merhaba canım napalım valla takılıyoruz işte burada.. ben bugün göbek show yaptım kızlara şekerlerimizi paylaştım vs.. :):)
seninde kandilin mübarek olsun canım Allahım tekrarına erdirsin hepimizi inşallaahhh:)
ya senin ne işin var kireç çözücüyle falann.. bi daha uğraşma sakın.. kimyasal onlar annem zarar verir dikkat et lütfen hem kendine hem oğluşumuza...
canım benimki hep solda sanırsam faliba çünkü kaç zamandır sol kaburgamın ağrıdığından da bahsetmiştim.. cadı kızım daha gelmeden annesini zorlamaya başladı valla :):):)
benmde uyruk sokumum ağrıyıp batıp duruyo yaa
dra sordum çok erken daha ama sen çok zayıf old. için rahatsız olmaya başladın herhalde diyo
belim de bazı günler çok ağrıyo normal mi sizdede oluyo muydu?
doktorun doğru söylemiş annem seninki zayıflıktan ye biraz yee tatlı sütlü ne bulursan ye vallaaaa :):)
gösterdi cnm evetben pek anlayamadım ama doktor gösterdi. işte bu da şeysi dedi biz de güldük eşimle baya:)))
senin bugün son mu iş yerinde???
istiyorum istiyoruuuummmmsaol canım :):) ne demek tabikide göndeririz neşe teyzesi sen iste yeter :):)
Amin İnşallah....seninde tüm duaların kabul olsun canım benim..
saol neşecim,Allah ennnnnnnnnn kısa zamanda hayırlı sağlıklı hamişlikler nasip etsin tatlım
gösterdi cnm evetben pek anlayamadım ama doktor gösterdi. işte bu da şeysi dedi biz de güldük eşimle baya:)))
senin bugün son mu iş yerinde???
istiyorum istiyoruuuummmmsaol canım :):) ne demek tabikide göndeririz neşe teyzesi sen iste yeter :):)
Amin İnşallah....seninde tüm duaların kabul olsun canım benim..
saol neşecim,Allah ennnnnnnnnn kısa zamanda hayırlı sağlıklı hamişlikler nasip etsin tatlım
doktorun doğru söylemiş annem seninki zayıflıktan ye biraz yee tatlı sütlü ne bulursan ye vallaaaa :):)
bu hafta iyice yedim ama alamamışım gene
benmde uyruk sokumum ağrıyıp batıp duruyo yaa
dra sordum çok erken daha ama sen çok zayıf old. için rahatsız olmaya başladın herhalde diyo
belim de bazı günler çok ağrıyo normal mi sizdede oluyo muydu?
:):):):) ne şanslısın valla nülüşşşş kıymetini bil annemmmmm :):)
ay kızlar siz bebek sağlık ürünü olarak ne alcanız,ablam sebamed kullanıyo memnun,benimde şuanlık sebamed var aklımda
bende mustela almayı düşünüyorum...kendimede şimdi çatlamamak için onu kullanıyorum bakalım verim alırsam bebek ürünlerinide almayı planlıyorum ama ikinci seçenekte sebamed...
mustelayı duymamıştım,nasıl bi marka,her yerde satılıomu
bende kaçıoreee... hepinizi öpüoreeee :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?