ben de öyle diyorum. özleyeceğim karnımda olan günlerini:)))))bende valla bazen dıyorum hep içeride kalsın benım bı parçam oldu bazende dıyorum bıran önce gelsede evımız şenlense beeeeeeee
Kahkalarımız havada uçuşsa ıns....
ayy kızlarrrr çok heyecanlıyımmmmm... Allahım izin verirse 8 ağustos saat 10 da eloş kızımı kucağıma alacağım inşallahhh....
nasıl bir heyecan nasıl bir korkunasıl tuhaf bi duygu anlatamam size... doktorun yanında resmen ağlamaktan helak oldum heyecan korku sevinç hepsi birbirine karıştı :):)
dualarınızı benden ve kızımdan esirgemeyin... darısı inşallah sizlerin başına canlarım :):)....
ışılllllllllll ne diyorsun annem seeeennnnnninanılmaz heyecanlandım ben yaaaaaa kendime gün verilmiş gibi oldum valla
günaydın kızlarrrr :)
ya sorma valla bende heyecandan korkudan deli oluyorumanlatılmayacak bir duygu yaaa.. dün gece damla uyku uyumadım... bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum...
cnm yaaa geçmez valla
sen hazırladınmı peki çantanı falan??? bir de doktora sezeryan mı istiyorum dedin??
günaydın canım hayırlı olsun tarihin belli olmuş hadi istediğin gibi sezeryanını olacaksın inş. sağlıkla alırsın eloşu kucağına
çantamı hazılrladım canım.. ya aslında dünkü kontrolde biraz bebeğin amniyon sıvısında minimal artış gözledi doktorum önemli olmadığını erken doğumu tetikleyebilieceğini falan söyledi... hoş artık erken de değil dedi...doğum için neye karar verdin dedi.. bende sezeryan olsun dedim.. o da tamam dedi :):) hatta pazartesi alalım dedi ama eşim pazar nöbetçi olduğu için çarşamba istedik biz..
ya bizim bi tanıdığın bebeğinin köprücük kemiğini kırmışlar doğumda ben aslında onun için sezeryana döndüm ayça ya korkuyorum da normalden zaten...
evet cnm o tarz şeyleri ben de duyuyorum.Allaha emanet bebişlerimizsen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle olmalı.yaa inanamıyorum ama şaka gibi.ben ilk topiğe geldiğimde daha yeni hamileydin:))))))
ayy kızlarrrr çok heyecanlıyımmmmm... Allahım izin verirse 8 ağustos saat 10 da eloş kızımı kucağıma alacağım inşallahhh....
nasıl bir heyecan nasıl bir korkunasıl tuhaf bi duygu anlatamam size... doktorun yanında resmen ağlamaktan helak oldum heyecan korku sevinç hepsi birbirine karıştı :):)
dualarınızı benden ve kızımdan esirgemeyin... darısı inşallah sizlerin başına canlarım :):)
selam kızlar. yavaş yavaş başlıyor doğumlar anlaşılan. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza aldırsın bebişlerimizi inşallah. sıcaklar da baya zorluyor. hem bel ağrısı, hem sıcaklar iş yaptırmıyor ya.
canım çok sevindim senin adına. artık net olarak gün sayıyorsun, şaka gibi. inşallah hayırlısıyla alırsın kızını kucağına. Allah yar ve yardımcın olsun, dualarımız seninle.
Eeee kızlar yok mu yeni hamiş?? bayrağı devredeceğimiz arkadaşlar lazım bize
inşallah cnm sağ salim alacaksın dualarımız seninle olacak.aynen ya bende inanamıyorummm 38 hafta bitti ve kızımı kollarıma almama sadece sayılı günler kaldı inşallah :):):)
selam kızlar. yavaş yavaş başlıyor doğumlar anlaşılan. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza aldırsın bebişlerimizi inşallah. sıcaklar da baya zorluyor. hem bel ağrısı, hem sıcaklar iş yaptırmıyor ya.
canım çok sevindim senin adına. artık net olarak gün sayıyorsun, şaka gibi. inşallah hayırlısıyla alırsın kızını kucağına. Allah yar ve yardımcın olsun, dualarımız seninle.
Eeee kızlar yok mu yeni hamiş?? bayrağı devredeceğimiz arkadaşlar lazım bize
ayy nasıl heyecanlı yaa iyi bari doktor bişi dememiş ikna etmeye çalışmamış epudural düşünüyosun herhalde demi ışılcım
kızlar selam ışılcım hayırlı uğurlu olsun tarihin eloşunda sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
saol tatlım hepimzin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah :)
eloş kaç kilo olmuş bu arada
kızlar sanırım bi iki hafta içinde evi taşıycaz bizde inşallah zor olmaz bakalım ama taşınmak bizim için çok iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?