milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

o zaman bi haftam kalmış yaaa

acaba ben mi hissedemiyorum diye kendimi dinleyip duruyorum bende ama yok hissedemiyorum demekki gerçekten zamanı var hala

var var merak etme emın ol hareketlıdır de plasentadan kaynaklanıyormus hıssetmememiz buda normalmiş. az kaldı

ışıllll kızımızın çeyizi ne durumda? çantanı hazırladın mı artık?

ışıllll kızımızın çeyizi ne durumda? çantanı hazırladın mı artık?

annem hazırlamış çantamı saolsun :):) yoksa bende hala tık yok yani hatta bir iki eksiği var eklemem gereken on gündür eklicem :):)

valla kızımın çeyizleride yıkandı ütülendi ama odasının boya kokusu çıksın diye bekliyorum yerleştirmek için :):)

sen odamızı görmedin di mi ayça teyzesi :):) daha hiç bir düzenleme yapmadım ama resimlerini ekleyeyim tekrar bak bakalım beğenecek misin??

ışıl oda ve eşyalar tamamlanınca onunda resmini paylaş

perde halı alıcam diyodun ne oldu onlar

ışıl oda ve eşyalar tamamlanınca onunda resmini paylaş

perde halı alıcam diyodun ne oldu onlar

ya nülüş onların hepsini inşallah izne ayrılınca halledecem :) valla hem iş hemde o tür hazırlıklara yetecek kadar enerjim yok bu aralar.. daha uyku seti nevresim falanda alıcam.. çok işim var çokkk :):)

annemlerde yoklar... yazlığa gittiler ramazanda gelecekler ne bileyim tek tek de bişi yapılmıyor ki :):)

bende hiç sevmem yanımda biri olmadan alışveriş yapmayı

biraz daha geçsin zaten bi günlük işi var yaa bi çıkıp alırsın yorulmayım dersen yavaş yavaş alırsın

kolay kısmı kaldı senn işlerin

yerim ben onun odasını sağlıklı güzel günlerde kullansın inşallah prenses ayyy ben dediyordum ben mi geç kaldım. eylül anneleri bile çanta hazırlamya başladılar. ben de hala bir kaç parça kıyafetten başka bişey yok. neyse seni duyunca rahatladım

gözde canım denize girerken dikkat et ya allah göstermesin istanbulun plajları tehlikeli sanırım.. bir sürü haber vardı dün...

evet cnm dikkat ediyorum zaten fazla yüzemiyorumkorkumdan ki çok iyi yüzen bi insandım ben ama şimdi resmen denızde yurur oldum

ya ben bebişimi hissetmeye başladım nedir böle tam bebişin olduğu yerde içrden bi tekme gibi bişi geliyo ama öle kelebek çırpması gibi filan değil :26:

işte tam anlamıyla o sen biraz geç hisettin ya tabi senin paşa iyice kuvvetenmiştir direk tekme olarak hissediyorsun :)))

böyle içerden aynı noktadan bi iki kez üst üste oldu bebek herhalde diye düşündüm

dün akşam oldu sadece herhalde haftaya filan artar va bende net bi şekilde kesin bebiş bu derim inş,

ya ben bebişimi hissetmeye başladım nedir böle tam bebişin olduğu yerde içrden bi tekme gibi bişi geliyo ama öle kelebek çırpması gibi filan değil :26:

kelebek çırpmaları ilk etap oluyor. sen onu atladın direkt tekmeye geçtin galiba ya da kelebek çırpmaları vardı ama sen farkedememiş olabilirsin. ilk gebeliklerde hissetmek zor oluyormuş zaten hadi gözünaydın

Günaydınnn herkese.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…