milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın canım :)

ee erkek kuvveeti canım :):) bi anda hissettirdi kendisini annesine tosbaaa :):)

bizim kelebeklerde narin narin burdayız dediler :):):)

günaydın kızlar canım bende gözdeye şey derdim bağırsaklarım oynuyor :) garip bişeydi çünkü bende gözdeyle aynı zamanda hissettim

günaydın canım :)

ee erkek kuvveeti canım :):) bi anda hissettirdi kendisini annesine tosbaaa :):)

bizim kelebeklerde narin narin burdayız dediler :):):)

ayyyyy yerim onları ben
geçen hafta afyondaydım yorganla yattık valla.
ama bir haftadır ölüyorum kızlar. nefes alamıyorum sıcaktan

böle dedim ama genede emin deağilim yaa bebekti herhalde hissettiğim ama olmayadabilir bilemiyorum

böle dedim ama genede emin deağilim yaa bebekti herhalde hissettiğim ama olmayadabilir bilemiyorum

biliyorum cnm ben de aynı şeyleri söylüyordum. hissettim ama emin de değilim olmayadabilir diyordum sonra bebişinin olduğunu daha net anlayabiliyorsun

afyon serin tabi yaa

hele bugünler baya iyi ferah ferah güya ege bölgesindeyiz

ne güzel cnm. biz burada yapış yapış dolaşıyoruz nemden dolayı
sen doktor buldunmu memnun musun?
kuzenimde hamile fuar hastanesinde bir doktora gidiyor.

ne güzel cnm. biz burada yapış yapış dolaşıyoruz nemden dolayı
sen doktor buldunmu memnun musun?
kuzenimde hamile fuar hastanesinde bir doktora gidiyor.

bende telek diye bi hastane var ona gidiyorum çok memnunum doktorumdanda

şimdiye kadar bi şikayetim olmadı

kuzenin hangi dr a giriyomuş fuarda ?

kızlarr yaa benim sancım va yaa

böyle olunca çok heyecanlanıyorum (( zamanın iyice yaklaştığını daha çok hissediyorum vallaa

nstye girsem kesin çıkar bu sancılar.. ama bakalım ne zaan girecem nst'ye... bi de bu çatı muayenesini kaçıncı haftada yapıyor doktorlar ya??

ben ondan da geriliyorum.. uff ufff normal doğumdan vazgeçecem valla

hayırlısı ile bi kucağımıza alsaydık bıdıcıkları...sağlıkla sıhhatle inşallah

bende telek diye bi hastane var ona gidiyorum çok memnunum doktorumdanda

şimdiye kadar bi şikayetim olmadı

kuzenin hangi dr a giriyomuş fuarda ?

onu sormadım cnm daha doğrusu aklımda kalmadı sanırım. ama sen memnunmuşsun zaten. o zaman sorun yok

herkese tünaydınlar kızlarr

ışılll sancın mı var nasıl bişi çok acıyomu canın tarıf etsene

bide sakın telaş yapma belkı elacık doğum kanalına falan gırıyodur he

herkese tünaydınlar kızlarr

ışılll sancın mı var nasıl bişi çok acıyomu canın tarıf etsene

bide sakın telaş yapma belkı elacık doğum kanalına falan gırıyodur he

valla kuzum regli sancıısı gibi birşey.. bi de arada karnım taş gibi oluyor.. ben bebek toplanıyor sanmıştım ama rahim kasılması imiş o...

telaş yapmıyorum ama korkuyorum...

bi de şu ağda meselesi var ne zaman ne şekilde olacağız yaa.. şimdi bişi yok ama ne kadar beklesemde alsam uff ufff kadınlık ne zor yaaa.. keşke lazer yaptırsaymışım hamile kalmadan önce :)))

sen yinede dikkat et çok sancın mancın olursa hemen koşşş hastaneye daha çok erken eloşşşş kal içerdeeeeeeeeeeee

canım ben gittim lazere koltuk altı ve bıkını ıcın koltuk altım pırı pak ama bıkını bolgesı de az fakat yıne var neden çunku dayanamıyosun acısına yaaa çok fenaaaa

valla benım yıne gıtmem lazım ağdaya uffffff bu sıcakta bıde yapıs yapıss olcaz

ayyyy ne gerici bi iş ya bu ağda işi :):)

oturduğum yerde ter dokuorum ıstanbul yanıyorrrrrrrrrrrrrr

en ıyısı öyküye aldığım küveti doldurıyımda içine giriyim

bencede :):) başka türlü başa çıkamayacam sanırım :)

yorulursun cnm. ben karnımdan göremiyorum valla:))) epilasyon aletlerinden korkarım oraya.eee bu zamana kadar hep ağda yapmışssın şimdi jilet krem falan da kullanma. 1 kerelik git bence..hem uzun süre gider. doğumdan sonra da bir süre idare eder seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…