- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
benım kıde başta oyleydı ama yokkkkkkkk kusura bakmasın hergece koynuna gırdiği anası değil BENIM...karnında çocuğunu taşıyan anası değil BENIM... Pıs donlarını kırlı çoraplarını gak demeden guk demeden yıkayan benım oyle yağmaa yokk..
Sevmem ana kuzusu hareketlerı çok sukur yontuldu bıraz aradakı farkı anlamaya başladı
haklısın cnmbaşta düşünemıyolar canım cunku anaları beyınlerıne gırıyo ama sonrada NEDEN BAKIMSIZSIN
NEDEN ŞIKIR ŞIKIR GECELİKLER GIYMIYOSUN
BANA KENDINI BEĞENDIRMIYOSUN??
haksızmıyım e sen musade edıyomusun kı ben de yapıyım alla allaaaaaaa
düşünemiyorlar canım.. çünkü anne kendi anneleri her şşekilde yanlarında rahatlar ya bizde rahat olacağız sanıyorlar.. benimki de ölüyor annesi için..
hepsi aynı yani....
haklısın cnm
evet rahat olacağız zannaediyorlar kendileri gibi ama erkek tarafı olunca böyle. mesela biz hiç teklif etmiyoruz benim annemlerle oturalım mı,bizim tarafla yaşayalım mı diye
napıonuz kızlarhmmm konu 'ana kuzusu kocalar'heralde tek çözüm uzakta olmak (bana göre:)
napıonuz kızlarhmmm konu 'ana kuzusu kocalar'heralde tek çözüm uzakta olmak (bana göre:)
kesınlıkle katılyıorum UZAKLIKKKKKKKKKKKK ama ustumde oturunca maalesef olmuyor KAKNEM karının tekıyle oturuyorum
ya dun teyzemı gordum nasıl bebek için çırpınıyo yelek yapmıs pantoln yapmış patik yapmış şimdi bır yelek daha oruyo
ama benım KAYNANA vasıflı şahıs oturuyor yaaaaaaaaaaa hiç birşey yapmıyo bısey alayım demıyor şaşırdım kızzzzzzzz
ama yapmasınn bır patık bıle almasın bak çocuk doğunca neler olacak ozaman sevemezsınız cunku hıcbırsey yapmadınız dıyeceğim ozamanda...
ayy sen ne fenasınnnn
örmüyor musun sen bebişine bişeyler?
kesınlıkle katılyıorum UZAKLIKKKKKKKKKKKK ama ustumde oturunca maalesef olmuyor KAKNEM karının tekıyle oturuyorum
ya dun teyzemı gordum nasıl bebek için çırpınıyo yelek yapmıs pantoln yapmış patik yapmış şimdi bır yelek daha oruyo
ama benım KAYNANA vasıflı şahıs oturuyor yaaaaaaaaaaa hiç birşey yapmıyo bısey alayım demıyor şaşırdım kızzzzzzzz
ama yapmasınn bır patık bıle almasın bak çocuk doğunca neler olacak ozaman sevemezsınız cunku hıcbırsey yapmadınız dıyeceğim ozamanda...
yaaa ah orebılmeyı ne çok ısterdım orgu de haroşa ters duzden başka bır model bılmıyorum kı yapımm keşke bılsemde yapsam ne heveslıyım anlatamam sana
becerıksızlığım ıste bende battenıye oruyım dıyorum haroşadan sadece
düşündükçe o karıyı gırtlağından surukle dıyo şeytan tobe tobeee
benimki açık açık diyor ben hiç birşey yapamam diye... bende bizden istedikleriniz olmasın onada şükür dedim :):)
hahaharikasın yaaa
çok güzel anlatımlı siteler var ama hiç bilmiyorsan zor tabii:)
düz değilde motif motif örüp birleştiremez misin?
gözde bende elimde tığ tutmasını bilmeyenlerdendim ama youtubede videolar buldum kadın açık açık gösterio dili yabancı ama yavaş yavaş örüyo bende ona bakarak bi kız battaniyesi yapmaya başladım ama erkek olduğunu öğrenince yeğenime yapmaya karar verdim
Art of Crochet by Teresa - Crochet Baby Mary Jane Slippers - YouTube
bu bebek patiği,hem güzel hemde kolay kızlar...
Bu arada ışılcım NEDEN YAPAMIYORMUŞ
canım benim bunlar her ayş düzenli olarak paramız yok diye bizden para isterler.. yani biz onları maaşa bağlamış durumdayız.. kira vermezler çünkü bizim evimizde otururlar... ve halada açlar...
parası yokmuş onun için yapamazmış hanımefendi.. zaten onların yapacağı hiçbirşeye ihtiyacım yok sadece benden uzak dursunlar yeter.. bu aydan sonrada 5 kuruş para göndermeyeceğim.. artık bittiiii!!!!!
canım benim bunlar her ayş düzenli olarak paramız yok diye bizden para isterler.. yani biz onları maaşa bağlamış durumdayız.. kira vermezler çünkü bizim evimizde otururlar... ve halada açlar...
parası yokmuş onun için yapamazmış hanımefendi.. zaten onların yapacağı hiçbirşeye ihtiyacım yok sadece benden uzak dursunlar yeter.. bu aydan sonrada 5 kuruş para göndermeyeceğim.. artık bittiiii!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?