milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

hiçç canını sıkma canım bebekler kısmetiyle gelirler inşallahhh :):)

kayınvaliden neden öyle bir densizlik yapmış ki??

hiçç canını sıkma canım bebekler kısmetiyle gelirler inşallahhh :):)

kayınvaliden neden öyle bir densizlik yapmış ki??

ne bileyim eşimde çok bozuldu zaten. geçen kurban bayramı aramamışım. hatırlamıyorum bile neredeyse 1 sene olacak. şimdi aklına dank etti galiba. bugüne kadar hiçbişey söylememişti.yapmazdım ya senin hatrına yaptım dedi o yüzden. biz kayınvalidemle telefonla hiç konuşmayız. eşim aradı ben de slm söyle falan dedim sanırım.gerçekten hatırlamıyorum. tamam konuşmam gerekirdi konuşmadıysam belki ama ne bileyim

kızlar doktorum aradı 100 lük test yaptıracakmışım ne yanı 50likte sekerim varda 100lükte çıkmıyomu ben anlamadım bundan bişi

Tünaydın kızlarrr

Işılcım yalancı sancılar onlar aynen herkesin dediği gibi korkma sakın

Ayçacım dua et yine kocanın hatırına bişiler yapmış benım kısı hiçç bişi yapmadığı gibi tatile gitti bide ınsan durup düşününce hani parası yoktu bunun diye dusunmeden edemıo

evet cıanım yalancı sancılarmış ama insan yinede korkuyor :):)

ayy 38 günüm kalmış yaaa inanamıorumm zaman ne çabuk geçti böyleee.... minik bıdıcık sağlıkla gelsin kızlar ne olur dualarınızı esirgemeyin bizden...

çok heyecan yapıyorum ben yaa :)):) hele kızım içeride oynadıkçaaa dahada bi atıyo kalbim :)

seni çokkkkk iyi anlıyorum inş yavrun sağlıkla bir avazda çıkacak bak gör ona kavuşacağın günün hayalını kur sadece korkma hiççç

inan bende çok heyecanlanıyrumm

seni çokkkkk iyi anlıyorum inş yavrun sağlıkla bir avazda çıkacak bak gör ona kavuşacağın günün hayalını kur sadece korkma hiççç inan bende çok heyecanlanıyorumm [/COLOR][/I][/B]

valla ben normal doğuma uzak olduğum için ve doktorumun telkini ile normal doğum düşünmeye başladığım için korkuyorum sanırım :):)

ama tek tesellim doktorumun artık kimseyi bağırta bağırta doğurtmuyorum demesi ve epidurali önermesi :):)

epidurali bende düşünüyorum ama hep aynı sözü duyuyorum mılletten ayyyy sakıncalı ama o sonra bı hışım tekrar dusunuyrum edıyrum

ınsanlar olumlu yonde konussalar ya su son aylarda dımıı ama

kızlar doktorum aradı 100 lük test yaptıracakmışım ne yanı 50likte sekerim varda 100lükte çıkmıyomu ben anlamadım bundan bişi

100 lükte de yüksek çıkarsa diyet verecek. gebelikte şeker çok önemli cnm bebeğin ve senin için. yediklerine dikkat et biraz. hamur işi falan yasak.

merhaba cnm. evet oğlunun hatrına yapıyor tabii ki bunu biliyorum. baştan beri sevemedi beni zaten ama kulağınla duyunca kötü oluyor:)))

merak etme herşey çok kolay olacak.....benim ki artık gerilmeye başladı. elini kolunu kafasını karnıma dayıyor neresi olduğunu henüz anlamıyorum ama

canım sert hisseettiğinde ayakları kelebek uçuşu gibi hisssettiğinden elleri kolları dirsekleri imiş :):)

canım sert hisseettiğinde ayakları kelebek uçuşu gibi hisssettiğinden elleri kolları dirsekleri imiş :):)

ayyyy ayaklarımı oluyomus yerim onun ayaklarını benımkıde benı ıtıyo da aman yarabbım nasıl itiyoor hemde itsin itsin hele bi gelsin itmeyi göstercem ben ona bi taraflarını ısırarak

yerim onun o minicik elini ayağını hareketleri öyledir de bir de benim ki dayanmaya başladı.semsert oluyor dayadığı yer tümsek oluyor.dışarıdan belli oluyor tümsek.eşim elini koyuyor o bile hissediyor. ama anlamıyoruz kafası mı ayağı mı

kızında heyecanlanıyo işte demekki

100 lükte de yüksek çıkarsa diyet verecek. gebelikte şeker çok önemli cnm bebeğin ve senin için. yediklerine dikkat et biraz. hamur işi falan yasak.

bu şekeri önceki gün yediklerin filan etkileyebilio mu peki ?

hamurişide mi şekeri yükseltiyo banada hamurişi ye bolca dedi yaa kilo alamadığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…