milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ben iyiyim canım sıcaklarla boğuşuyorum... eloşda iyi büyüyor :):)

sende ne var ne yok....nler yaptın görüşmeeyeli...

ben evdeyim canım bildiğim gibi çok bi değişiklik olmadı hayatımda eve alışmaya çalışıyorum klimayı açtım laptop tv takılıyorum işte haftasonu çıkıcaz yurtdışına

onun haaricinde bişey yok canım aynen devam eloşa da maşallah az kaldı doğumuna varmı heyecan

neşemmm hoşgeldin nasılsın

hoşbuldum siboşumm ben iyiyim kuzum sen nasılsın? uras paşa nasıl

çok şükür iyi teyzesi c.tesi randevumuz var

selam kızlar nasılsın bızde kızımla doktorumuza gıttık maşallah 750 gr kendılerı bende 10 kg almışımmmmmmmmmm drmuz çok dedı 6 ayda ne yapcam ben yaaa

Son düzenleme:
neşecim hoşgeldin nerelerdeydin tatlım yaa:13:
ya kızlar dün hamilelerden soru ve sorunlar kısmınada topik açtım,şuan içim huzursuz sizlerede sorayım dedim,içimi rahatlatın kızlar ne olur:18:ben üç haftadır kilo almıyorum,70 te sabittim şu sıralar yemek yiyemiyorum tiksiniyorum kusuyorum dünden beri açım sabah yediklerimi gene çıkarttım 69 olmuşum,ben kendimi boşverdim,bebişim bu durumdan etkilenmez dimi kızlar

herkese günaydınlarrr.. hayırlı cumalar :):)

canım bu sıcaklarda normal sanırsam canım benim.. benimde iki gündür bulanıyor midem... canım yemek yemek istemiyor... 1 kilo verdim ve yaklaşık bir aydır da kilom sabit ama bebişim kilo almıştı..:):) onlar kendilerini beslerler şekerimmm üzülmee.. bizim depoları boşaltırlar yined vitaminsiz kalmazlar :):)

günaydın kızlar...hayırlı cumalar...
ben de çarşamba günü mdrle konuştum. zor bela izin aldım.hemen akşam eve gidip alel acele hazırlandım ve annemlerin yanına geldim. bir kaç gün buradayım
çok iyi gelecek bana gün içinde ara ara uğramaya çalışacağım.

Son düzenleme:

günaydın canım... sanada hayırlı cumalar..

ohh ne güzel valla anne evi gibisi yok dimi :):) tadını çıkar hayatım :)) annenlere selamlar :)

hayırlı cumalar kızlar mutlu bir gün diliyorum hepinize

sıkıntı olacağını süşünmüyorum tatlım ya sıkma canını ben hamiş değilken bile yemek yiyemiyorum sıcaklardan sizin yiyememeniz normal hele son zamanların artık bebişinin kilosu yerindeyse hiç dert etme canımcım bol su iç yeterki vucudunu susuz bırakma

anneciğine selamlar ayçacım iyi tatiller

Tünaydın kızlar ben geldimmm

tünaydın gözdiş herkes sıcağın rehavetine kapılmış sanırım kimseler uğramıyo:44:

neşecim hoş geldim napıyosun kız

hoşbuldum balım napim ya evde olmaya alışmaya çalışıyorum sıkıldım sanırım şimdiden sen napıyosun nasıl gidiyo hamişlik?

vınn almıştım ben internet için hiç memnun kalmadım çekmedi bizim burda neyseki normal kablolu bağlantıyı hallettirdik de rahatça girebiliyorum nete ondan gelemedim bikaç zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…