milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın canlar...

bu arada hepimizin kandili mübarek olsun.. tüm dualarımız kabul olsun inşallah....

aminn canım
yaa haftasonu ankardaydım ya
annem cinsiyet belli olmadan bi sürü şey almış yaa
dayanamıyorum diyo
bazıları tam kız işi bazıları erkek yarısı boşa gidecek aldıklarının

aminn canım
yaa haftasonu ankardaydım ya
annem cinsiyet belli olmadan bi sürü şey almış yaa
dayanamıyorum diyo
bazıları tam kız işi bazıları erkek yarısı boşa gidecek aldıklarının

aslında arada şeyler almak lazım sanırım ilk zamanlar pembe mavi yerine sarı yeşil vs... :):)

olsun alsın ya hevesleniyorlar onlarda şevkini kırma annenin :):)

aslında arada şeyler almak lazım sanırım ilk zamanlar pembe mavi yerine sarı yeşil vs... :):)

olsun alsın ya hevesleniyorlar onlarda şevkini kırma annenin :):)

öyle zaten bende diyorum bari ara renkler al
dün gitmiş pembe hastane çıkışı almış
çok güzeldi ama dayanamadım diyo
erkek olursa napcaz diyorum
evde giydiririz diyo

bu arada kızlar bakın size kızımın bebek şekerlerinden iki örnem ekleyim annemlere gittiğimde çekmiştim.. hepsini yapmışlar bi de dolaplarına asmışlar bile :):)

teyzem saolsun çok marifetlidir malzemelerini almıştık suluhandan o da yapmış bitirimşi.. hepsini görmedim ama iki tanesini annem ben göreyim diye almış :)) bakalım siz beğenecek misiniz??

çok tatlı ama nasıl yapmışlar kendileri yaa

çok tatlı ama nasıl yapmışlar kendileri yaa

canım bütün malzemeleri suluhandan aldık biz.. bebek bibloları, tüller, içinin lavantası ve kurdelası 95 lira ödedik... yapılışı aslında kolay hem orada gösteriyorlar zaten...onlar yaparlarsa 175 TL istiyorlar...bize böylesi daha uygun geldi... sadece hoşgeldin minik kelebeğim ELA'm yazılı kağıtları bastırıp zımbalamak kaldı onuda ben halledicem artık :):)

güzelmiş yaa ekonomikde olmuş ve çok orjinal çok beğendim

aynen bebeğimm buralarda öyle yazı getiremedikk bu sene ohh ne güzel yaa bu senee sizinn olsunn tadınıı çıkarınn bolbol gezinn evde benim yerime ne kadar saçma sapan kadın programıı varsa izlemeyide ihmal etme sakınn bakarssın müjdeli haberlerde verirsin bize iş hayatının stresinden kurtulduktan sonra

herkese günaydınn kızlarr kandilinizz mübarekk dualarınızz kabul olsun inşallah..
ışılımm çok sevimli olmuş biraz zahmetli oluyor ama heyecandan zevkle yapıyo insan böyle şeylerii bende kendi söz mendillerimi hazırlamıştımm bebişimkileride kendim hazırlamak isterimm

nilüfercimm sende koysana bebişin cicileriniii

saol canım seninde kandilin mübarek olsun.. inşallahhh sende bu mübarek günlerde bebiş haberi alırsın kuzum... :)

canım annem vermedi henüz bana biriksin hepsini birden vercem dedi
gösterdi geri götürdü yerine koydu yani

işte canlar bu da merakla beklenen göbeğimiz.. kendi imkanlarımızla sabah çektik miniğimle ama ne kadar başarılı bilemicem :):) kızımla sözleştik babamıza söylemicez çünkü akşam ağzını aradık çeksende eklesek diye çokkk kızdııı bize :):):) nazar boncuklu mesajlarınızı bekliyoruz teyzeleriii :):)

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy ayyy ayyy amanda aman :)
maşallah ya
gördük sonunda göbüşünü

kocaman değil ama tatlı bi göbüş olmuş yaa
ışıl yaa kızılayda hamile kıyafeti satan yerler yok mu
bi dahaki gelişimede oralara baksam

valla sıhhıyede ordu evinin karşısında bi yer var ama modeller berbat onun dışında ykm de var orası da çok pahalı emin ol en iyiisi k.örendeki hamile butik bi de hamile butiğin üzerinde livaa var oradan bak bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…