- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
nasıl yabide paramı gönderiyorsunuz oooooo çokkk serttttttttttttt bi arada bızımkıde bızden ıstemeye kalktı benım bakışımdaki şimşeklerden korktuu kı cesaret edemedı ama eşimi yakaladımı eşimden ıstıyr oda verıyor saf benım esım safffffffff evının seyını sen nıye verırsın kı
bizimkiler yüzsüz hayatım daha evleneli iki yıl olmadı hesap ettim ev kirası hariç yemin ederim size 12.000 TL paramızı yemişler....
ala ben bu halde gelip kazanıyorum onlarda yiyor ya Allaha havale ediyorum ve ben payıma düşeni helal etmiyorum...
hobaaa:44:emekli maaşları bişeylerimi yok yoksa oğlumdur vermek zorunda diyip keyfe mi istio,çünkü sizinde masraflar artcak eve bi insan daha geliyo,paramı dayanır tatlım yaa
valla canım aç bunlar aç.. bekar bi görümce aç bir kayınvalide ve utanmaz bir kayınpeder.. bunlara para dayanır mı canım yaaa.. ama son aylarıydı bu artık bu aydan sonra bittiii :):)
canlarım ben bı markete gıdıp gelkeyım yuncu teyze vardı ona bı bebe yunu sorayım bakayım patık için ne verecek yoksa battanıyeye başlayacağım...
canlarım ben bı markete gıdıp gelkeyım yuncu teyze vardı ona bı bebe yunu sorayım bakayım patık için ne verecek yoksa battanıyeye başlayacağım...
Allah sabır versin sana canım yaa,ama genede boşver germe kendini,karnında prensesin var çünkü
yaa kızlar elimde patates patlıcan biber domates var,kızartmalı bişi yapmak istiom,bi fikri olan:44:
şakşuka yapabilirsin üzerinede sarımsaklı yoğurttt :):)
yaa kızlar elimde patates patlıcan biber domates var,kızartmalı bişi yapmak istiom,bi fikri olan:44:
şakşuka yapabilirsin üzerinede sarımsaklı yoğurttt :):)
anaaatarifini versene tatlım yaa,adını duydum merakta ediyodum
valla şekerim bütün mevcut malzemalari kızartıyorum ben.. sonra domates sosu yapıyorum... onun üzerine de sarımsaklı yoğurt.. şakşukanın kızartmadan tek farkı olarakta patlıcan ve patatesi küp küp biberleride 2 cm büyüklüğünde doğruyorum :):)
ışıl yaa avatarın çok karanlık.şöyle aydınlık bişeyler yapsana
saolun kızlar bana müsaade o zaman dünden yemek vardı bide şakşuka salata felan yaparım tamamdır,bugünde'yemeğin adını koy'işkencesini atlattım
yarın görüşürüz inş. kızlar,
sen iste yeter :):) oldu mu böyle şekerim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?