evde rahat rahat izleyim nülüşüm :):) ilginç bişeye benziyor :)
ben kapatmışım açmakda bana düşer dükkanı
günaydın kızzlaaaaarrrr
hava çok güzel bugün enerjim yüksek ohhh
günaydın kızlar.... aksine burası da inanılmaz sıcak ve nemli. sabah sabh öldüm işe gelene kadarben yandım. tam ağırlaştığım dönem yaz oluyor
çoğu gitti azı kaldı canım :)) ya sabırr :)))
Günaydın kizlaaaarrr sabah sporumu yaptım duşumu aldım şimdi kahvaltı zamaniiii güzel bi gün olsun inşallah
Günaydın kizlaaaarrr sabah sporumu yaptım duşumu aldım şimdi kahvaltı zamaniiii güzel bi gün olsun inşallah
günaydınn neşemm sabah sabah kalkıp bide spor yapıyorsunn seni ayakta alkışlıyorum
ben de spor ayakkabı var ama sandalet zamanı artık gerçektengünaydın kızlar bende ayça gibi aynı dertten muzdaribim çok sıcakk ve sağ ayağım şişiyo artık terlik giyiyorum ama ne kaldı 4 aybütün yaz bittik biz
Burda güzel bi yürüyüş parkimiz var canım ağaçlar kuş cıvıltıları eşliğinde yürüyüş şahane oluyo okadar özlemişim ki sabah saatlerinde spor yapmayı kendiligimden uyanıyorum valla enerji doluyorum
Burda güzel bi yürüyüş parkimiz var canım ağaçlar kuş cıvıltıları eşliğinde yürüyüş şahane oluyo okadar özlemişim ki sabah saatlerinde spor yapmayı kendiligimden uyanıyorum valla enerji doluyorum
ben de spor ayakkabı var ama sandalet zamanı artık gerçekten
ayyy çok imrendim. ama ben çok üşengecimdir. kalkıp spor yapamam. yatmayı tercih ederim hep:))))
Ohh maşallah nülüşüm nazar degmesin bende çok enerjigim bugünben kapatmışım açmakda bana düşer dükkanı
günaydın kızzlaaaaarrrr
hava çok güzel bugün enerjim yüksek ohhh
Sabah uykusunu uyumasam da olur aycam öğle uykusuna yatarımmaşallahhhh cnm süpersinuykuyu sevmiyorsun galiba
Sabah uykusunu uyumasam da olur aycam öğle uykusuna yatarım
Ohh maşallah nülüşüm nazar degmesin bende çok enerjigim bugün
Sabah uykusunu uyumasam da olur aycam öğle uykusuna yatarım
Hazırladım şimdi hupletcem buyrun kızlar sizdeo da olur cnmşimdi yap güzelll bir kahvaltı, mis gibi çay, kahve kyfi
ayy öğle uykusunada bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?