- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
inşallaaahhh gün sayıcaz artık hamile kalmakla da iş bitmiyomuş insan ne kadar da endişeli oluyo
inan bana doğurana kadar bitmeyecek endişelerin ne zaman kucağına alacaksın inşallah salıkla sıhhatle ondan sonra ohh diyeceksin :):):) ben doğum videomu izledikçe gözlerimdeki endişeyi okuyabiliyorum taaki elayı görene kadar.. gördükten sonrasında da gözlerimde sadece yaş vardı :)
hahahahah
fena ya birden basıyoo nolduğunu anlamıyorum gece de 5 e doğru filan uyanıyorum 2-3 gündür size de oluyomuydu :44::44:
inan bana doğurana kadar bitmeyecek endişelerin ne zaman kucağına alacaksın inşallah salıkla sıhhatle ondan sonra ohh diyeceksin :):):) ben doğum videomu izledikçe gözlerimdeki endişeyi okuyabiliyorum taaki elayı görene kadar.. gördükten sonrasında da gözlerimde sadece yaş vardı :)
gerçekten hiç bitmiyo o endişe zaman ilerledikçede dahada artıyo sanki hatta :)
ama dediğin gibi bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda bitecek inş..
o zamanda farklı endişeler oluyor nilüfercim :) ama en azından bebeğin kucağında oluyor...:)
kızımın yeni hali nasıl ama büyümüş mü teyzesi :)
nilüfercim eloş bazen kendi kendine uyuyor bazen de beşiğine yaptığım ufak dokunuşlarla uyuyor :):)
bu arada ayçaya nasıl ulaştınız yaaa bende konuşmak isterim kendisi ile....
gözdecim sen nasılsın bu arada.. nasıl gidiyor hamişlik....
gözde benden önce doğurur
Bende iyiyim şükür :) son zamanlarımız kızımıza kavuşmamıza az kaldı onun hasreti içerisindeyiz
ayçayla telefonda mesajlaştım bende şuan evdeler şükür kızı da iyiymiş
valla az kalmış hadi bakalım hayırlısı ile kucaklarsın inşallah meleğini :)
valla az kalmış hadi bakalım hayırlısı ile kucaklarsın inşallah meleğini :)
izne ayrıldım 8 gün sonra da doğurdum:))))aaaaa onun zamanı yok muydu daha yaa
daha izne ayrılmamıştı sanki o
o hep normal istiyodu zaten çok iyi olmuş çok sevindim onun içinde
sıra şimdi sibele geldi sanırım
bol bol uyu ben de çok uyuyordum cnm:)))) bebeğimin adını nehir koydukayy ben 1 haftadır gözümü açamıyorum zaten sarhoş gibi dolanıyorum canım uyku basıyo fena halde değerlendirelim barii allahtan evdeyim saat sıkıntısı yok
oh maşallah rabbim sizede böyle kolay doğumlar nasip etsin gözdem siboşum nülüşümbebişin adını ne koymuşlar?
kızlar sizin kalp atışları hangi haftada duyuldu
o kadar sevindim ki anlatamamrabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
19 eylülde doğum yaptım ve sancılarım sırasında sana ve meleke dua ettim
şimdi burda testi görünce nasıl sevindim anlatamam:))))
darısı melekin başına16:
37 haftamıza girdik bugün kızımlaaaaa
Allahım öykümüüüü Urasımızı Sonra nilüşünkini ve neşeninkini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh...
selam kızlaaarr
sanırım 9. ayda turnayı gözünden vurduk
işte benim minişimmmm de geldiiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 513970
37 haftamıza girdik bugün kızımlaaaaa
Allahım öykümüüüü Urasımızı Sonra nilüşünkini ve neşeninkini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh...
ayyyyy canım benim çooook sevindim tebrik ederim allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?