günaydın kızlarr neredesinizzz yineee :):)
nülüşümde gitti yapayalnız kaldım :):)
ya bu ARADA MELEKİMDE YOK UZUN ZAMANDIR HABRİNİZ VAR MI KIZLAR MELODAN :)
günaydın ışılcım sıcak hamilelik iş hayatı koptuk valla :)
biri beni mi çağırdı neee
valla aynen öyle mahvoluyorum valla sabahları hiç evden çıkmak istemiyorum yaabi de ayaklarım şişiyor gün içerisinde sıcaktan.. akşama iptal vaziyette yatıyorum.. dün akşam eşimle ayakkabı bakmaya çıktık şjööyle bi sandalet falan alayım dedim ayaklarım resmen 1,5 numara büyüdü... ama hiç bişi bulamadan geri geldik... terlik giyecem valla hiç sık olmuyor ama yapacak bişi yok
oyy oyyy nerdesin nülüş senn... beni bırakıp nerelere kayboldun cumacım :):)
neşede hiç yok artık topicte kimseciklr olmuyo zaten yaa
ışıl sen izne ayrılmıyosun demi canım
pzrtesi muhabbet ederiz gene
valla aynen öyle mahvoluyorum valla sabahları hiç evden çıkmak istemiyorum yaabi de ayaklarım şişiyor gün içerisinde sıcaktan.. akşama iptal vaziyette yatıyorum.. dün akşam eşimle ayakkabı bakmaya çıktık şjööyle bi sandalet falan alayım dedim ayaklarım resmen 1,5 numara büyüdü... ama hiç bişi bulamadan geri geldik... terlik giyecem valla hiç sık olmuyor ama yapacak bişi yok
oyy oyyy nerdesin nülüş senn... beni bırakıp nerelere kayboldun cumacım :):)
ben daha izne ayrılmıyorum... sen nerdesin yaa tatile mi çıktın deli kız :)
canım ankarada bambi varsa oraya bak ben ordan parmak arası terlik aldım sandaletleride güzel ben uzun zamandır eski ayakkabılarımı giyemiyom
annemin yanında tatil yapıyorum işte
biraz dinleneyim dedim yaa çok iyi oldu zaten geldiğim ama ne fayda pazar gene dönecez afyona mecbur
iyi cnm çalışabildiğin yere kadar git tabi
inşallah cumartesi odamız güzel gelir yaaa... rengi nasıl oldu acaba??
mobilyadaki boya kokusunu kısa sürede alan birşey var mı ki nülüş... geldiğinde eminim boya kokusu olacak mobilyalarda...
pembesi çok tatlıydı yaa öyle yaptılarsa çok şeker olmuştur
yıkar ütüler asarsınız ne güzel olur
onu hiç bilmiyorum yaa ama başka topiklerde görmüştüm sanırm tek yolu havalandırmak
ama vardır belki bi püf noktası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?