amiiin canım amiiiin
sendede sırt bel ağrısı çok oluyo mu ?
amiiin canım amiiiin
sendede sırt bel ağrısı çok oluyo mu ?
çok iş yaparsam oluyor bende ben hiç durmadım ki hamile olduğumdan beri
cam sildim perdeleri yıkayıp astım tabi şimdi şimdi ağırlaştım ama maşallah benım hamıleliğim güzel geçti yaaa bı sorun olmadı şükür inş sizlerinde oyle olur
maşallah yavrum ya cesarete bakk
benim keseye de vajinal baktı zaten canım muhtemelen kalp atışı için de vajinal muayene yapacak öyle düşünüyorum erken çünkü üstten duyulmaz
çok iş yaparsam oluyor bende ben hiç durmadım ki hamile olduğumdan beri
cam sildim perdeleri yıkayıp astım tabi şimdi şimdi ağırlaştım ama maşallah benım hamıleliğim güzel geçti yaaa bı sorun olmadı şükür inş sizlerinde oyle olur
bi de göğsünün alt kısımları ?
Şimdilik cesaret varrrrrrrrrr olmasına da bakalım yumurta ...te dayandımı nederim bılmıourum
inşallah canım gerçekten senin oldukça rahattı ayça uzun süre bulantı yaşadı genel olarak diğer kızların da rahattı darısı başımıza
yaa canım bende 10 gündür evdeydim çok iyiydim dedğin gibi evin bütün işlerinide yaptım hiç rahatsızlığım olmadı ama işe gelip böyle oturmak beni mahvediyo yaa
maşallah sanadane güzel rahat geçirmişsin
hahaahahah deli hatun seniisen bu kararı vermişsin değişmesin
o işte şimdilerde oluor bende benım kız 32. haftamdan sonra aşşağıya inmişti bı ara korku yaşadık biz vajınamda hafıf hafıf kasılmalarım vardı hastanede kaldım 4 5 saat boyunca serumla erken doğumumu durdular.
Şimdi şükür yukarıya çıktı biraz o ayaklar göğsümün altında nasıl ittiriyor eşşek yaaaaaaaaaa
sanada maşallah canımmm senınde rahat geçti evet.İşte olunca doğrudur yaaa ayaklar şişer yuruyemedğin için bel sırt ağrısı mahfeder ınsanı her 20 25 dkka da bir kalk gez senn
kasılmayı filan iyi hissetmişsin yaa ben hiç bişi hissetmiyorum ağrıdan başka anlamaz mıyım acaba öle bişi olsa
artık bu haftayıda böle geçirip cuma ayrılcam inşallah bi aksilik olmazsa
gerçi ben ayrılcam diyorum takvime göde ama inş bebişte normal gidiyordurda dr verir raporu
Sana tavsiyem olsun bu genelde her hamiş yaşayabiliyormuşş çok sık mantar enfeksıyonuyla karşılaşabılırsın..Genital bölgeni mumkun oldupunca temiz ve kuru tutmaya çalış... bol bol su içç ciddi anlamda bol su iç ... Bırde akıntıların çoğalacak şimdiden sonra onun içinde benım doktorum şey demıstı gunluk ped kullanma.Neden deyınce halıyle kaç saat kaldığı bellı değil ve o gunluk pedler tum ıslaklığı çekmıyo halıyle vajen bolgende ıslak kalıyorçIslak kalmasıda mantara yıol açıyor.He korkulacak bişey mı hayır çok ilerlemediği surece... Ben peçete koyuyorumm..
benim akıntım yok şu anda hiç ama pamuklu iç çamaşırı giyip sürekli kuru tutuyorum canım tavsiyelerine uycamm
bu arada biz daha kimseye söylemedik siz ailelerinize ne zaman söylemiştiniz?:44::44:
Ben hemen söylemiştim :) dayanamadım hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?