ayyy bende bir duş alayım bırazdan çıkıp kuaföre ağdayaa gıdeceğim zor gelıyorrrrr yaaaaaaaa
ayyy bende bir duş alayım bırazdan çıkıp kuaföre ağdayaa gıdeceğim zor gelıyorrrrr yaaaaaaaa
ayy ben çok seviyorum ağdayı:)))) 10 dk da şipşak:)) 2 hafta önce gittim. hiçbişey yok hala.lazerden sonra en güzeli ağda
ben kendim yapıyorum biraz zor oluyor ama ne yapiiimmm :):)
Evimin kadiniyim gözdişim de henüz anne diiim adayı bile diilim ayolneşe cnm evının kadını çocuklarının anası olmaya hoşgeldın cnm
kıyamam ben sana yaaperşembe günü akşam üzeri seni düşündüm biliyomusun neşe nasıl vedalaşıcak diye aklımdan geçtii hiç kolayy değill vedalarıda hiç sevmemm gerçi insan herşeye çok çabuk alışıyorr evde olmanın tadı paha biçilemezz artıkk döktürürsünn kocacığına böreklerr pastalarrrrr
ben de kendim yapıyordum cnm ama geçen ay çok kastım kendimi. göbeğim yoktu geçen ay o kadar çok ama niyeyse karnım çok acıdı eğilmekten mi ne?? o yüzden bu ay kuaföre gittim artık
Hakkat nasılmış onasılmış ki o ayna
nasılmış ki o ayna
normal ayna canım ya 30-40 cmlik bişey söylemi ayıp onu sandalye üzerine koyuyorum kendimde kuvete giriyorum ve başlıyorum temizlik yapmaya:):) eğilmeden net görünüyor valla her bişi :):)
utandırdınız beni yaw
normal ayna canım ya 30-40 cmlik bişey söylemi ayıp onu sandalye üzerine koyuyorum kendimde kuvete giriyorum ve başlıyorum temizlik yapmaya:):) eğilmeden net görünüyor valla her bişi :):)
utandırdınız beni yaw
allah allah anlayamadım kiben kuaföre devam o yüzden
10 gün doğum iznimi olur ya bu nasıl bi mantık ben anlamıyorum.. hem kanunlar neden var niye uyulmuyor.. özel sektör insanın canını çıkarıyor valla memurluğun gözünü seveyim :)
bu arada bir yazı okudum. bebeğiniz hareket etmeye başlayınca elinizi karnınıza koyup salavat getirin ve ihlas okuyun diyordu. aklınızda olsun. ben alıştım hep yapıyorum
ben kendim yapıyorum biraz zor oluyor ama ne yapiiimmm :):)
Evimin kadiniyim gözdişim de henüz anne diiim adayı bile diilim ayol
Canım benim empatini yerim senin yaa bizimki pek veda da sayilmaz aslinda arkadaşlarımla gün düzenlemiştik 15 günde bir görüşüyoruz onun haricinde de görüşmeye devam edicez yalnizca yerden ayrıldım
Kocam feci memnun halinden gece yarısına kadar uyumuyoruz ben erkenden yatarim normalde bakalım sıkılmam umarım
ışıl bebego.net e bi baksana ordada ilginç bişi var
hangisine bakacağım kuzum....
bi video çıkıyo zaten orda altta görünmedi mi
önce beşik gibi sonradan oda olabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?