valla sıhhıyede ordu evinin karşısında bi yer var ama modeller berbat onun dışında ykm de var orası da çok pahalı emin ol en iyiisi k.örendeki hamile butik bi de hamile butiğin üzerinde livaa var oradan bak bence...
livaa dedğin adesenin üst tarafında mı
gazinoda mı
adesenin karşısında canım benim :)
bugünde ne gelen var ne giden yaa
inanılmaz şirinler:)))bu arada kızlar bakın size kızımın bebek şekerlerinden iki örnem ekleyim annemlere gittiğimde çekmiştim.. hepsini yapmışlar bi de dolaplarına asmışlar bile :):)
teyzem saolsun çok marifetlidir malzemelerini almıştık suluhandan o da yapmış bitirimşi.. hepsini görmedim ama iki tanesini annem ben göreyim diye almış :)) bakalım siz beğenecek misiniz??
Eki Görüntüle 426630 Eki Görüntüle 426631
cnm bnm yaaa maşallahhhhhhişte canlar bu da merakla beklenen göbeğimiz.. kendi imkanlarımızla sabah çektik miniğimle ama ne kadar başarılı bilemicem :):) kızımla sözleştik babamıza söylemicez çünkü akşam ağzını aradık çeksende eklesek diye çokkk kızdııı bize :):):) nazar boncuklu mesajlarınızı bekliyoruz teyzeleriii :):)
Eki Görüntüle 426679 Eki Görüntüle 426680 Eki Görüntüle 426678
daha hiç bişi yok ama yanlardan genişledim sanırım ben karnım dümdüz ama fermuarlar kapanmıyo
bi senn kadar olalımda bizde
maşallah tekrar sana
inanılmaz şirinler:)))ben de kendim yapmak istiyorum ama bakalım kısmet:)))
cnm bnm yaaa maşallahhhhhhbayıldım:)) maşallah göbeğine ne güzel cnm sen kilo falan almamışsın. sadece göbeğin var...
inşallah cnm ben de çektireceğim en kısa zamandasaol canım benim :):):) kocaman olunca göbüşleriniz bende görecem sizinkileri inşallah :):)
sen nasılsın ayçacımmm neler yapıyorsun :):)
inşallah cnm ben de çektireceğim en kısa zamanda
iyiym cnm sağol ben de hastaneden geliyorum.:)))çokşükür her şey yolunda. bebeğim de gayet sağlıklı. suyumuz ölçümlerimiz herşeyimiz iyi çıktı.
Ayrıntılıya yönlendirdi. bir-iki yer tavsiye etti. onlarla görüşeceğim. öteki ayda şeker yüklemesi yapılacak.
sonunda kızımız olacağı kesinleşti. yani doktor gösterdi bu da şeysi dedi:))) biz çok anlayamadık ama olsun kız yani sonuçta:))) ben tekrar tekrar sordum kız kesin mi diye:)) evet dedi ama ben yine de her zaman % 90 kullanıyorum dedi:)))
işte böyleeee
çok sevindim canım benimmm :):):) artık seninde kız annesi olacağın kesinleşti yani :):) süperr süperr.. artık alışveriş tam faz başlasın :):):)
evet kız anasıyımveeeeee akşama hemen gidiyorum alışverişe:)))) gerçi ne alacağım bilmiyorum zıbın, çıtçıtlı badi,patikli alttanlardan, tulum falan.. ayyy ne bileyim işte takılacağım öyle evimin hemen 2 dk ilerisine bir bebe mağazası açıldı şansıma.akşama iş çıkışı oradayım. fotolarını çekip koyarım size de:))
inşallah canım ama 0-3 aylık giysilerden çok alma iki hafta sonra giydiremeyebiliniyormuş haberin olsun :)
evet cnm doğru söylüyorsun aynen öyle. ama birde diyorum sonbahar olacak yıkama kurutma sorun olur. zaten 0-3 ay kıyafetten ziyade zıbın flan bakacağım. dur 15 dk kadar işim var. sonra sana yaptığım listeyi yazayım. liste hazırladım kendime alınacakları.
Regaip Kandilimiz Mübarek olsun kızlar Rabbim tekrarına nasip eylesin...
Bu arada ışılcım göbiş supper yeyim sizi
ben bugün fazla giremeyebılırım canlar ne olur kusura bakmayın bıraz evle ilgileneyım olurmu arada sırada uğrayacağım ama şimdilik çok opuyorum sızlerı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?