- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
ayyyy böyle konustunn gene duygulandırdın benı ne kadar ağlak bişey oldum yaaaaaaa uffffffffonun merhabasına olurum olurrrrrrrr ühüüüüüüüüüüüü
hakıkatten çok duygusal maymun oldum çıktım ınsan herşeyemı duygulanır arkadaşım şuanda sızınle konusurken bıle gozumden 1 2 damla yaş gelıyor
ozaman oynamaya başladığı zaman ben ağlak ağlak gezerım herhalde
hakıkatten çok duygusal maymun oldum çıktım ınsan herşeyemı duygulanır arkadaşım şuanda sızınle konusurken bıle gozumden 1 2 damla yaş gelıyor
ozaman oynamaya başladığı zaman ben ağlak ağlak gezerım herhalde
bendede reklamlara ağlama huyu çıktı yaa
bendede reklamlara ağlama huyu çıktı yaa
yok kız ne ağlaması deli öyle hoşuna gidiyor ki :):):)hele bi daha vur bakiimm kızım diyorum ben üstüne bi daha vurursa basıyoruz kahkahayı babasıyla :):)
hangisine ağlıyorsun ki cicim :)
ayy kıyamamm benimm tontişlerimm yaainsan çok duygulanıyo gerçektenn dün kuaföre gittimm sürekli gittiğim yer arkadaşım hamileydii cinsiyetinii öğrenmişler ultrason fotolarını gösterdii benn nasıll duygulandım ya Allahımm banada nasipp etsinn en kısa zamanda
ayy kıyamamm benimm tontişlerimm yaainsan çok duygulanıyo gerçektenn dün kuaföre gittimm sürekli gittiğim yer arkadaşım hamileydii cinsiyetinii öğrenmişler ultrason fotolarını gösterdii benn nasıll duygulandım ya Allahımm banada nasipp etsinn en kısa zamanda
sibel ne yaptı ki gelmedi
Sibeliko face de kızlar Çok selam soyledı bıraz uzgungelıcem kımse kusuruma bakmasın dedı HERKESIN KANDILINI KUTLUYORRR...
neyi varmış ya ev meselesi mi ??? uff ufff
Sibeliko face de kızlar Çok selam soyledı bıraz uzgungelıcem kımse kusuruma bakmasın dedı HERKESIN KANDILINI KUTLUYORRR...
aynen öyleymiş az konustuk ettıkte karamsar bıraz Rabbım onunda dualarını kabul eder ıns...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?