eloş nasıl olsun teyzesiii büyüyor ufak ufak uykusuz geceler şiş göğsler dışında bi sorunumuz yok çok şükür :):)
hamilelik zamanları en güzel zamanlar aman kıymetin bilin.. güzelce uyuyun uyuyun uyuyun hep uyuyun :):) sonra benim gibi pişmanlık duyarsınız :)
Bu arada kızlar ayçada evvelsı sabah doğurdu normal doğum olmuş zaten bi kaç gundur 1 2 cm açıklığı vardı sunı sancı ile yapmış doğumunu çok kolay oldu demıstı :)))
aaaaa onun zamanı yok muydu daha yaa
daha izne ayrılmamıştı sanki o
o hep normal istiyodu zaten çok iyi olmuş çok sevindim onun içinde
sıra şimdi sibele geldi sanırım
eloş nasıl olsun teyzesiii büyüyor ufak ufak uykusuz geceler şiş göğsler dışında bi sorunumuz yok çok şükür :):)
hamilelik zamanları en güzel zamanlar aman kıymetin bilin.. güzelce uyuyun uyuyun uyuyun hep uyuyun :):) sonra benim gibi pişmanlık duyarsınız :)
Bu arada kızlar ayçada evvelsı sabah doğurdu normal doğum olmuş zaten bi kaç gundur 1 2 cm açıklığı vardı sunı sancı ile yapmış doğumunu çok kolay oldu demıstı :)))
yok canım benim benden önce gözde var gözdeden 4 gün sonra da ben varım kısmetse :)
ayy ben 1 haftadır gözümü açamıyorum zaten sarhoş gibi dolanıyorum canım uyku basıyo fena halde değerlendirelim barii allahtan evdeyim saat sıkıntısı yok
oh maşallah rabbim sizede böyle kolay doğumlar nasip etsin gözdem siboşum nülüşümbebişin adını ne koymuşlar?
ayyyyyyyyyyyyy evet sıra bana geliorrrrrrrrrr :))
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimizeeeeeee
ayyyyyyyyyyyyy evet sıra bana geliorrrrrrrrrr :))
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimizeeeeeee
siz yarışırsınız o zamn ya kimin önce olacağı belli olmaz :)
ayy zaten o ilk zamanların uykuusu yok mu iş yerinde bile oturduğum yerde uyuyodum :)
çokta tatlı bi uyku oluyoo
Neşecim eğer uyku hali falan oluyorsa kı bende çok olurdu iş yerımde ciddi ciddi uyurdum Kız olurmuş derler bakalım koca karıların dedikleri çıkacakmı diyeceğim ama bende çıkmıştı
Hayırlısı olsun :))
benım 8de duyuldu :)
beni haftaya çarşamba çağırdı daha 6 haftalık bile olmıycam duyulurmu kii:26:
beni haftaya çarşamba çağırdı daha 6 haftalık bile olmıycam duyulurmu kii:26:
Belli olmaz duyulabilirde :))
ben 6. haftada duymuştum elanın kalp atışlarını neşecim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?