milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

37 haftamıza girdik bugün kızımlaaaaa

Allahım öykümüüüü Urasımızı Sonra nilüşünkini ve neşeninkini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh...

amiiiiiiiiiinn gözdem olmayanlara da rabbim tez zamanda bebiş versin

ayyyyy canım benim çooook sevindim tebrik ederim allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah

teşekkür ederim havvacım darısı size bitanem benimm

aamiin nülüşümm sen çalışıyormusun hala ayrıldınmı izne

canım inşallah son haftam.. cuma dr a gidicem 32 hafta raporunu verirse hemen ayrılcam

sürekli oturmaktan belim sırtım çok ağrıyo dayanamıyorum

geçen hafta raporluydum bu haftada bi kaç gün çalışayımda dayanamazsam cumayı beklemeden izin alıcam çünkü baya zorlanıyorum

sen napıyosun kendi dr uma gidicem diyodun gittin mi

bebiş büyümüştür artık oturmak zor olur canım inşallah raporunu alırsın da dinlenirsin evinde mis gibi

bende bugün öğleden sonra kendi doktoruma gidicem ama benimki de çok yoğun oluyor nasıl yapıcaz bilmiyorum 1 ay sonrasına randevu veriyor neredeyse

cuma gittiğim doktordan da çok memnun kaldım çarşamba çağırmıştı o baya da memnun hastası var belki ona devam ederim bakalım

ya bi de zayıflıktan mıdırı nedir bilmiyorum yaa herkes bu haftalarda çalışmaya devam ediyo ama inan şu an bile göğüs kafesimin üstünde biri oturuyo sanki nefes almak bile sor geliyo

memnun kaldıysan git gene o dr a yaa öle çok yoğun dr lara ulaşmakda zor oluyo sonraki dönemde

kilo almadınmı hiç kuşum? bi de hamilelik herkeste aynı seyretmiyor canım olsun sen al iznini dinlen iyice ağırlaşacaksın çünkü yorulma boşuna uzanırsın evinde hazırlıklarını yaparsın

dediğin gibi yoğun doktorlar sıkıntı yaratıyor muhtemelen seyhun beye devam edicem çok kibardı memnun kaldım bakalım hayırlıyıyla kalp atışlarını da duyalım karar vericez

50 kilo oldum aslında 10 kilo aldım ama nerde bu kilolar bilmiyorum herkes hiç bi değişiklik yok sadece karnın çıkmış diyo bakalım artık mecbur alıcam iznimi

bebişinin kalp pıtırışlarını duyacaksın ayy ne güzel

20 gün diyoooooooooooooo

ayyy çok heyecanlııııı normal doğum mu yapacaksın gözdecim

kız 50 kilo nedir ki zaten bebek kesesi kendisi göğüsler filan ortalama 10 kilo oluyor demek ki sen vucuduna hiç almadım ne güzelll

biraz erken çağırdı bence duyabilirmiyiz kalp atışlarını bilmiyorum ama gidicez bakalım inşallah duyarız canım

Neşecim kısmetse normal istiyorum daha çatı muayenesi olmadım şimdilik gidişata göre normal gözüküyor...Çatır çatır doğurmak istiyorum Allahımın izni ile ama çok acılı ve sancılı olmasın yahuu

belki üstten duyamayabilir

bizimde öle olmuştu iskersen alttan bakıyolar ya ultrason çubuğuyla onla bakalım demişti onda duyarız demişti bende o zaman o heyecan ve sabırsızlıkla tamam demişti ölelikle duymuştuk ilk

maşallah bu ne cesaret yaa

bende ışıl gibi korkanlardanım yaa ben sezeryan istiyorum

maşallah bu ne cesaret yaa

bende ışıl gibi korkanlardanım yaa ben sezeryan istiyorum

Cesaret edıyorum valla bakalım :) çok araştırdım ettim normal en iyisi adı üstünde NORMAL...

bi aksilik olmazsa tabiki...Bebeğimi hemen emzirmek hemen onunla ilgilenmek istiyorum ...

Canım korkma valla bebeğime kavuşacağım anı düşündükçe bende heyecan oluyor aslında o heyecanla doğuramazsam dıye korkuyorum

ayy valla bilmiyorum yaa ben normal doğuramam yani

herkes normal ister ister olmayınca sezeryana mecbur döner bende sezeryan olur inşallah erken olup filan normal doğrumak zorunda kalırım diye korkuyorum

ayy valla bilmiyorum yaa ben normal doğuramam yani

herkes normal ister ister olmayınca sezeryana mecbur döner bende sezeryan olur inşallah erken olup filan normal doğrumak zorunda kalırım diye korkuyorum

bende ilk başlarda öyle düşünüyodum ama okadar çok normal doğum hikayesi okuyorum ki tab,iki acısız hiçbir güzelliğe kavuşulmuyo
ama bir yerde de okudum ki doğumla iligili şunu diyodu..

Rabbim kimseye vücüdnun kaldıramayacağı hiçbir yükü yüklemezmiş... Ne güzel dimiii

Benim doktorumda şükür normal ile başlayanlardan bir problem olmadıkça normal doğurtuyormuş :) iyimi kötümü bilmiyorum şimdilik ama bakalım hayırlısı onlar gelsınde sağlıkla sıhhatle nasıl gelirlerse gelsinler...

amiiin canım amiiiin

sendede sırt bel ağrısı çok oluyo mu ?

maşallah yavrum ya cesarete bakk

benim keseye de vajinal baktı zaten canım muhtemelen kalp atışı için de vajinal muayene yapacak öyle düşünüyorum erken çünkü üstten duyulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…