günaydın cnm... ben 21. haftada hissettim. darısı başınaaaaya ben hala bebeğimin hareketmlerini hissedemiyorum yaa bende mi bi acayiplik var hareket ediyoda ben mi anlamıyorum anlamadım gitti
nülüşüm sorma yaaa dün gece öyle bi sancılandım ki korktum yaa.. hiç uyumadım gece... adet sancısı gibi aralıklarla yoklayan bi ağrı mahvetti beni... sanırım zaman artık yaklaşıyor nülüş korkuyorum vallla :)
günaydın cnm... ben 21. haftada hissettim. darısı başınaaaa
ayyy yalancı sancıların başlamışkorkma cnm korkma
yalancı doğum sancısıyla gerçek farkı belinin ağrımasıymış. belin ağrıdığında korkabilirsin
ev hanımlığıda güzelde bi süreliğine
bi süre sonra sıkıcı oluyo yaa evde oturmak sonrada işe başlasam diye kapılara bakmaya başlarız
bi ay çalışıp bi ay ev hanımı olmak en güzeli böyle olurdu bence
yaa neden ilk ben doğuruyorum neden benden önce doğurmuyorsunuz yaaa :):):)
şaka bi yana hepimizin bebişleri sırayla sağlıkla gelsinler inşallahh :):) ben size tüm detayları anlatırım... normal doğurmayı başarabilirsem :):)
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/536075-gulus-cumbus-evde-dogummmm.html
bunu okumuşmuydunuz.:)))))
bence normal doğuracaksın sen.hiç kokrktuğum gibi olmadı diyeceksin gelince de
bu bana inandırıcı gelmiyor :):):)
hepinize günaydınlar kızlarrr
kızlar ya benden size tavsiye 32. haftanızı doldurur doldurmaz ayrılın valla öylesine zor oluyor ki size anlatamam... ama sizin kışa gelecek daha rahat geçebilir son aylar :)
kızlar ya benden size tavsiye 32. haftanızı doldurur doldurmaz ayrılın valla öylesine zor oluyor ki size anlatamam... ama sizin kışa gelecek daha rahat geçebilir son aylar :)
yok cnm benim son haftalarda ağustosa geliyor:18::18::18: sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum ama işten çıkarma durumları var. benim ki muallakta
yok cnm benim son haftalarda ağustosa geliyor:18::18::18: sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum ama işten çıkarma durumları var. benim ki muallakta
ya kızlar 50 gramlık şeker yükleme testim 172,43 çıktı konu hakkıında bilgisi olan
sınır 140 cnm. biraz yüksek çıkmış. diyet falan dedi mi doktor?
ayy yaa özel sektör tuhaf yaa yasal iznimiz hakkımız bu bizim allahım yaaa...
bu arada eşin ne yaptı canım işe başlayabildi mi ??
sınır 140 cnm. biraz yüksek çıkmış. diyet falan dedi mi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?