milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayyyy böyle konustunn gene duygulandırdın benı ne kadar ağlak bişey oldum yaaaaaaa uffffffff onun merhabasına olurum olurrrrrrrr ühüüüüüüüüüüüü

çatlak şey seni :):) hele benim kadar bi büyüsün hiç durmak bilmiyor sabahtan bi başlıyor oynamaya halaa devam tık tık tık..:):)

Son düzenleyen: Moderatör:
hakıkatten çok duygusal maymun oldum çıktım ınsan herşeyemı duygulanır arkadaşım şuanda sızınle konusurken bıle gozumden 1 2 damla yaş gelıyor

ozaman oynamaya başladığı zaman ben ağlak ağlak gezerım herhalde

bendede reklamlara ağlama huyu çıktı yaa

yok kız ne ağlaması deli öyle hoşuna gidiyor ki :):):)hele bi daha vur bakiimm kızım diyorum ben üstüne bi daha vurursa basıyoruz kahkahayı babasıyla :):)

bendede reklamlara ağlama huyu çıktı yaa

hahha sendr bendensın mesela gecen gegce bı fılm ızleıdm ınsanlar evlenıyo en mutlu gun orada gelının annesıyle olan bı konusmasına ağladım eşimde dıyokı ınsanların en mutlu sahnesınde bıle ağlıyorsan artık bişey dıyemıyrum pes dıyo

ayy kıyamamm benimm tontişlerimm yaa insan çok duygulanıyo gerçektenn dün kuaföre gittimm sürekli gittiğim yer arkadaşım hamileydii cinsiyetinii öğrenmişler ultrason fotolarını gösterdii benn nasıll duygulandım ya Allahımm banada nasipp etsinn en kısa zamanda

yok kız ne ağlaması deli öyle hoşuna gidiyor ki :):):)hele bi daha vur bakiimm kızım diyorum ben üstüne bi daha vurursa basıyoruz kahkahayı babasıyla :):)

anam bızmkı başlasa artık oynamaya yoksa eşim anlamayacak hamıs olduğmu hala ınanamıyorum yaaaaaa dıyo ulan neye ınanamıyosun karnım buyuyo 6 kg almısım ne bılıyım dıyo ıste odun işte erkek

hangisine ağlıyorsun ki cicim :)

bi tane kız çıkıyo yaa babası okutmuş kızı senle gurur duyuyorum diyo sonra cumhurbaşkanı çıkıyo kızları okutalım filan diyo bir o
diğeride istikbal yeni bi reklam çekmiş adam evi gibi hissetmek için istikbal dükkanına gidip karısını arıyo
şimdilik iki oldu bakalım

aminnnnnnn inşş cnm bak bu gece çok onemlıı ısteyın ne varsa aklınıza gelen ne varsa ısteyınnnnnnnnnnnnn RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSINNN SENIDE TEZ ZAMANDA HAMİŞ BIRAKSINNN

KUZENIMEDE TEZ ZAMANDA KOCA NASİP EYLESİN

BİZ HAMİŞLERE TEZ ZAMANDA KOLAY DOĞUM NASİP ETSİN

KAYNANA YANINDA OTURANLARA SİBELİM GİBİ TEZ ZAMANDA KOCALARINA AKIL FİKİRRRRRRR İHSAN EYLESİN KENDİ YUVALARINI KURMALARINI NASİP ETSİN

diyerekten EL FATİHAAAAAAAAAAAAAAAA TOBE TOBE BOYLE DIYOLARYA ONDAN

amin cnm inşallahhhhhh

he NEŞEMİDE TEZ ZAMANDA HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ GÖRELİMMMMMMMMMMMM

Bak beni gene lafa tuttunuz her iş yarım kaldı orgumu bıle yapamadım yıne kaçar bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…