milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayy ışıl seni dinliorum ben evde hergün gündüz uykusu yapıyorum :)))))

pek güzel oluyo bebek gelince nasıl olacak bakalım

eloş sallanarak mı uyuyo nasıl uyuyo ?

Bu arada kızlar ayçada evvelsı sabah doğurdu normal doğum olmuş zaten bi kaç gundur 1 2 cm açıklığı vardı sunı sancı ile yapmış doğumunu çok kolay oldu demıstı :)))

aaaaa onun zamanı yok muydu daha yaa

daha izne ayrılmamıştı sanki o

o hep normal istiyodu zaten çok iyi olmuş çok sevindim onun içinde

sıra şimdi sibele geldi sanırım

aaaaa onun zamanı yok muydu daha yaa

daha izne ayrılmamıştı sanki o

o hep normal istiyodu zaten çok iyi olmuş çok sevindim onun içinde

sıra şimdi sibele geldi sanırım

yok canım benim benden önce gözde var gözdeden 4 gün sonra da ben varım kısmetse :)

ayy ben 1 haftadır gözümü açamıyorum zaten sarhoş gibi dolanıyorum canım uyku basıyo fena halde değerlendirelim barii allahtan evdeyim saat sıkıntısı yok

Bu arada kızlar ayçada evvelsı sabah doğurdu normal doğum olmuş zaten bi kaç gundur 1 2 cm açıklığı vardı sunı sancı ile yapmış doğumunu çok kolay oldu demıstı :)))

oh maşallah rabbim sizede böyle kolay doğumlar nasip etsin gözdem siboşum nülüşüm bebişin adını ne koymuşlar?

ayyyyyyyyyyyyy evet sıra bana geliorrrrrrrrrr :))

Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimizeeeeeee

ayy zaten o ilk zamanların uykuusu yok mu iş yerinde bile oturduğum yerde uyuyodum :)

çokta tatlı bi uyku oluyoo

siz yarışırsınız o zamn ya kimin önce olacağı belli olmaz :)

hahahahah

ayy zaten o ilk zamanların uykuusu yok mu iş yerinde bile oturduğum yerde uyuyodum :)

çokta tatlı bi uyku oluyoo

fena ya birden basıyoo nolduğunu anlamıyorum gece de 5 e doğru filan uyanıyorum 2-3 gündür size de oluyomuydu :44::44:

Neşecim eğer uyku hali falan oluyorsa kı bende çok olurdu iş yerımde ciddi ciddi uyurdum Kız olurmuş derler bakalım koca karıların dedikleri çıkacakmı diyeceğim ama bende çıkmıştı

Hayırlısı olsun :))

valla ilk düşündüğüm şu 3 aylık dönemi atlatmak canım sağ salim inan hiç önemli değil cinsiyeti

atlatalım bakalım da görücez koca karılar tutturmuşmu

nilüfercim eloş bazen kendi kendine uyuyor bazen de beşiğine yaptığım ufak dokunuşlarla uyuyor :):)

bu arada ayçaya nasıl ulaştınız yaaa bende konuşmak isterim kendisi ile....

gözdecim sen nasılsın bu arada.. nasıl gidiyor hamişlik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…