milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

selam kızlaaarr

sanırım 9. ayda turnayı gözünden vurduk

işte benim minişimmmm de geldiiiiiiiiiiiiiii

canım benmmmmmm

nasıl sevindim anlatamam canem yaaa

o kadar üzüldün bak bebeğin geldi gözün aydın canım inşallah herşey daha güzel olur bundan sonra

evet nülüşüm çok üzüldüm yıprandım bu süreçte ama öyle beklemediğim bir anda geldi ki kesinlikle unutmak lazımmış bu fikri

ben günüm geçtiğini bile farkında değildim inanırmısın iki tane kuzen düğünü vardı hep onlar koşturduk birsürü telaş vardı

meğer 1 hafta gecikmişim yeni farkettim umarım herşey hakkımızda güzel olur bitanem

artık bundan sonraki sürecide paylaşırsın bizimnle

gerçi bizim topik baya dağıldı pek sohbet olmuyo ama en azından anlatırsın bize

artık bundan sonraki sürecide paylaşırsın bizimnle

gerçi bizim topik baya dağıldı pek sohbet olmuyo ama en azından anlatırsın bize

tabiki paylaşırım ama sizden öğreneceğim çok şey var nülüşüm bol bol soru sorarım artık

tabiki paylaşırım ama sizden öğreneceğim çok şey var nülüşüm bol bol soru sorarım artık

deneyimliyiz artık yaa tabi sor bizde yeni bebiş için paylaşalım bizde

bizimde senden öğreneceğimiz şeyler olur belki

sadece test mi yaptın dr a da gittin mi canım

deneyimliyiz artık yaa tabi sor bizde yeni bebiş için paylaşalım bizde

bizimde senden öğreneceğimiz şeyler olur belki

sadece test mi yaptın dr a da gittin mi canım

gebelik testi bi de kan testi yaptım canım şükür ikisi de pozitif kendi doktorum pazartesiye randevu verdi doluymuş bende dayanamadım başka bi doktordan yarın sabaha randevu aldım en azından herşey yolunda diyecek birine ihtiyacım var çok tuhaf duygular hem çok mutluyum hem endişeliyim nülüşüm yaa

Neşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ben saaa ne demiştimmmmmmmmmm GÖZÜN AYDINNN kızçem çok sevindım yavrımuu

Dıkkat et kendıne mınısın sana sıkı sıkı tutunsun

Maşallahhh hadı bakalım bızler doğuracağız sen yenı yenı geleceksın :)))

hadi bakalım gel dr dan anlat bizede ne dediğini

kalp atışlarını duyabilecek misin bakalım

saol canımcımmm nasıl mutluyum anlatamam okadar uğraştık ama aklımızda olmayan bi ayda geldi nazlı kuşum

siz de sağ salim doğurun inşallah bu yola beraber başladık ama mevlam zamanı kendi en doğru bildiği şekilde ayarlıyor şükürler olsun

nülüşüm geldim kesemizi gördük şükür ancak kalp atışı için çarşamba tekrar çağırdı canım

kuzumun boyu bir pirinç tanesinin yarısı kadarmış mevlam çok büyükk yaa

vajinal ultrasonla baktı çok nazikti doktorumuz kalp atışını da duyduktan sonra daha ayrıtılı konuşacağız rahmin tertemiz dedii

maşallah canm bolca dinlen kendini yorma hiç herşeye dikkat et

saol canımcımm bizde eşimle çok sevindik inşallah herşey güzel olcak eloş nasıl

eloş nasıl olsun teyzesiii büyüyor ufak ufak uykusuz geceler şiş göğsler dışında bi sorunumuz yok çok şükür :):)

hamilelik zamanları en güzel zamanlar aman kıymetin bilin.. güzelce uyuyun uyuyun uyuyun hep uyuyun :):) sonra benim gibi pişmanlık duyarsınız :)

Bu arada kızlar ayçada evvelsı sabah doğurdu normal doğum olmuş zaten bi kaç gundur 1 2 cm açıklığı vardı sunı sancı ile yapmış doğumunu çok kolay oldu demıstı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…