milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın ışılcım sıcak hamilelik iş hayatı koptuk valla :)

valla aynen öyle mahvoluyorum valla sabahları hiç evden çıkmak istemiyorum yaa bi de ayaklarım şişiyor gün içerisinde sıcaktan.. akşama iptal vaziyette yatıyorum.. dün akşam eşimle ayakkabı bakmaya çıktık şjööyle bi sandalet falan alayım dedim ayaklarım resmen 1,5 numara büyüdü... ama hiç bişi bulamadan geri geldik... terlik giyecem valla hiç sık olmuyor ama yapacak bişi yok

biri beni mi çağırdı neee

oyy oyyy nerdesin nülüş senn... beni bırakıp nerelere kayboldun cumacım :):)

canım benm yaa bi kaç hafta idare et zaten zamanın az kaldı sennde bebişten sonra anne kız çıkarsnız ciciler alırsınız kendinize

ah cnm bi hafta sen yoktun bi haftadır ben yokum ayrı kaldık vallahi

canım ankarada bambi varsa oraya bak ben ordan parmak arası terlik aldım sandaletleride güzel ben uzun zamandır eski ayakkabılarımı giyemiyom

annemin yanında tatil yapıyorum işte

biraz dinleneyim dedim yaa çok iyi oldu zaten geldiğim ama ne fayda pazar gene dönecez afyona mecbur

iyi cnm çalışabildiğin yere kadar git tabi

ohh anne kucağı mis vallaaa :)) dinlen şekerimmm :):)

valla çok dayanamayacam gibi nülüşüm yaa bakalım idare edebildiğim yere kadar dayanacam :)

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir nerdeyse 20 gündür siteye giremedim internetimde yaşanan bazı sebeplerden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…