- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
hayır başlayamadı. keşke vasıfsız olsaydım diyor. uzman olunca iş bulmak daha zor oluyor aslında bunu anladık
kira var kredi var.beni işten gönderecekler. umarım minik tosbağım kısmetiyle gelir. herşey yoluna girer.daha beşik, hastane çıkışı, gecelik bilmem ne alınacak.
kayınvalidem yatak yastık yorgan yapmış eşimle telefonla konuşurken senin hatrına yaptım dediona da sinirlerim bozuldu.kullanasım gelmiyor. offf kızlarrr umarım hiçbir şey içimde kalmaz
hiçç canını sıkma canım bebekler kısmetiyle gelirler inşallahhh :):)
kayınvaliden neden öyle bir densizlik yapmış ki??
kızlar doktorum aradı 100 lük test yaptıracakmışım ne yanı 50likte sekerim varda 100lükte çıkmıyomu ben anlamadım bundan bişi
Tünaydın kızlarrr
Işılcım yalancı sancılar onlar aynen herkesin dediği gibi korkma sakın
Ayçacım dua et yine kocanın hatırına bişiler yapmış benım kısı hiçç bişi yapmadığı gibi tatile gitti bide ınsan durup düşününce hani parası yoktu bunun diye dusunmeden edemıo
evet cıanım yalancı sancılarmış ama insan yinede korkuyor :):)
ayy 38 günüm kalmış yaaa inanamıorumm zaman ne çabuk geçti böyleee.... minik bıdıcık sağlıkla gelsin kızlar ne olur dualarınızı esirgemeyin bizden...
çok heyecan yapıyorum ben yaa :)):) hele kızım içeride oynadıkçaaa dahada bi atıyo kalbim :)
seni çokkkkk iyi anlıyorum inş yavrun sağlıkla bir avazda çıkacak bak görona kavuşacağın günün hayalını kur sadece korkma hiççç inan bende çok heyecanlanıyorumm [/COLOR][/I][/B]
kızlar doktorum aradı 100 lük test yaptıracakmışım ne yanı 50likte sekerim varda 100lükte çıkmıyomu ben anlamadım bundan bişi
merhaba cnm. evet oğlunun hatrına yapıyor tabii ki bunu biliyorum. baştan beri sevemedi beni zaten ama kulağınla duyunca kötü oluyor:)))Tünaydın kızlarrr
Işılcım yalancı sancılar onlar aynen herkesin dediği gibi korkma sakın
Ayçacım dua et yine kocanın hatırına bişiler yapmış benım kısı hiçç bişi yapmadığı gibi tatile gitti bide ınsan durup düşününce hani parası yoktu bunun diye dusunmeden edemıo
ayy 38 günüm kalmış yaaa inanamıorumm zaman ne çabuk geçti böyleee.... minik bıdıcık sağlıkla gelsin kızlar ne olur dualarınızı esirgemeyin bizden...
çok heyecan yapıyorum ben yaa :)):) hele kızım içeride oynadıkçaaa dahada bi atıyo kalbim :)
merhaba cnm. evet oğlunun hatrına yapıyor tabii ki bunu biliyorum. baştan beri sevemedi beni zaten ama kulağınla duyunca kötü oluyor:)))
merak etme herşey çok kolay olacak.....benim ki artık gerilmeye başladı. elini kolunu kafasını karnıma dayıyor neresi olduğunu henüz anlamıyorum ama
canım sert hisseettiğinde ayakları kelebek uçuşu gibi hisssettiğinden elleri kolları dirsekleri imiş :):)
canım sert hisseettiğinde ayakları kelebek uçuşu gibi hisssettiğinden elleri kolları dirsekleri imiş :):)
yerim onun o minicik elini ayağını hareketleri öyledir de bir de benim ki dayanmaya başladı.semsert oluyor dayadığı yer tümsek oluyor.dışarıdan belli oluyor tümsek.eşim elini koyuyor o bile hissediyor. ama anlamıyoruz kafası mı ayağı mı
o tümsek bence totosu :):):)
100 lükte de yüksek çıkarsa diyet verecek. gebelikte şeker çok önemli cnm bebeğin ve senin için. yediklerine dikkat et biraz. hamur işi falan yasak.
ayyyy ayaklarımı oluyomus yerim onun ayaklarını benımkıde benı ıtıyo da aman yarabbım nasıl itiyoor hemde itsin itsin hele bi gelsin itmeyi göstercem ben ona bi taraflarını ısırarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?