- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
dün burdaki üni nin şenliğinin son günüydü gidelim dedik bi de gökhan tepe vardı eğlendik baya ama yoruluverdim hemen
kızlara baktım durdum ahh ahh bende bi zamanlar saatlerce eğlenirdim yorulmazdım diye
sonra yoruluncada döndük geldik
ayça hayırlı olsun canım
vallahi sen böyle diyince bende heveslendim yaa bende bi öğrensem ahh cinsiyeti
sibelcim sen bak işine biz burlardayız mesai bitimine kadar
bkıyorum öyle konserler falan nülüş hanım :):) çok zıplatma bebişimizi bakiiimmm :)
hava almak için dışarı çıkma bahanesi oldu
pek olmuyo burda öyle şeyler
ayy demin bizim kurumdan biri yiyecek bişiler almış kandil diye
beni çağırdı telefonla.. herkese dağıtıcam ama sen bi al istediğin kadar sonra ben diğerlerine dağıtayım dedi
hamiş olmak farklı bişi yaa
yavaş yavaş yap cnm yorma kendinigeldim kızlar yoruldum az amann çabuk yoruldum yahu supurdum sıldım ama toz almaya mecalım yetmedı az dınleneyım sonra utu var sonra ben yıkanıcam
bu arada liste ye bakkkkkkkkkkkkkk BATTIK ANAMMMMMMM BATTIKKKKKKKKKKKK
ışılımm göbüşe kocaman maşallah telefonu azıcık yukarı kaydıraydın iyiydi yüzünüde görmüş olurduk
nilüferr fazla zıplama kızzz yorma bebişii
ayçacımm gözün aydınn canımm prensesin içinciciş ve panpişlerimiz çoğalıyorr
yavaş yavaş yap cnm yorma kendinibunlar en gerekli olanlar bir de düşün. ben min. indirdim. yatağı, puseti, bebek arabası falan yok daha listede:))
teşekkürler cnm:))) Rabbim sana da en kısa zamanda nasip edecek inşallah..bugün bol bol dua edeceğiz
gelelim listemiz:)) geçen gün eminönüne gitmiştim. oarada mağazanın sahibi verdi liste. ama o kadar uzundu ki ben de kendi alacaklarımı yazdım sadece
ağız mendili
alez çarşaf
alt açma
altın yastığı
anne göğüs pedi-kremi
banyo havlusu
battaniye ( polar, penye, örgü)
biberon-emzik-bez-ıslak mndil- pişik kremi-şampuan -deterjan -cam rende vb
çorap
çıtçıtlı badi
eldven- şapka
hastane çıkışı
hırka-yelek
iç-dış zıbın
loğusa gecelik pijama sabahlık
malzeme çantası
mevlüt takımı
nevresim takımı
önlük
patikli patiksiz alt
tırnak makası
tulum
yüz örtüsü
(küvet gerekli mi bilemedim)))
anam yavaşta yapamıyorum kı ben hızlı bır ınsanım herseyın hızlı olmasını ıstedıgım gıbı temızlıktede oyleyım doğumumda oyle olur ıns
o lıste ahh ahh ben haber saldım çocuğu 1 yaşna gelmişlere falan puset yuruteç araba maraba ne bvarsa gonderın ben sıze tekrar gerı vereceğim dedım bakalım ıns gelır :18:
:):):) ohh maşallahh vallaaa :):)
ne çok şey var ya.. ben küvet almadım canım bence gereksiz hem de kmocaman bişi benim banyoda koyacak yerim yok... :):)
:):):) ohh maşallahh vallaaa :):)
ne çok şey var ya.. ben küvet almadım canım bence gereksiz hem de kmocaman bişi benim banyoda koyacak yerim yok... :):)
e kuvet almazsak neyde yıkayacağız bebişi benım duşakabın gommelı değil ayakta yıkanmak ıcın onudamı ayakta yıkayacağım kız
senin ileğenin yok mu:)))
e kuvet almazsak neyde yıkayacağız bebişi benım duşakabın gommelı değil ayakta yıkanmak ıcın onudamı ayakta yıkayacağım kız
hee boşver ben de almadım ileğende yıkarız:)))
Bu arada ne dıyeceğim sıze dun gece sanırsam kızımı hıssettım sankı tekme mı attıı balon mu patladı yoksa kelebek kanat çırpması gıbı bıseydı ama kasıklarımın az ustunde bence oydu yaaaaaaaaaaa MUCİZE MUCİZEEEEEEEEEEEEEEE
leğen şekerim leğen :):)
aynen öyle şekerim leğennn ne güneee kaldı :):) eskiden küvet ki vardı?? :):)
kesinlikle odur canım.. kelebek gibi hissettiysen minnoşun sana merhaba demiştir :)
kelebek çırpması gibiyse minik kelebeğindir cnm:))) ilkbaşlarda öyle oluyor. sanki içinde çırpınıyor bişeyler:)))sonraları daha tane tane yapıyor hareketlerini:)Bu arada ne dıyeceğim sıze dun gece sanırsam kızımı hıssettım sankı tekme mı attıı balon mu patladı yoksa kelebek kanat çırpması gıbı bıseydı ama kasıklarımın az ustunde bence oydu yaaaaaaaaaaa MUCİZE MUCİZEEEEEEEEEEEEEEE
küçük küçük leğenlerım benım onun sığacağı kadar yok yanı ben ona alıcam herhalde kuvet
ayyyy böyle konustunn gene duygulandırdın benı ne kadar ağlak bişey oldum yaaaaaaa uffffffffonun merhabasına olurum olurrrrrrrr ühüüüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?