milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın canlarr... güzel bir gün olsun hepimiz için... :):)

nülüşüm bu arada elektrik çarpması olayını eşime sordum bebişe bişey olmuş mudur diye çok endişeleniyor benim güzel anne adayı arkadaşım dedim... o da arkadaşın hiç endişe etmesin birşey olmamıştır dedi..

rahat ol kuzum...

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlarr nilüfercim çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun sen içini ferah tut

günaydın cnm:) satına baktım şimdi. Değerlendirilmesi gereken günlerdeymişsin

orayı bitek ben takip ediyorum sanıyorum bende evet o malum dönemin son günlerii değerlendirdim ama o günlere takılı kalmak istemiyorum umudum yok nedense biraz daha zamanımız varmış gibi hissediyorum

orayı bitek ben takip ediyorum sanıyorum bende Evet o malum dönemin son günlerii Değerlendirdim ama o günlere takılı kalmak istemiyorum umudum yok nedense biraz daha zamanımız varmış gibi hissediyorum

rabbbim doğru zamnda nasip etsin cnm:)) hayırlısını istemeyi unutuyoruz bazen.ama rabbim bizim için uygun zamanı biliyordur.
Benim de eşimin işyerinde problemler çıktı. Istifa etti. önce bebekte olacak zamanlama kötü falan diye düşündüm ama sonra rabbim bize bebeği verdi ve kısmetiyle gelecek, herşey çok daha güzel olacak diye düşünmeye başladım

günaydın kızlar nasılsınız ışıl nasıl geçti akşam

günaydın canım benim...akşamı neden kimse sormuyor diyordum bende :):)

akşam kaynımla birbirimize girdik gelir gelmez kavga çıkardı ahlaksız yaaa... ama altta kalmadım ağzıma geleni saydım.. bana çatacağı belliydi zaten adam doldurup gelmiş kendini... olan kocama oldu sabaha kadar uyumadı

aaa derdi neymiş. Sevmiyorsa hoşlanmıyorsa senden, gelmesin olur biter hep kocalar arada kalıyor zaten

aaa derdi neymiş. Sevmiyorsa hoşlanmıyorsa senden, gelmesin olur biter hep kocalar arada kalıyor zaten

ya adam manyak hayatımbana diyor ki sen benim karşımda somurtuyorsun iyi de ağrım var sızım var ben senin soytarın mıyım alla allaa??

ben diyor kardeşimle istersem dışarda da görüşürüm sen buna karışamazsın ve biz et tırnağız bizi koparamazsın.. ya aptal ben sana gelme mi dedim kopun mu dedim... ama amacı kocamla beni kötü etmek... ama o fırsatı asla vermem sana dedim...kocamı arada bırakamazsın ben kendi hakkımı kendim savunurum onada sen niye sustun demem dedim... istemiyorsan gidip otelde kalayım diyor.. valla nasıl arzu edersen ben seni tutmayım dedim.. ama yüzsüz yine evimde kaldı...

ama alıştım artık takmıyorum cevabını alıp oturdu gerizekalı... bu gelişi son bundan sonrada bu evi rüyasında görür :):)

günaydın kızlaaaaarrr nasılsınız bakalım?

günaydın canım....

kendi adıma iyiyim cnm Sen nasılsın ? Kaldı 2 günaldın mı vınn???

ben pek iyi değilim ayçam bu gün yarın regl olcam belim kopuyo vını cuma günü alıcam hafta içi dışarı çıkamıyorum perşembeden sonra rahatım ilk işim başvuruya gitmek olucak

kaç yaşında ışılım kaynın evli değilmi abi nedir bu kayınlardan örümceklerden çektiğimiz

aynen canım Rabbim doğru zamanı biliyor bizede dua etmek ve sabırlaa beklemek düşüyor sizin içinde Allah yardımcınız olsun canım bebişş size çok iyi gelecek o zaman

yaaa nereyi takip ediyorsunuz söyleyin bende edicemm :):):)

batlarımızzı kontrol ediyorr ışılımm ilk sayfadann

neeee gelirr gelmezz ayıp ya

günaydın kızlaaaaarrr nasılsınız bakalım?

günaydınn neşem bizz iyiyizz senn nasılsınn şafakk sayıyosunn artıkkkk

ben pek iyi değilim ayçam bu gün yarın regl olcam belim kopuyo vını cuma günü alıcam hafta içi dışarı çıkamıyorum perşembeden sonra rahatım ilk işim başvuruya gitmek olucak

daha var neşem erken yahuu

ayyy canm inş. yaa çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…