milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bu arada bir yazı okudum. bebeğiniz hareket etmeye başlayınca elinizi karnınıza koyup salavat getirin ve ihlas okuyun diyordu. aklınızda olsun. ben alıştım hep yapıyorum

ayyy bende bir duş alayım bırazdan çıkıp kuaföre ağdayaa gıdeceğim zor gelıyorrrrr yaaaaaaaa

neşe cnm evının kadını çocuklarının anası olmaya hoşgeldın cnm
Evimin kadiniyim gözdişim de henüz anne diiim adayı bile diilim ayol

Canım benim empatini yerim senin yaa bizimki pek veda da sayilmaz aslinda arkadaşlarımla gün düzenlemiştik 15 günde bir görüşüyoruz onun haricinde de görüşmeye devam edicez yalnizca yerden ayrıldım
Kocam feci memnun halinden gece yarısına kadar uyumuyoruz ben erkenden yatarim normalde bakalım sıkılmam umarım

allah allah anlayamadım ki ben kuaföre devam o yüzden

Hıııı anladım ayna yaptırdım diyince bende özel bişi zannettim hatun

ayy ben öncedende hiç sevmezdim zaten kendim yapmayı
3 ay geçti hemen gittim kuaföre dayanamadım kendim yapmaya
kuaför hem çok temiz oluyo hemde uzun süre gidiyo çünkü kendim yapsam beceremiyorum

10 gün doğum iznimi olur ya bu nasıl bi mantık ben anlamıyorum.. hem kanunlar neden var niye uyulmuyor.. özel sektör insanın canını çıkarıyor valla memurluğun gözünü seveyim :)

ahh ahh aynenn öyle ışılımm
bu arada bir yazı okudum. bebeğiniz hareket etmeye başlayınca elinizi karnınıza koyup salavat getirin ve ihlas okuyun diyordu. aklınızda olsun. ben alıştım hep yapıyorum

burada bişey daha öğrendimm

ben kendim yapıyorum biraz zor oluyor ama ne yapiiimmm :):)

ben senelerdir kuaföre gidiyorum ya kendim yapamıyorum çok canım acıyorr bide bu karınca yağınada başladım 2 3 aydırr öyle hafifimki

sıkılmazsınn kuşum uzun bi ssüre o temponun arkasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…