tünaydın gözdiş herkes sıcağın rehavetine kapılmış sanırım kimseler uğramıyo:44:
hoşbuldum balım napim ya evde olmaya alışmaya çalışıyorum sıkıldım sanırım şimdiden sen napıyosun nasıl gidiyo hamişlik?
vınn almıştım ben internet için hiç memnun kalmadım çekmedi bizim burda neyseki normal kablolu bağlantıyı hallettirdik de rahatça girebiliyorum nete ondan gelemedim bikaç zamandır
Özledik valla cnmmm iyisindir inş sen onu bunu bırakta nasıl gidiyor HAMİŞLİK yazcaktım kız Allahmı söyletti ne
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
morwenfb,
cirkinordekyavrusu+,
MyHoS+
anam okuyosunuz da bi cevap bile yazmıyosunuzzzzz
umarım o gecikmişlik hamişlik belirtisidir çünkü 1 2 hafta önce gecenin bir yarısı wc ye kalktığımda neşe hamile diye durup dururken geçmezdi içimden herhalde he ?? Bakalım inşşşş çok istiyorum herhaldee senıde hamiş görmek
biz iyiyiz teyzesi kızımız 750 gr olmuş bende 10 kg almısım yaaaaaaa pffffffff çok yemişim artık yavaş yavaş azaltacağım maalesef boğazımı tutmam lazım makarna ekmek pılav yasak nasıl doycam ben bılemıyorum
ayyy gözdişim ağlattın beni yaa kız ben kolay kolay ağlamam şıp diye gözümden yaşlar düştü aklından geçmek bile yetti bana inşallah bebeğim hayırlısı olsun hepimiz için uamrım vardır
kız kocişin iyi bakıyo galiba sana 10 kilo iyi valla maşallah öykücük iyi olsun da kilo verilir boşver benim doğum yapan bütün arkadaşların eski kilolarının bile altına düştüler çıtır oldular valla sıkma canıını
yok yukarda Allah var seni kandırmakla elime bişey geçmez cnm hakıkatten ara sıra aklımdan geçiyorsun..Burada gerçekten güzel dostluklar kurduğumuzu düşünüyorum.En kötü zamanlarımızda bellki kocalarımızdan öte sizler oluyorsunuz...
Anam kocişin bakması mıona gülerim işte ben yapıyorum ediyorum yemekleri dun doktorda bıle adam dıyokı bakkıyo kendıne maşallah hahah ama ondan da Allah razı olsun tabiki eve para getirmese nasıl bakıcam kendime dimi
saol bebişim güzel kalbin için hayırlısı deyip herşeyi allaha bırakıyorum tatlım
arkadaşımın biri 4 aylık hamiş testlerinin sonuçları iyi çıkmamış down sendromu var ve çok zor bi karar vermek üzereler ya suni sancıyla bebişi doğurtucaklar yaşamıycak ya da göze alığ doğuracak ondan allahımdan hep doğru zamanda ve sağlıklı olması için dua ediyorum
erkek milleti işte ne yapıcan allahtan senin mide filan bulanmıyo da yemeklerini yapabiliyosun rahatça
Offf hakıkatten çok zor bir karar.... Rabbim yardımcıları olsun... Ben şuan ne desem boş... Allah kımsenın başına vermesin evlat neticede..
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...
amiiinnnn canım bende o yüzden isyan etmiyorum artık allahımdan hayırlı zamanda ve sağlıklı evlat diliyorum
sizler için de dua ediyorum bol bol
Evet bu saate kadar aç durdum ama daha dayanamayacağım herhal ben yemek yapmaya gidiyorum akşama falan burda olunda az dedıkodu yapalım kızlar
nilüferle özlemin bebişlerinin cinsiyeti belli oldumu:44:
güloomm hoşgeldin nasılsın canım seni gördüğüme sevindim
nilüferin bebeği erkek ama özleminkinden haber yok canım...
anam nülüşümün şehzadesi mi olciikk ne güzell inşallah acık kilo almıştır
dün konuşmuştuk kilo almamıştı ama annesinin yanında şimdi... annesi nülüşü beslemiştir diye düşünüyorum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?