cnm ilk hareketleri içinde kelebeğin kanat çırpması gibi.böyle kıpır kıpır oluyor.gıdıklıyor sanki içeride seni:))ya kızlar sızın bebişler ilk oynamaya başladığında ne hissettiniz yani nasıl bişeydi demin galiba bişi hissettim ben ama anlamadım
evet evet nazlı kzımohh çatlasın patlasın babamız kızımız naz yapıyo meraklandırıyo ne güzel
slm kızlar ben geldim
sormayın başıma geleni
cumartesi akşam prizden elime elektrik çarptı bebeğe bişi oldu diye öldüm ölüdüm gece acile gittik
doktor canlı bişiyi yok dedi ama içimde korku kaldı bi sürü doktor aradık filan bugün sabahda devlet hastanesine gittim tanıdık biri aracılığıyla rapor aldım 5 gün evdeyim bugünde dinlendim biraz
kızlar bişi olmaz dimi sadece koluma elime çarpmasıyla kolumda hissettim sadece
bebiş canlı ondan yana korkum yok zatern ama hücrelerine sinirlerine organlarına bi zarar vermiş midir ?
hiç duydunuz mu böyle birşey birinden
cnm ilk hareketleri içinde kelebeğin kanat çırpması gibi.böyle kıpır kıpır oluyor.gıdıklıyor sanki içeride seni:))
evet evet nazlı kzım
cnm çoookk geçmiş olsun...hiçbir bilgim yok ama korkma, içine şüphe düşürme boşuna. doktor bişey yok dediyse yoktur.çok kurcalayıp bebişini de kendini de üzme
slm kızlar ben geldim
sormayın başıma geleni
cumartesi akşam prizden elime elektrik çarptı bebeğe bişi oldu diye öldüm ölüdüm gece acile gittik
doktor canlı bişiyi yok dedi ama içimde korku kaldı bi sürü doktor aradık filan bugün sabahda devlet hastanesine gittim tanıdık biri aracılığıyla rapor aldım 5 gün evdeyim bugünde dinlendim biraz
bebiş canlı ondan yana korkum yok zatern ama hücrelerine sinirlerine organlarına bi zarar vermiş midir ?
inş yaa Rabbim yardım etsin yaaa iki gündür ağlaya ağlaya cnm çıktı
kızlar çok dikkat edin sizde noluuur
ahh kuzum çok geçmiş olsun ceanım benim :):)
böyle birşey duymadım ama çok kafanı karıştırma canım benim doktorun iyi dediyse inşallah birşey yoktur...
nülüşümm nasıl yaptın peki bu priz işini???
dr lar canlı hala bişi olmamış diyolar ama yani beynine yada bi organına zarar gelmiş midir diye çok korktum ama sadece koluma etkilediği için bebeğe ulaşmamıştır diyolar ama içimde kaldı bi şüphe
Rabbim yardım etsin
yok canım benim duanı et kalbini ferah tut Allahın izniyle birşeycikler olmamıytır bebeğine... bir dahada prizle falan oynama
inş canm benm nolur sizdde dua edin
cumartesi demiştim ya gidicez doktora die
erkek gibi gördüm ben dedi bebişi
sonra göstermedi bi daha bakamadık
sanırım içime doğan gerçek oluyo
inş canm benm nolur sizdde dua edin
cumartesi demiştim ya gidicez doktora die
erkek gibi gördüm ben dedi bebişi
sonra göstermedi bi daha bakamadık
sanırım içime doğan gerçek oluyo
kızlar ben kaçıyorum hepinizi öpüyorum bana dua edin evdeki uuyuzlarla takışmayayım... yarın herkes burada yoklama alacağım... :):)
slm kızlar ben geldim
sormayın başıma geleni
slm kızlar ben geldim
sormayın başıma geleni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?