ben onları da, senin pıtırcığı da yerim amakuzuma gelen ciciler şekerler :):):)
Eki Görüntüle 425323 Eki Görüntüle 425324 Eki Görüntüle 425326 Eki Görüntüle 425327
ben de 5-6 kilo aldım:))) sağlık olsun.Selam canlarım geldim şükür evdeyım teyzem bı doyurdu bı doyurdu ohhh
aşımıda oldum hiç acımıyomus unutmusuz ya bıran tedirginlik oldu
Bu arada 61 kg olmusum ben ya daha gecen 58 dım ne ara aldım bu kadar kılo canım çok sıkıldı sureklı yıyorum ya pfffffffffff o ıncecık hatun gıttı ne tombalak geldı 5 ayda 6 kg
günaydın kızlaaaaarr
ışıl çok güzelmiş yaa elbise ayakkabı filan çok tatlılar
ışılım cicişlere bayıldım yaa çilek kızıma çok yakışacakkk güle güle giysin
valla ışıl çok güzel bu ciciler inşallah iyi günlerde giysin eloşumuz
valla ışıl çok güzel bu ciciler inşallah iyi günlerde giysin eloşumuz
benim annanem oldu çokta memnun iki ay önce oldu ve şimdi çok rahat kullanıyor :)
kuzuma gelen ciciler şekerler :):):)
Eki Görüntüle 425323 Eki Görüntüle 425324 Eki Görüntüle 425326 Eki Görüntüle 425327
canım benimde babanerm oldu oda gayet iyi hemde kilosuna rağmen :))) annemin bi arkadaşı eskisindende kötüü ağrılarıı aynıı ... doktoruna bağlı birazda .. bakalım biz araştırmaya devamm..
ışılllımm çok şekerlerrrrrrr kırmızııı önlüğe bayıldımmm..iyi günlerde eskitsinn eloşumm..
kızlarr tünaydınn elektriklerimiz gidip geliyorr sistemdede sıkıntıı varr sabahtan beri bi orda bi burda takılıyorum..
saol şekerimmm senin fındığın olsun inşallah ben ona ne çilekler limonlar gönderirim :):):)
selam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim bu aralar çoğunuz biliyor ben kayınvalde ve örümcekle yaşıyorum güya bebek olunca ayrı eve çıkıcaktık baktık iş masraflı oluyor ben vazgeçtim herşeyden çoçuğumdan bile oğlumu kendi anneme bırakıp sadece hafta sonları görmeye razı oldum bu sefer kayınvaldem karşı çıktı olmaz öyle şey evleri ayıracağız diye tamam dedim umutlandım 850 lira kira 4 boğaz evde derke tabi birikmişimiz yok eşime dedim 5 bin kredi çekeriz taşırız evmizi evdeki eşyalarıda annenlere bırakırız onların masrafı olmasın ablası sadece tutacakları evin depozit kira emlakçı parası onları vercek sadece ama bu sbh kayınvaldem demezmi onun parası yok siz verceksiniz ben elimdek 5bin lira ile hem 2 evi taşıyıp hemde ev kurcam kızlar varmı böyle bişi moralim acayip bozuk anlatamam neyse başınızı ağrıtmım bu işin sonunda yine hayallerinden vazgeçicek olan ben gibi duruyo oğlumu anneme bırakcam ama bu işin sonu buna varırsa eşimide hiçbir zaman afftmicem
selam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim bu aralar çoğunuz biliyor ben kayınvalde ve örümcekle yaşıyorum güya bebek olunca ayrı eve çıkıcaktık baktık iş masraflı oluyor ben vazgeçtim herşeyden çoçuğumdan bile oğlumu kendi anneme bırakıp sadece hafta sonları görmeye razı oldum bu sefer kayınvaldem karşı çıktı olmaz öyle şey evleri ayıracağız diye tamam dedim umutlandım 850 lira kira 4 boğaz evde derke tabi birikmişimiz yok eşime dedim 5 bin kredi çekeriz taşırız evmizi evdeki eşyalarıda annenlere bırakırız onların masrafı olmasın ablası sadece tutacakları evin depozit kira emlakçı parası onları vercek sadece ama bu sbh kayınvaldem demezmi onun parası yok siz verceksiniz ben elimdek 5bin lira ile hem 2 evi taşıyıp hemde ev kurcam kızlar varmı böyle bişi moralim acayip bozuk anlatamam neyse başınızı ağrıtmım bu işin sonunda yine hayallerinden vazgeçicek olan ben gibi duruyo oğlumu anneme bırakcam ama bu işin sonu buna varırsa eşimide hiçbir zaman afftmicem
selam canlar anca gelebıldım çat kapı eve gelen mısafırlerle uğraştım sabahtan berı uffffffff
sibelcim anlam veremedim kaynanana belli ki evden gıtmeyesınız dıye herşeyi yapmaya çalışıyor
hoşgeldin şekerim. kim geldi ki sabah sabah yaa :):)
burada dudu teyze dıye bırı var kaynanamın arkadaşıymış genç kızlığından berı kadına bakkı sormadan etmeden geldı ama lafımı soyleyıverdım hoşgeldınız 5 gittiniz ama bu şekılde olmaz lutfen bır daha gelmeden once telefon açın kı eşimle sıze uygunsuz bır vazıyette karşınıza çıkmayalım dedim
demem yettı ki herhal 10 15 dkka kalmadı gıttı
burada dudu teyze dıye bırı var kaynanamın arkadaşıymış genç kızlığından berı kadına bakkı sormadan etmeden geldı ama lafımı soyleyıverdım hoşgeldınız 5 gittiniz ama bu şekılde olmaz lutfen bır daha gelmeden once telefon açın kı eşimle sıze uygunsuz bır vazıyette karşınıza çıkmayalım dedim
demem yettı ki herhal 10 15 dkka kalmadı gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?