selam teyzoşlar;
azıcık vakit bulup hemen geleyim dedim.. minik kuzum şimdi yanımda uyurken bende bakaıyım bizim kızlar ne yapmış dedim ama kimseden ses seda yok topik iyice boşalmış ama olmaz ki :):)
bizde havadisler aslında aynı.. ye iç emzir temizle uyut modundayız... uyut öodunda hadi sende uyu moduna geçemedik kaç gecedir ela hanım bi emmeye kalkıyorrrr uyuyor ama göğsümü bırakmıyor dolayısıyla bende bi ohhh çekip yatamıyorummm :):)
göğüs uçlarım iyileşti gibi gibi...tahin yağı iyi geldi bana haberiniz olsun... bence doğuma bi kaç hafta kala sürmeye başlayın canlarım...
sağma makinesi gereksiz diye düşünüp ben doğum öncesi alıp hazır ermemştim ama benceen gerekli malzemelerden birisi de o.. en azından emme sonrası göğsü tamamen boşaltmaya yarıyor... hem sağıp eve sütte bırakabiliyorum ve dışarı çıkabiliyorum.. mesela inanmazsınız dün akşam türkiye portekiz basketbol maçına gitttim eşim ve kardeşimle.. kızımda evde annanesi ve dedesi ile kaldı :):)sağılan sütler hayat kurtarıcı unutmayın :):)
onun dışında da kızlar bol bol bebek bezi alın... benim kız saolsun durmadan kaka yapıyor annemde yap kızım babanın paralarına diyor :):)
ıslak mendil olarak prima hassas ciltler çok iiyi.. tavsiye olunur :)
hım... aklıma gelennnn... ha bu arada mutlaka bi kaç biberon alın.. bende chicco almıştım göğüs şeklinde olanlardan memnunum ama dr. brown da övülüyor herkesçe...
süt saklama kabı da alın e bebekte vardı sanırım 20 tl bişi.. bende sipariş edicem mutlaka...
valla bugünlük tavsiyeler bu kadar..
sizlerde bana bebişleriniz anlatın bakimmm büyüyor mu bıdıcıklar annelerinin karnında :):)
öptüm hepinizi görüşmek üzere canlarım :):)
günaydın canım
dediğin gibi topik artık boş ben hep buralardayım ama kimse gelmiynce sohbette pek olmuyo
maşallah canım baya normale dönmüşsün sen demekki maça gittiğine göre çok sevindim
verdiğin bilgilerde çok yararlı yazdıklarını hep kopyalıycam bi bi dosyaya
benm bebiş iyi teyzesi hoplayıp duruyo karnımda bana çok hareketli gibi geliyo ama bilemiyorum normal mi diye
bizimde bi taşınma telaşımız var şu sıra evi değiştiriyoruz perşembe günü
ben işe gidip geliyorum eşim ayarlamaya çalışıyo herşeyi yarında annemler gelicek yardım için
bebişimin kontrolü aslyında bu haftaydı ama dr umuz izne çıkmış bu hafta o yüzden ayın 2 sine kaldı bi hafta gecikmeli gidicem
şeker testi hangi haftalar yapılıyodu yaa benm hala yapılmadı da acaba bi hafta sonra çok mu geç olur ?
evet cnm seker testi için geciyo zamanın
Bizden dde selamlar kızlar..
Dün bizim için yorucu birgün oldu neredeyse 6 saat boyunca serum yedık.2 gün önce gecenin 10nun berı oynamayan oyku hanım ıcın telaşlanıp hastaneye gıttım dırek.
Nst ye gırdım az bi sancım vardı 30 35lerde ama kızım kalp sesini duyunca başladım ağlamaya...Ölürüm onun o güzel kalbine...
Ama biraz yerimiz daraldığı için hareket edemiyormuşuz.Öykü hanımcığımız 2300 olmuş teyzeleri... Maşallah benım bdığıma
Bizde şimdilik böyle yine fazla hareket etmıyo kuzum bu aralar sureklı ıttırıyor benı umarım birşeycık ollmaz...
günaydın dicem de kendi kendime dicem herhalde artık kımseler gelmıyo neşeye soyleyelımde topiği kapasın
günaydın dicem de kendi kendime dicem herhalde artık kımseler gelmıyo neşeye soyleyelımde topiği kapasın
ayy canım benm artık herşeye telaşlanıyo insan yaa kucağımıza alsak bi rahatlıycaz
maşallah kilosu çok iyi bebişininde sende dinlen bol bol
sorma sormaa bır telaş alıyor ınsanı kı aman Yarabbım Rabbım bızlerı evlatlarımızla sınamasın..
