milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ben kapatmışım açmakda bana düşer dükkanı

günaydın kızzlaaaaarrrr

hava çok güzel bugün enerjim yüksek ohhh

ben kapatmışım açmakda bana düşer dükkanı

günaydın kızzlaaaaarrrr

hava çok güzel bugün enerjim yüksek ohhh

aynenn bebiş bide anacığımda kaldım dün gece nasıll keyifliyimm

herkese günaydınnnnnnn kızlarr güzel keyifli bigün olsun inşallah

günaydın kızlar.... aksine burası da inanılmaz sıcak ve nemli. sabah sabh öldüm işe gelene kadar ben yandım. tam ağırlaştığım dönem yaz oluyor

Günaydın kizlaaaarrr sabah sporumu yaptım duşumu aldım şimdi kahvaltı zamaniiii güzel bi gün olsun inşallah

Günaydın kizlaaaarrr sabah sporumu yaptım duşumu aldım şimdi kahvaltı zamaniiii güzel bi gün olsun inşallah

günaydın kızlar bende ayça gibi aynı dertten muzdaribim çok sıcakk ve sağ ayağım şişiyo artık terlik giyiyorum ama ne kaldı 4 ay bütün yaz bittik biz

günaydınn neşemm sabah sabah kalkıp bide spor yapıyorsunn seni ayakta alkışlıyorum

Burda güzel bi yürüyüş parkimiz var canım ağaçlar kuş cıvıltıları eşliğinde yürüyüş şahane oluyo okadar özlemişim ki sabah saatlerinde spor yapmayı kendiligimden uyanıyorum valla enerji doluyorum

günaydın kızlar bende ayça gibi aynı dertten muzdaribim çok sıcakk ve sağ ayağım şişiyo artık terlik giyiyorum ama ne kaldı 4 ay bütün yaz bittik biz
ben de spor ayakkabı var ama sandalet zamanı artık gerçekten

ayyy çok imrendim. ama ben çok üşengecimdir. kalkıp spor yapamam. yatmayı tercih ederim hep:))))

helal sana

ben de spor ayakkabı var ama sandalet zamanı artık gerçekten

ayyy çok imrendim. ama ben çok üşengecimdir. kalkıp spor yapamam. yatmayı tercih ederim hep:))))

bende uyku tatlııı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…