Kızlarrrrrrrrrrrr
Nerelerdesiniz yahuuuuuuuuuuuu valla sıkılıyorum başka topiclerde gezıyorum heeeeeeeeee
gelın konusalım ıkı kelam dertleşelım edelım.Nasıl gidiyor hamişliğimiz ..
sen gel whatsup tan ben sana anlatırım nasıl gittiğini
selam kızlaaarr
sanırım 9. ayda turnayı gözünden vurduk
işte benim minişimmmm de geldiiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 513970
canım benmmmmmm
nasıl sevindim anlatamam canem yaaa
o kadar üzüldün bak bebeğin geldi gözün aydın canım inşallah herşey daha güzel olur bundan sonra
selam kızlaaarr
Eki Görüntüle 513970
hadi gözün aydın neşecim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
evet nülüşüm çok üzüldüm yıprandım bu süreçte ama öyle beklemediğim bir anda geldi ki kesinlikle unutmak lazımmış bu fikri
ben günüm geçtiğini bile farkında değildim inanırmısın iki tane kuzen düğünü vardı hep onlar koşturduk birsürü telaş vardı
meğer 1 hafta gecikmişim yeni farkettim umarım herşey hakkımızda güzel olur bitanem
artık bundan sonraki sürecide paylaşırsın bizimnle
gerçi bizim topik baya dağıldı pek sohbet olmuyo ama en azından anlatırsın bize
tabiki paylaşırım ama sizden öğreneceğim çok şey var nülüşüm bol bol soru sorarım artık
deneyimliyiz artık yaa tabi sor bizde yeni bebiş için paylaşalım bizde
bizimde senden öğreneceğimiz şeyler olur belki
sadece test mi yaptın dr a da gittin mi canım
gebelik testi bi de kan testi yaptım canım şükür ikisi de pozitif kendi doktorum pazartesiye randevu verdi doluymuş bende dayanamadım başka bi doktordan yarın sabaha randevu aldım en azından herşey yolunda diyecek birine ihtiyacım var çok tuhaf duygular hem çok mutluyum hem endişeliyim nülüşüm yaa
gebelik testi bi de kan testi yaptım canım şükür ikisi de pozitif kendi doktorum pazartesiye randevu verdi doluymuş bende dayanamadım başka bi doktordan yarın sabaha randevu aldım en azından herşey yolunda diyecek birine ihtiyacım var çok tuhaf duygular hem çok mutluyum hem endişeliyim nülüşüm yaa
Neşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben saaa ne demiştimmmmmmmmmm GÖZÜN AYDINNN kızçem çok sevindım yavrımuu
Dıkkat et kendıne mınısın sana sıkı sıkı tutunsun
Maşallahhh hadı bakalım bızler doğuracağız sen yenı yenı geleceksın :)))
hadi bakalım gel dr dan anlat bizede ne dediğini
kalp atışlarını duyabilecek misin bakalım
saol canımcımmm nasıl mutluyum anlatamam okadar uğraştık ama aklımızda olmayan bi ayda geldi nazlı kuşum
siz de sağ salim doğurun inşallah bu yola beraber başladık ama mevlam zamanı kendi en doğru bildiği şekilde ayarlıyor şükürler olsun
nülüşüm geldim kesemizi gördük şükürancak kalp atışı için çarşamba tekrar çağırdı canım
kuzumun boyu bir pirinç tanesinin yarısı kadarmış mevlam çok büyükk yaa
vajinal ultrasonla baktı çok nazikti doktorumuz kalp atışını da duyduktan sonra daha ayrıtılı konuşacağız rahmin tertemiz dedii
selam kızlaaarr
Eki Görüntüle 513970
maşallah canm bolca dinlen kendini yorma hiç herşeye dikkat et
tebrik ederim canım sağlıkla shhatle alırsın inşallah yavrunu kucağınaa... çok sevindim... tekrar tebriklerr :))
saol canımcımm bizde eşimle çok sevindik inşallah herşey güzel olcak eloş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?