Bak beni gene lafa tuttunuz her iş yarım kaldı orgumu bıle yapamadımyıne kaçar bennnn
ışılcım ben bugün doktora suyunu sordum nasıl diye çünkü ben az su içiyorum yani günde 1,5 litreyi geçmez.
suyu gayet iyi hatta baya var dedi çok şükür
ben öyle aman aman su içemiyorum o yüzden korktum açıkçası dedim.senin içtiğin suyla bebeğin suyunun bir alakası yok dedi. aaa ben öyle biliyorum dedim. yok dedi senin içtiğin su midene gidiyor.yani bebeğin suyuna falan karışmıyor. eğer su azalmışsa sadece dinlenmelerini tavsiye edebiliriz dedi.
suyu çok içmemizi istemelerinin nedeni böbreklerle iligliymiş... uzun uzun anlattı işte. ama ben yanlış biliyormuşum
ışılcım ben bugün doktora suyunu sordum nasıl diye çünkü ben az su içiyorum yani günde 1,5 litreyi geçmez.
ben öyle aman aman su içemiyorum o yüzden korktum açıkçası dedim.senin içtiğin suyla bebeğin suyunun bir alakası yok dedi. aaa ben öyle biliyorum dedim. yok dedi senin içtiğin su midene gidiyor.yani bebeğin suyuna falan karışmıyor. eğer su azalmışsa sadece dinlenmelerini tavsiye edebiliriz dedi.
suyu çok içmemizi istemelerinin nedeni böbreklerle iligliymiş... uzun uzun anlattı işte. ama ben yanlış biliyormuşum
evet canım böbreklerimiz için ve de idrar yolu enfeksiyonu olmamak için ödem olmaması için içiyoruz suyu :):):) gebelikte ödem idrar yolları enfeksiyonu çok görülüyor ya sen sakın suyunu ihmal etme kuzum.. ben iki gündür midemden dolayı içemiyorum su ellerim ayaklarım şişti birazcık :)
evet cnm aynen senin ki gibi açıklamalarda yaptı. sen susuz kalırsan böbreklerde bazı maddler birikir ve süzülmesi zorlaşır. enfeksiyon kaparsın.bu da erken doğumu tetikler dedi:18::18: bu yüzden bol bol su içilmeliymiş. ayrıca doğumdan sonra da kolay kilo veriliyormuşevet canım böbreklerimiz için ve de idrar yolu enfeksiyonu olmamak için ödem olmaması için içiyoruz suyu :):):) gebelikte ödem idrar yolları enfeksiyonu çok görülüyor ya sen sakın suyunu ihmal etme kuzum.. ben iki gündür midemden dolayı içemiyorum su ellerim ayaklarım şişti birazcık :)
aaa canım iyiki sormuşsun bende kafama takıyordum bunu doktora sormakda hiç aklıma gelmemişti
benmde içim rahatladı cnm yaa
evet cnm aynen senin ki gibi açıklamalarda yaptı. sen susuz kalırsan böbreklerde bazı maddler birikir ve süzülmesi zorlaşır. enfeksiyon kaparsın.bu da erken doğumu tetikler dedi:18::18: bu yüzden bol bol su içilmeliymiş. ayrıca doğumdan sonra da kolay kilo veriliyormuş
ben de geçen gün 2 saat kadar yürüdüm ayakta kaldım. eve gittim bir baktım bacaklarım 2 katı kalınlık ta parıl parıl parlıyor şişlikten :18::18:suya dikkat yine de yani:)) mide yanması mı başladı sen de??
hemde ne yanma sana anlatamam :):) iki gündür acayip bir ağrı bir yanma bir kusma mahvetti beni :):) bi de aniden kasıklarıma ağrı giriyordu iki gündür.. şeykan kulağına kurşun bugün kasılmam falan olmadı ama midem hala rahatsız :)
napıonuz kızlar,kandiliniz mübarek olsun,Allah sevdiklerinizle bi ömür boyu sağlıklı mutlu yaşamayı nasip etsin
off bendeniz çatlak banyoya girişeyim dedim kireç sökücüyü bocaladım resmen biraz boğazım sızladı,hemen yoğurt yedim,ayy banane yaa isterse kireçler dağ olsun ellemicem bundan sonra
napıonuz kızlar,kandiliniz mübarek olsun,Allah sevdiklerinizle bi ömür boyu sağlıklı mutlu yaşamayı nasip etsin
off bendeniz çatlak banyoya girişeyim dedim kireç sökücüyü bocaladım resmen biraz boğazım sızladı,hemen yoğurt yedim,ayy banane yaa isterse kireçler dağ olsun ellemicem bundan sonra
bugün doktor bana sordu ben de yok mide yanması dedim. olsaydı ilaç yazacaktım dedim. bebek solda olduğu zamanlarda oluyormuş. mideye baskı yapıyormuş sol taraftayken.midendekilerde yemek boruna doğru harekete geçiyormuş...hamileleğin son 3 ayı gayet normalmiş.
ay ışılcım göbüş çok tatlı,benimkide o kararda bişigözde kelebeğini hissetmiş,hayırlı olsun tatlım bikaç hafta daha geçsin smack down yapcak karnında resmen,ayçacım sende alınacaklar listesi yapmışsın,kopya çektim
ve klasik cümle...anne olmak kolay değilmerhaba canım napalım valla takılıyoruz işte burada.. ben bugün göbek show yaptım kızlara şekerlerimizi paylaştım vs.. :):)
seninde kandilin mübarek olsun canım Allahım tekrarına erdirsin hepimizi inşallaahhh:)
ya senin ne işin var kireç çözücüyle falann.. bi daha uğraşma sakın.. kimyasal onlar annem zarar verir dikkat et lütfen hem kendine hem oğluşumuza...
canım benimki hep solda sanırsam faliba çünkü kaç zamandır sol kaburgamın ağrıdığından da bahsetmiştim.. cadı kızım daha gelmeden annesini zorlamaya başladı valla :):):)
iyi yapmışsın cnm şinşallah faydası olmuştur.dedğim gibi daha uzun uzun listeler var ama bunlar en gereklileri diye düşündümay ışılcım göbüş çok tatlı,benimkide o kararda bişigözde kelebeğini hissetmiş,hayırlı olsun tatlım bikaç hafta daha geçsin smack down yapcak karnında resmen,ayçacım sende alınacaklar listesi yapmışsın,kopya çektim
ışılım göbişine kocaman bir maşallah bitanem çok tatlı görünüyor
öyle kilo falan da almamışsın çok güzel görünüyor
şekerleriniz de çok güzel birertane bende istiyorum
ayçacım prensesimiz kesin olarak gösterdi demek ki kendini hayırlsıyla sağ salim doğsun inşallah
gözdişim güzel dileklerin için saol bitanem
ışılım göbişine kocaman bir maşallah bitanem çok tatlı görünüyor
öyle kilo falan da almamışsın çok güzel görünüyor
şekerleriniz de çok güzel birertane bende istiyorum
hepinizin kandili mübarek olsun allahım dualarınızı kabul etsin huzuru sağlığı mutluluğu bereketi hanenizin üzerinden esirgemesin inşallahhh kızlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?