda yatak odası yaparsın. bir odayı oturma diğeri de bebişe olur. oturma odası-misafir odası ortak kullanırsın.bilmiyorum marka takıntın var mıdır ama biz düğünümüzü kendimiz yaptık. inan eşyalarımı falan da spotçular çarşısından aldım.zaten yatak odan vardır. oturma odanı da öyle bir yerden alırsın.bebeğede bir yatak dolap yine . oldu bitti işte. çek 10.000 lira da kredi. boşver sallama. onlardan gelecek yardım allahtan gelsin. hiiiççç minnet etme. önüne taş koymaya seni vazgeçirmeye çalışıyorlardır. borç ödenir ama onlar çekilmez...evini ayırınca huzurun ne demek olduğunu anlayacaksın. ben 1,5 sene oldum evleneli. daha 1.5 senem daha var kredimin bitmesine ama olsun. yavaş yavaş ödeniyor.ç dedim ya önemli olan sağlık ve huzur

tebrikler valla şekerim :)::)

ne istiyor ki senden sabahın köründe geliyor :):)

kız nasıl söyledin hazırlıksız yakalandım böyle içime sinmiyor haber verirseniz daha iyi ağırlardım falan deseydin
şimdikilerde pek patavatsız oluyor demiştir valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…