milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bkıyorum öyle konserler falan nülüş hanım :):) çok zıplatma bebişimizi bakiiimmm :)

bkıyorum öyle konserler falan nülüş hanım :):) çok zıplatma bebişimizi bakiiimmm :)

hava almak için dışarı çıkma bahanesi oldu
pek olmuyo burda öyle şeyler
ayy demin bizim kurumdan biri yiyecek bişiler almış kandil diye
beni çağırdı telefonla.. herkese dağıtıcam ama sen bi al istediğin kadar sonra ben diğerlerine dağıtayım dedi
hamiş olmak farklı bişi yaa

gelelim listemiz:)) geçen gün eminönüne gitmiştim. oarada mağazanın sahibi verdi liste. ama o kadar uzundu ki ben de kendi alacaklarımı yazdım sadece
ağız mendili
alez çarşaf
alt açma
altın yastığı
anne göğüs pedi-kremi
banyo havlusu
battaniye ( polar, penye, örgü)
biberon-emzik-bez-ıslak mndil- pişik kremi-şampuan -deterjan -cam rende vb
çorap
çıtçıtlı badi
eldven- şapka
hastane çıkışı
hırka-yelek
iç-dış zıbın
loğusa gecelik pijama sabahlık
malzeme çantası
mevlüt takımı
nevresim takımı
önlük
patikli patiksiz alt
tırnak makası
tulum
yüz örtüsü
(küvet gerekli mi bilemedim)))

Son düzenleme:

ohhh afiyet olsun :)))

geldim kızlar yoruldum az amann çabuk yoruldum yahu supurdum sıldım ama toz almaya mecalım yetmedı az dınleneyım sonra utu var sonra ben yıkanıcam

bu arada liste ye bakkkkkkkkkkkkkk BATTIK ANAMMMMMMM BATTIKKKKKKKKKKKK

ışılımm göbüşe kocaman maşallah telefonu azıcık yukarı kaydıraydın iyiydi yüzünüde görmüş olurduk

nilüferr fazla zıplama kızzz yorma bebişii

ayçacımm gözün aydınn canımm prensesin için ciciş ve panpişlerimiz çoğalıyorr

yavaş yavaş yap cnm yorma kendini bunlar en gerekli olanlar bir de düşün. ben min. indirdim. yatağı, puseti, bebek arabası falan yok daha listede:))

teşekkürler cnm:))) Rabbim sana da en kısa zamanda nasip edecek inşallah..bugün bol bol dua edeceğiz

anam yavaşta yapamıyorum kı ben hızlı bır ınsanım herseyın hızlı olmasını ıstedıgım gıbı temızlıktede oyleyım doğumumda oyle olur ıns

o lıste ahh ahh ben haber saldım çocuğu 1 yaşna gelmişlere falan puset yuruteç araba maraba ne bvarsa gonderın ben sıze tekrar gerı vereceğim dedım bakalım ıns gelır :18:

:):):) ohh maşallahh vallaaa :):)

ne çok şey var ya.. ben küvet almadım canım bence gereksiz hem de kmocaman bişi benim banyoda koyacak yerim yok... :):)

inşallah cnm

:):):) ohh maşallahh vallaaa :):)

ne çok şey var ya.. ben küvet almadım canım bence gereksiz hem de kmocaman bişi benim banyoda koyacak yerim yok... :):)

e kuvet almazsak neyde yıkayacağız bebişi benım duşakabın gommelı değil ayakta yıkanmak ıcın onudamı ayakta yıkayacağım kız

Bu arada ne dıyeceğim sıze dun gece sanırsam kızımı hıssettım sankı tekme mı attıı balon mu patladı yoksa kelebek kanat çırpması gıbı bıseydı ama kasıklarımın az ustunde bence oydu yaaaaaaaaaaa MUCİZE MUCİZEEEEEEEEEEEEEEE

e kuvet almazsak neyde yıkayacağız bebişi benım duşakabın gommelı değil ayakta yıkanmak ıcın onudamı ayakta yıkayacağım kız

leğen şekerim leğen :):)

hee boşver ben de almadım ileğende yıkarız:)))

aynen öyle şekerim leğennn ne güneee kaldı :):) eskiden küvet ki vardı?? :):)

kesinlikle odur canım.. kelebek gibi hissettiysen minnoşun sana merhaba demiştir :)

leğen şekerim leğen :):)

aynen öyle şekerim leğennn ne güneee kaldı :):) eskiden küvet ki vardı?? :):)

kesinlikle odur canım.. kelebek gibi hissettiysen minnoşun sana merhaba demiştir :)

ayyyy böyle konustunn gene duygulandırdın benı ne kadar ağlak bişey oldum yaaaaaaa uffffffff onun merhabasına olurum olurrrrrrrr ühüüüüüüüüüüüü

kelebek çırpması gibiyse minik kelebeğindir cnm:))) ilkbaşlarda öyle oluyor. sanki içinde çırpınıyor bişeyler:)))sonraları daha tane tane yapıyor hareketlerini:)
küçük küçük leğenlerım benım onun sığacağı kadar yok yanı ben ona alıcam herhalde kuvet

hmmm o zaman sen al cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…