milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

inşallaaahhh gün sayıcaz artık hamile kalmakla da iş bitmiyomuş insan ne kadar da endişeli oluyo

inan bana doğurana kadar bitmeyecek endişelerin ne zaman kucağına alacaksın inşallah salıkla sıhhatle ondan sonra ohh diyeceksin :):):) ben doğum videomu izledikçe gözlerimdeki endişeyi okuyabiliyorum taaki elayı görene kadar.. gördükten sonrasında da gözlerimde sadece yaş vardı :)

gerçekten insanın kafasında binbirtürlü düşünceler dolanıyoo çookk fenaa yaa:18::18::18::18:

gerçekten hiç bitmiyo o endişe zaman ilerledikçede dahada artıyo sanki hatta :)

ama dediğin gibi bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda bitecek inş..

gerçekten hiç bitmiyo o endişe zaman ilerledikçede dahada artıyo sanki hatta :)

ama dediğin gibi bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda bitecek inş..

o zamanda farklı endişeler oluyor nilüfercim :) ama en azından bebeğin kucağında oluyor...:)

kızımın yeni hali nasıl ama büyümüş mü teyzesi :)

o zamanda farklı endişeler oluyor nilüfercim :) ama en azından bebeğin kucağında oluyor...:)

kızımın yeni hali nasıl ama büyümüş mü teyzesi :)

sağ salim kucağıma almak bizede nasipolur inş

yaa büyümez mi yüz hatları filn yavaş yavaş belirginleşiyo

siz benzetiyo musunuz birine sana mı bnziyo babasına mı ?

Bende iyiyim şükür :) son zamanlarımız kızımıza kavuşmamıza az kaldı onun hasreti içerisindeyiz

ayçayla telefonda mesajlaştım bende şuan evdeler şükür kızı da iyiymiş

aaaaa onun zamanı yok muydu daha yaa

daha izne ayrılmamıştı sanki o

o hep normal istiyodu zaten çok iyi olmuş çok sevindim onun içinde

sıra şimdi sibele geldi sanırım
izne ayrıldım 8 gün sonra da doğurdum:))))
bol bol uyu ben de çok uyuyordum cnm:)))) bebeğimin adını nehir koyduk
kızlar sizin kalp atışları hangi haftada duyuldu

ben 6. haftada duymuştum cnm.

o kadar sevindim ki anlatamam rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
19 eylülde doğum yaptım ve sancılarım sırasında sana ve meleke dua ettim
şimdi burda testi görünce nasıl sevindim anlatamam:))))
darısı melekin başına16:

ayçamm güzel kalbin için saol tatlım biliyorum herkes çok dua etti bizler için tşk ederim nasıl içten istemişsin o halde bile rabbim duymuş sesini çok duygulandım

inşallah sıra sıra şimdi diğer aşamaları da sağ salim geçip doğuma kadar geliriz okadar heyecanlıyız kii anlatamam

melek için bende çok dua ediyorum çok zor bişey çünkü inşallah bir an önce o da kavuşucak inanıyorum

nehir de adı gibi yaşasın çok güzel kızımızın ismi nasıl süt kokuyodur şimdi bol bol kokla içine çeekk rabbim size bağışlasın

37 haftamıza girdik bugün kızımlaaaaa

Allahım öykümüüüü Urasımızı Sonra nilüşünkini ve neşeninkini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh...

37 haftamıza girdik bugün kızımlaaaaa

Allahım öykümüüüü Urasımızı Sonra nilüşünkini ve neşeninkini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh...

amiiiiiiiiiinn gözdem olmayanlara da rabbim tez zamanda bebiş versin

ayyyyy canım benim çooook sevindim tebrik ederim allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah

teşekkür ederim havvacım darısı size bitanem benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…