milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

hadı bakalım ıns ıkımız ıcınde hayırlısı olur guzel haberler alırız

Nerelerdesiniz yahu aa kımsecıkler yokk sıkıldımm bende bırazdan yemeğe geçiyrum yarımm saat yokum

merhaba kızlar... dün yoktum giremedim.. bugün bndede kırmızıların günü geldiler sonunda.. bat değişti 31 aralık hep yılbaşı akşamına denk geliyo 2 yıldır hemde tam yeni yıla girerken 11-12lerde herhalde o yüzden olmuyo kırmızılarla girince kırmızılarla gidio sene boyunca zaten bu ay bişey yapılmıcağı için cok önmli değil.. bana milat gercekten olursa ocak olucak eşiminde dediği gibi olsun bizimki tüp çocuk olsun bakalım 1 ay nasıl gecicek..

bu arada neşe ve gözde umut sizsiniz.. başka arkadaslar var mı hatırlamıorum ama.. hadi bakalımmmmm...

hadı bakalım ıns ıkımız ıcınde hayırlısı olur guzel haberler alırız

inşallah canım bakalım umarım psikolojik olarak kafamızda kurup bünyeyi de etkilemiyoruzdur

Nerelerdesiniz yahu aa kımsecıkler yokk sıkıldımm bende bırazdan yemeğe geçiyrum yarımm saat yokum

bu gün cumartesi herkes tatil modunda

yok canım 8 aralık o zaman başlıcam çalışmalara

tamam canım sen çalışmalara başla sonra batını bildirirsin bize ona göre ekleriz listeye şimdiden hepimiz için hayırlı olsun

hoşgeldin canım kırmızılar gelmiş batını hemen değiştiriyorum öyleyse artık bir sonraki aya görmeyelim kırmızıları allah büyüktür

gözde batını atlattı benmki de bu gün bakalım biz neler görücez sanki gelicek gibi sinyaller veriyo arada wc ye gidiyorum bişey yok olacaksa olsun da biz de işimize bakalım dimi ama yaaa

aynen yaaa olucaksa olsun artık... hakkımızda hayırlısını versin yüce rabbim.. o wc fasılları var ya zaten hep korkuyla gidiorum bnde yani gidiyodum..

İnş umutları tersıne çevirmeyız cnm sabırsızlıkla beklıyoruz ama ıns hamılelık dusunuyrz dıye de psıkolojık olarak hamıle olmayalımda
çünku benımde bugun 2. gunn hala gıden gelen yok HAYIRLISI RABBIMMMM

ınss gelmeyecek kırmızılarımız

Yinemi kımse yookkk yaaa kızlarr neredesınızzzzzzzzzz aaaaaaaaaaaaaaaaaa

gözdişşşşşşş napıyon kuzum?? varmı ziyaretçin

Son düzenleme:
Iyi pazarlar kızlar...
Gelisme varmı?
Bende hala gelen giden yok karnım ve alt karın bölgem cok kaşíniyor icten gelen bi kasinti var

Iyi pazarlar kızlar...
Gelisme varmı?
Bende hala gelen giden yok karnım ve alt karın bölgem cok kaşíniyor icten gelen bi kasinti var

iyi pazarlar cnm oyle bı bakınıyım dedım bende
bende de ne gelen varr ne gıdenn :) hayırlısı rabbım

iyi pazarlar cnm oyle bı bakınıyım dedım bende
bende de ne gelen varr ne gıdenn :) hayırlısı rabbım

Bu gun sattan beri 30 gün oluyo hic bu kadar uzamamış geçmiş takvime baktim da 27-28 günü geçmemiş bende hayra yoruyorum canım insallah bebis geciktirmistir.

hadı hayırlısı kızlar müjdeli haberler olsun ınsallah

insallah canım saskinim su an umarım psikolojik bi gecikme degildir canim 2 gün daha gelmezse kan testi yaptircam direkt 2 yada 3 aralıkta kesin regl olmam lazímdi

Günaydınnn Kızlar nerdesınız bakemmmmm :)
Güne güzel başlayalım inş...

günaydın canımm, ay en çok seni merak etim biliyomusun acaba dedim hamilemi ofise geldim heemn buraya baktım yokmu bişi :26:

Saol tatlımda hala hasta olmadım hahaha :) Dün gece de bebek gordum ruyamda :) Hayır olsun ınsss

Ne demek kiii???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…