milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

öle yaa dr a güveniyoruz adam tatle gitmiş sağ sağlim dönsün gelsin kaza bela görmesin diye dua ediyorum bi yerde dr a çok bağlıyoruz kendimizi

iyiym yaa ama yorgunum biraz dün evi taşıdık hiç bişi yapmadım ama en çok ben yoruldum

bugünde işe geldim evi annemlere ve eşime bıraktım dinleneyim işte dedim

sen nasılsın canım ?

iyi çok şükür bende dün eminönüne gittim doğum alışverişi için anam çok pahalı herşey

günaydın kızlarrrr

bizim taşınma olayımız bitti çok şükür sağolsun annemler çok yardım etti yoksa ben hiç bişi yapamazdım

bugün dr kontrolümüz var

inş iyi haberlerle geliriz yarında ayrıntılı ultrasonumuz var inş bi sorun çıkmaz

aaa terkedilmiş gibi gördüm buraları :26: kimse olmasa nilüş olurdu , en son doktora gidicem yazmış başkada bişey yok , iyidir inşallah

aaa terkedilmiş gibi gördüm buraları :26: kimse olmasa nilüş olurdu , en son doktora gidicem yazmış başkada bişey yok , iyidir inşallah

iyiyim ve buralardayım canım ama kimsecikler olmayınca kendi kendine yazmakgda anlamsız oluyo :)

iyiyiz biz yaa herşey yolunda gidiyo çok şükür

iyiyim ve buralardayım canım ama kimsecikler olmayınca kendi kendine yazmakgda anlamsız oluyo :)

iyiyiz biz yaa herşey yolunda gidiyo çok şükür

aman iyi ol canım , bebikinde iyi olsun hep , bizde sona yaklaştıkça heyecan merak korku kaygı başladı , sen keyfini çıkar şimdi

aman iyi ol canım , bebikinde iyi olsun hep , bizde sona yaklaştıkça heyecan merak korku kaygı başladı , sen keyfini çıkar şimdi

kızlar napıyosunuz allah hepimize sağlık saatli bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlarrrrrrrrrrrr

Nerelerdesiniz yahuuuuuuuuuuuu valla sıkılıyorum başka topiclerde gezıyorum heeeeeeeeee

gelın konusalım ıkı kelam dertleşelım edelım.Nasıl gidiyor hamişliğimiz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…