günaydın canımmm iyi bi gün bu gün yorgunum ama güzel başladı
bende de gelen giden yok yarın ya da pazartesi bakıcaz artık
dün çok fazla adet belirtim vardı kasıklarım ağrıyodu geldi gelcek gibiydi bu gün ise pek bi belirti yok
göğüslerim hala ağırmıyo ve pamuk gibi yumuşacık
:26::26::26: bu günü atlatırsam şüphelenmeye başlıycam çünkü benim regl gününü saatini bile şaşmaz okadar düzenlidir..:26:
bunlar kimin bilgileri pien??
hayırlısı be canım sıkma kendini
bat 8 ocak mı??
inşallah canım benim
hadı bakalım ıns ıkımız ıcınde hayırlısı olur guzel haberler alırız
Nerelerdesiniz yahu aa kımsecıkler yokk sıkıldımm bende bırazdan yemeğe geçiyrum yarımm saat yokum
yok canım 8 aralık o zaman başlıcam çalışmalara
merhaba kızlar...dün yoktum giremedim.. bugün bndede kırmızıların günü geldiler sonunda.. bat değişti 31 aralık hep yılbaşı akşamına denk geliyo 2 yıldır hemde tam yeni yıla girerken 11-12lerde herhalde o yüzden olmuyo kırmızılarla girince kırmızılarla gidio sene boyunca zaten bu ay bişey yapılmıcağı için cok önmli değil.. bana milat gercekten olursa ocak olucak eşiminde dediği gibi olsun bizimki tüp çocuk olsun bakalım 1 ay nasıl gecicek..
bu arada neşe ve gözde umut sizsiniz.. başka arkadaslar var mı hatırlamıorum ama.. hadi bakalımmmmm...
hoşgeldin canım kırmızılar gelmiş batını hemen değiştiriyorum öyleyse artık bir sonraki aya görmeyelim kırmızıları allah büyüktür
gözde batını atlattı benmki de bu gün bakalım biz neler görücez sanki gelicek gibi sinyaller veriyo arada wc ye gidiyorum bişey yok olacaksa olsun da biz de işimize bakalım dimi ama yaaa
merhaba kızlar...dün yoktum giremedim.. bugün bndede kırmızıların günü geldiler sonunda.. bat değişti 31 aralık hep yılbaşı akşamına denk geliyo 2 yıldır hemde tam yeni yıla girerken 11-12lerde herhalde o yüzden olmuyo kırmızılarla girince kırmızılarla gidio sene boyunca zaten bu ay bişey yapılmıcağı için cok önmli değil.. bana milat gercekten olursa ocak olucak eşiminde dediği gibi olsun bizimki tüp çocuk olsun bakalım 1 ay nasıl gecicek..
bu arada neşe ve gözde umut sizsiniz.. başka arkadaslar var mı hatırlamıorum ama.. hadi bakalımmmmm...
hoşgeldin canım kırmızılar gelmiş batını hemen değiştiriyorum öyleyse artık bir sonraki aya görmeyelim kırmızıları allah büyüktür
gözde batını atlattı benmki de bu gün bakalım biz neler görücez sanki gelicek gibi sinyaller veriyo arada wc ye gidiyorum bişey yok olacaksa olsun da biz de işimize bakalım dimi ama yaaa
gözdişşşşşşş napıyon kuzum?? varmı ziyaretçin
Yok cnm yaaa cok enteresan beklemedeyız ıste :)
Iyi pazarlar kızlar...
Gelisme varmı?
Bende hala gelen giden yok karnım ve alt karın bölgem cok kaşíniyor icten gelen bi kasinti var
iyi pazarlar cnm oyle bı bakınıyım dedım bende
bende de ne gelen varr ne gıdenn :) hayırlısı rabbım
hadı hayırlısı kızlar müjdeli haberler olsun ınsallah
Günaydınnn Kızlar nerdesınız bakemmmmm :)
Güne güzel başlayalım inş...
Günaydınnn Kızlar nerdesınız bakemmmmm :)
Güne güzel başlayalım inş...
günaydın canımm, ay en çok seni merak etim biliyomusun acaba dedim hamilemi ofise geldim heemn buraya baktım yokmu bişi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?