- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
günaydın kızlarrNilüfercim çok geçmiş olsun allah beterinden korusun sen içini ferah tut
günaydın cnm:) satına baktım şimdi. Değerlendirilmesi gereken günlerdeymişsin
orayı bitek ben takip ediyorum sanıyorum bendeEvet o malum dönemin son günlerii Değerlendirdim ama o günlere takılı kalmak istemiyorum umudum yok nedense biraz daha zamanımız varmış gibi hissediyorum
orayı bitek ben takip ediyorum sanıyorum bendeevet o malum dönemin son günlerii değerlendirdim ama o günlere takılı kalmak istemiyorum umudum yok nedense biraz daha zamanımız varmış gibi hissediyorum
yaaa nereyi takip ediyorsunuz söyleyin bende edicemm :):):)
günaydın kızlar nasılsınız ışıl nasıl geçti akşam
günaydın kızlar nasılsınız ışıl nasıl geçti akşam
günaydın canım benim...akşamı neden kimse sormuyor diyordum bende :):)
akşam kaynımla birbirimize girdik gelir gelmez kavga çıkardı ahlaksız yaaa... Ama altta kalmadım ağzıma geleni saydım.. Bana çatacağı belliydi zaten adam doldurup gelmiş kendini... Olan kocama oldu sabaha kadar uyumadı
günaydın kızlaaaaarrr nasılsınız bakalım?
aaa derdi neymiş. Sevmiyorsa hoşlanmıyorsa senden, gelmesin olur biter hep kocalar arada kalıyor zaten
kendi adıma iyiyim cnmSen nasılsın ? Kaldı 2 gün aldın mı vınn???
ya adam manyak hayatımbana diyor ki sen benim karşımda somurtuyorsun iyi de ağrım var sızım var ben senin soytarın mıyım alla allaa??
ben diyor kardeşimle istersem dışarda da görüşürüm sen buna karışamazsın ve biz et tırnağız bizi koparamazsın.. ya aptal ben sana gelme mi dedim kopun mu dedim... ama amacı kocamla beni kötü etmek... ama o fırsatı asla vermem sana dedim...kocamı arada bırakamazsın ben kendi hakkımı kendim savunurum onada sen niye sustun demem dedim... istemiyorsan gidip otelde kalayım diyor.. valla nasıl arzu edersen ben seni tutmayım dedim.. ama yüzsüz yine evimde kaldı...
ama alıştım artık takmıyorum cevabını alıp oturdu gerizekalı... bu gelişi son bundan sonrada bu evi rüyasında görür :):)
günaydın canım....
kaç yaşında ışılım kaynın evli değilmi abi nedir bu kayınlardan örümceklerden çektiğimiz
rabbbim doğru zamnda nasip etsin cnm:)) hayırlısını istemeyi unutuyoruz bazen.ama rabbim bizim için uygun zamanı biliyordur.
Benim de eşimin işyerinde problemler çıktı. Istifa etti.önce bebekte olacak zamanlama kötü falan diye düşündüm ama sonra rabbim bize bebeği verdi ve kısmetiyle gelecek, herşey çok daha güzel olacak diye düşünmeye başladım
yaaa nereyi takip ediyorsunuz söyleyin bende edicemm :):):)
günaydın canım benim...akşamı neden kimse sormuyor diyordum bende :):)
akşam kaynımla birbirimize girdik gelir gelmez kavga çıkardı ahlaksız yaaa... ama altta kalmadım ağzıma geleni saydım.. bana çatacağı belliydi zaten adam doldurup gelmiş kendini... olan kocama oldu sabaha kadar uyumadı
ya adam manyak hayatımbana diyor ki sen benim karşımda somurtuyorsun iyi de ağrım var sızım var ben senin soytarın mıyım alla allaa??
ben diyor kardeşimle istersem dışarda da görüşürüm sen buna karışamazsın ve biz et tırnağız bizi koparamazsın.. ya aptal ben sana gelme mi dedim kopun mu dedim... ama amacı kocamla beni kötü etmek... ama o fırsatı asla vermem sana dedim...kocamı arada bırakamazsın ben kendi hakkımı kendim savunurum onada sen niye sustun demem dedim... istemiyorsan gidip otelde kalayım diyor.. valla nasıl arzu edersen ben seni tutmayım dedim.. ama yüzsüz yine evimde kaldı...
ama alıştım artık takmıyorum cevabını alıp oturdu gerizekalı... bu gelişi son bundan sonrada bu evi rüyasında görür :):)
neden böyle konuşma gereği duyduki ışılımm öncesinde aranızda bişeymi geçti böyle gelir gelmez sataşıyor
günaydın canım....
ben pek iyi değilim ayçam bu gün yarın regl olcam belim kopuyo vını cuma günü alıcam hafta içi dışarı çıkamıyorum perşembeden sonra rahatım ilk işim başvuruya gitmek olucak
39 yaşında vebekar canım.... egosu tavan yapmış keniini beğenmiş ukala ve saygısızın biri..Allah ıslah etsin bu beyinsizleri :):)
günaydın canlarr... güzel bir gün olsun hepimiz için... :):)
nülüşüm bu arada elektrik çarpması olayını eşime sordum bebişe bişey olmuş mudur diye çok endişeleniyor benim güzel anne adayı arkadaşım dedim... o da arkadaşın hiç endişe etmesin birşey olmamıştır dedi..
rahat ol kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?