günaydın canlar...
bu arada hepimizin kandili mübarek olsun.. tüm dualarımız kabul olsun inşallah....
aminn canım
yaa haftasonu ankardaydım ya
annem cinsiyet belli olmadan bi sürü şey almış yaa
dayanamıyorum diyo
bazıları tam kız işi bazıları erkek yarısı boşa gidecek aldıklarının
aslında arada şeyler almak lazım sanırım ilk zamanlar pembe mavi yerine sarı yeşil vs... :):)
olsun alsın ya hevesleniyorlar onlarda şevkini kırma annenin :):)
bu arada kızlar bakın size kızımın bebek şekerlerinden iki örnem ekleyim annemlere gittiğimde çekmiştim.. hepsini yapmışlar bi de dolaplarına asmışlar bile :):)
teyzem saolsun çok marifetlidir malzemelerini almıştık suluhandan o da yapmış bitirimşi.. hepsini görmedim ama iki tanesini annem ben göreyim diye almış :)) bakalım siz beğenecek misiniz??
Eki Görüntüle 426630 Eki Görüntüle 426631
çok tatlı ama nasıl yapmışlar kendileri yaa
canım bütün malzemeleri suluhandan aldık biz.. bebek bibloları, tüller, içinin lavantası ve kurdelası 95 lira ödedik... yapılışı aslında kolay hem orada gösteriyorlar zaten...onlar yaparlarsa 175 TL istiyorlar...bize böylesi daha uygun geldi... sadece hoşgeldin minik kelebeğim ELA'm yazılı kağıtları bastırıp zımbalamak kaldı onuda ben halledicem artık :):)
güzelmiş yaa ekonomikde olmuş ve çok orjinal çok beğendim
aman burası da yağışlıydı canım iç karartıcı ve soğuktu yağmurdan dolayı int kesildi elektrikler gitti bu gün yeni yeni yaz günlerini yaşamaya başladık
bende seni özledim konuşamıyoruz eskisi gibi
genel olarak iyiyim işte gün sayıyorum bir haftam kaldı önümüzdeki perşembe son günüm
şimdiden mutluluğa yelken açtık kocacıklaa
herkese günaydınn kızlarr kandilinizz mübarekk dualarınızz kabul olsun inşallah..
ışılımm çok sevimli olmuş biraz zahmetli oluyor ama heyecandan zevkle yapıyo insan böyle şeylerii bende kendi söz mendillerimi hazırlamıştımmbebişimkileride kendim hazırlamak isterimm
aynen bebeğimm buralarda öyle yazı getiremedikk bu seneohh ne güzel yaa bu senee sizinn olsunn tadınıı çıkarınn bolbol gezinn evde benim yerime ne kadar saçma sapan kadın programıı varsa izlemeyide ihmal etme sakınn bakarssın müjdeli haberlerde verirsin bize iş hayatının stresinden kurtulduktan sonra
herkese günaydınn kızlarr kandilinizz mübarekk dualarınızz kabul olsun inşallah..
ışılımm çok sevimli olmuş biraz zahmetli oluyor ama heyecandan zevkle yapıyo insan böyle şeylerii bende kendi söz mendillerimi hazırlamıştımmbebişimkileride kendim hazırlamak isterimm
nilüfercimm sende koysana bebişin cicileriniii
işte canlar bu da merakla beklenen göbeğimiz.. kendi imkanlarımızla sabah çektik miniğimle ama ne kadar başarılı bilemicem :):) kızımla sözleştik babamıza söylemicez çünkü akşam ağzını aradık çeksende eklesek diye çokkk kızdııı bize :):):) nazar boncuklu mesajlarınızı bekliyoruz teyzeleriii :):)
Eki Görüntüle 426679 Eki Görüntüle 426680 Eki Görüntüle 426678
kendim çalıp kendim oynuyorum kimseler yok ya
ayy ayyy ayyy amanda aman :)
maşallah ya
gördük sonunda göbüşünü
babanız duymasın o zamn :)
aaa ben varım tatlım her zamanki gibi demirbaş personel olarak
saol canım benim :):):) ee artıkk ilerleyen zamanlarda seninkini de görücez inşallahh :):)
daha hiç bişi yok ama yanlardan genişledim sanırım ben karnım dümdüz ama fermuarlar kapanmıyo
bi senn kadar olalımda bizde
maşallah tekrar sana
büyür büyür şekerim :):) benimkide sanki çok büyük değil gibi geliyo bana aama ne biliyimmm :):):)
kocaman değil ama tatlı bi göbüş olmuş yaa
ışıl yaa kızılayda hamile kıyafeti satan yerler yok mu
bi dahaki gelişimede oralara baksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?