Hem yerımız daralmış artık fazla oynayamıyormuş hemde artık fazlaca uyuyormuş oyku hanımcığım benım :))
Sabırsızlanıyorum artık ama gelmesın daha beklesın annesının kuzusu ... oyle sancı mancı da yapmasın kızım yoksa erken doğum rıskım olabilir.. Rabbim korusun...
Sen nasılsın guzelım bebeğimiz nasılll
selam canım ne zamandır görüşemiorum valla iyi olmanıza sevindik bız ana kız :))
canım sancıların nasıl oluyor senın dun sankı bende boyle rahmımin içinde baskılı bır yanma gıbı bırsey oldu kalktım ettim gezındım az geçti sancımı oluyo ki o :)) aman ne cahılız bılemıyorum kı sımdı o sancılar nasılhahahah zaten kız bebek bekleyenlerın sancıları kasıklardan erkek bebek bekleyenlerınde belden gırermıs bakalım hayırlısı..
ya gelsınde artık sıkıldım onsuzluktan valla o mınnacık ağzını öpe öpe bıtırsemmm ahh ahhhhhhhhhhhh
iyi geceler teyzoşlar;
ancak bu saatte birazcık kendime zaman ayırabildim ve hemencik geldim size :):) nasılsınız bakalım??
biz kızımla çok ama çokkk meşgulüz teyzoşlar.. sürekli emiyor gaz çıkarıyor altımızı ızlatıyor kakamızı yapıyor ve uyuyoruz :):) ama bunu öyle bir rutine bağladık ki anneye nadir dinlenme zamanı kalıyor ve annecikte bulduğu her vaikitte kendini uykunun kollarına bırakıyor :):)
ama inanın yat kalktan maymuna dönüyor insan :):)
bugn doktor teyzemize gittik yine.. kızım doğumdan sonra biraz kilo kaybı yaşadı.. hem minnak doğmuştu bi de kilo kaybı olunca ben biraz tedirgin ve telaşlıydım.. sütümde tam anlamıyla 3-4 gündür gelmeye başladı zaten... ama benim minnak kzım kilo almaya başlamış maşallaaaahhh :):) öyle sevindim ki size anlatamam :) yolda bir çuval altın bulsam bu kadar sevinmem yani :):)
onun dışında yarın 15 günlük olacağız inşallah ve d vitaminine başlıcaz... :)
bu arada mustelanın pişik önleyici kreminş tavsiye ediyorum size canlar gerçekten çok iyi.. ha bi de unutmadan bebeğinize mutlaka banyo sabunu alın ve genital bölgesini banyoda mutlaka sabunla temizleyin...
bez olarak molfix kullanıyoruz biz alerjik bi reaksiyon görmedik memnunum göbek oyuntulusundan... süt içinde humana still tea içiyoryn bi de malt içeceği sanırım faydaları var :):)
hadi bakalım teyzoşlar benim mola bittii topiğinizin cimcimesi mızırdanıyor ben doğrrruuuu vaziye başına... öpüyorum sizlerii.. bugünlerin kıymetini bilin ve uyuyun... :):)
ama kuzumun kokusunu içime çekmek on günlük uykuya değer söylemeden de geçemeyeceğim :):)
hepiniz bebişlerinizle Allaha emanet olun.....
böyle dedim diye erkenden çıkıp gelmesinde genede ben zamanını bekleyeyim bari
Bizden dde selamlar kızlar..
Dün bizim için yorucu birgün oldu neredeyse 6 saat boyunca serum yedık.2 gün önce gecenin 10nun berı oynamayan oyku hanım ıcın telaşlanıp hastaneye gıttım dırek.
Nst ye gırdım az bi sancım vardı 30 35lerde ama kızım kalp sesini duyunca başladım ağlamaya...Ölürüm onun o güzel kalbine...
Ama biraz yerimiz daraldığı için hareket edemiyormuşuz.Öykü hanımcığımız 2300 olmuş teyzeleri... Maşallah benım bdığıma
Bizde şimdilik böyle yine fazla hareket etmıyo kuzum bu aralar sureklı ıttırıyor benı umarım birşeycık ollmaz...
dr um izinde yaa 2 sinde gidicem inşallah geç olmaz benm için
korkma nilüş gelse bizimki gelirdi inan babası hergün gel artık kızım deyip duruyor bu arada mert güzel isim ama çok var moda gibi bişey olmuştu bi ara herkes mert koymuştu sanırım , bence daha farklı özellikle anlamı manası çocuğa uygun isimlerden seç , biz HÜMA koyucaz mesela , mutluluk , şans getiren talih kuşu anlamında , birde Fatih Sultan Mehmetin annesinin ismiymiş , tam dönem dizileri varken özenti filan derler belki ama ben sonradan öğrendim bunu , zaten takmam ben kim ne derse desin , ismi gibi mutluluk , şans getirsin kızım inşallah senin oğluşada aklımda olsun güzel isim duyarsam yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?