kızlar merhaba....
hastaneden geliyorum şimdi. şeker yüklemesi yapılacaktı.ama olmadıtutamadım. 75 gr lık yapıldı. içtim. içerken bişey yoktu.1 er saat arayla iki kere bakılacaktı ama ben içtikten yarım saat kadar sonra tutamadım kustum
neyse muayene oldum.
1.hep kasıklarımda hissediyordum bebeği. meğer tersmiş. yani ayakları aşağıdaymış. inşallah döner doğuma kadarben normal istiyorum çünkü.
2. biraz geriden geliyormuş. ne yemem gerekiyor ne yapmam gerekiyor araştırayım en iyisi
cnm çok geçmiş olsun bakalım bana daha yapılmadı bu haftadan sonra o yapılır herhalde umarım bende dayanabılırım oyle garıp şeylere dayanamam cunku
inş döner cnm korkma ne olur dua edelım normal olmazsa sezeryan olup yıne gelecek yaramazımız olsun annesı...
doktoruna sorsaydın ya ne yemen gerektığını
geriden derken zayıflık acısından mı
yok cnm aslında kilosu bana normal geldi. 973 gr :44: anlamadım ki. işte acil doğum geldi hemen çıkmak zorunda kaldı.çokta soramadım
kilo olarak değilde bazı ölçümleri haftasından geri çıkabiliyor canım hiç canını sıkma sonrasında toparlarlar inşallah..
benim kuzununda mesela karın ölçüsü normal haftasının bir hafta gerisinde idi... ama doktorum +2-2 olabilir ultrasonda diyor :):) ben son 3-4 hafta besiye çekeceğim kendimi :)
anladım cnm ben de araştırdım şimdi.toparlıyorlar son haftalarda kendilerini çok şükür.
ya ultrasondan bile fark ediyor canım mesela nst için devlet hastanesine gitmiştim ben oradaki ölçüme göre kelebek bir hafta geride çıktı.. ama doktorum bir mm bile haftayıo şaşırtır buna sakın takılma dedi .. mesela bir önceki kendi muayenesindeki ölçümde normal haftasında çıkmıştı....
ayyy sen nst ye girdin mi???nasıl birşeyyyy
valla göbeğini açıyorlar jel sürüp bi şey takıyorlar yanında küçük bi cihaz var oradan da bebeğinin kalp atışlarını duyuluyor... ekg gibi bir çıktı veriyor o makinee.. benimki 10 dk bitmişti... ama bir saat bile süren varmış canım :)
çok heyecanlı doktor kontrollerin sıklaştı mı senin?
valla ayın 4ünde gideceğim bakalım ondan sonra sıklaşırsa sıklaşacak sanırım şimdilik yine bir ay arada sadece nst için çağırdı orada da detaylı birşey yapmadı :)
2 haftaya düşebilir kontrollerin....:)))) ne güzellll
napıonuz kızlar, uzun zamandır girmedim,sıcaklarda hiç bişi yapasım gelmiyo,bilgisayarı açmaya bile üşeniyorum,oğluşum bile mayışıyo valla,klimayı açtımmı ferahlıyo olcakki kendine geliyo bombardımanlar başlıyo,ayyy artık gün sayıyorum valla,sabırsızlanmaya başladım,bi an önce doğsa aşkım kollarıma alsameee kızlar yeğenler nasıllar,hazırlıklar nasıl gidiyo,sonlara yaklaşıyoruz
ayy ben sıcaktan mayışıyorum valla mahvıoluyorum iş yerinde hele şimdi bi de ayaklarım şişiyor ki sorma gitsin cıanım yaaa
anammm:26: bende şişiyom valla,sabah bakkala gittim babetleri bi giydim sanki bi numara küçük,yüzüklerimde zor geçmeye başladı,halbuki suyumada dikkat ediom:44:neyse tatlım az daha sabır,çok bişi kalmadı:18:
ayy bende çok su içiyorum ama yinede ayaklarımı tanıyamıyorum dehşete düşüyorum akşam ayaklarımı görüncee.. uff uff çok su içiyorum acaaba ödem ondan mı bilmedim ki
selam kızlar nasılsınız? uzun zaman oldu görüşmeyeli. biz oğluşumuzun ismine karar verdik, İLKER olacak hayırlısıyla. ben de şeker yüklemesine gittim, 50'lik yapıldı. özel hastanede yaptırdık ilk, yüksek çıktı. sonra kadın doğum hastanesine gittik ordaki normal çıktı. haftaya 100'lük yaptırcam, inşallah ben de çıkartmam da net bi sonuç almış oluruz. böyle insanın aklında sürekli soru işareti kalıyor. umarım hepimi sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza.
umutluaycım bence şimdiden kilosuna falan takılıp üzülme. çünkü o makinalar tam ölçmüyor sonuçta. fazlası da olabilir eksiği de. ablam doğuma girerken 4 kilonun üzerinde bekleniyor diye sezeryana aldılar, 3800 civarı geldi yeğenim. son anda bile tam ölçemiyorlar yani. sen sağlığına dikkat et, yemeklerini iyi seç yeter canım.
ben 2 haftayı geçti yüzükleri çıkarttım, ayaklarım da neredeyse sürekli şiş. hatta ben indi sandığım zamanlarda bile beni görenler ayakların çok şişmiş diyorlarsu içmeye ben de dikkat ediyorum ama havadan galiba anlamadım. ablam da günde 4 lt. su iç diyo bana, nasıl içerim 4 lt? 3'ü buluyorum zorlayarak ama 4 çok çok zor yani.
selam kızlar nasılsınız? uzun zaman oldu görüşmeyeli. biz oğluşumuzun ismine karar verdik, İLKER olacak hayırlısıyla. ben de şeker yüklemesine gittim, 50'lik yapıldı. özel hastanede yaptırdık ilk, yüksek çıktı. sonra kadın doğum hastanesine gittik ordaki normal çıktı. haftaya 100'lük yaptırcam, inşallah ben de çıkartmam da net bi sonuç almış oluruz. böyle insanın aklında sürekli soru işareti kalıyor. umarım hepimi sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza.
umutluaycım bence şimdiden kilosuna falan takılıp üzülme. çünkü o makinalar tam ölçmüyor sonuçta. fazlası da olabilir eksiği de. ablam doğuma girerken 4 kilonun üzerinde bekleniyor diye sezeryana aldılar, 3800 civarı geldi yeğenim. son anda bile tam ölçemiyorlar yani. sen sağlığına dikkat et, yemeklerini iyi seç yeter canım.
ben 2 haftayı geçti yüzükleri çıkarttım, ayaklarım da neredeyse sürekli şiş. hatta ben indi sandığım zamanlarda bile beni görenler ayakların çok şişmiş diyorlarsu içmeye ben de dikkat ediyorum ama havadan galiba anlamadım. ablam da günde 4 lt. su iç diyo bana, nasıl içerim 4 lt? 3'ü buluyorum zorlayarak ama 4 çok çok zor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?