günaydın canlar nasılsınız bu sabah gelen gıden varmı
günaydın canlar nasılsınız bu sabah gelen gıden varmı
günaydın canım bende gelen giden yok 2-3 aralıkta adet belirtisini yaşadım aynen dedim ha geldi gelecek hiçbişey gelmedi
sadece akıntılarım oldu şimdi o adet belirtilerinden de eser kalmadı sadece belim ağrıyor bi de bacaklarımın üst kısmı
ben geçmiş takvimimi de kontrol ettim hiçbir ay 27-28 günün geçmemiş regl döngüm şu an itibarı ile 31. gündeyim:26:
Ya aslında cnm ben bı yerde okumustum korunmayı bırak kadınlar bır kaç ay adet gecıkmesı yaşayabılır
buda vucudun spermlere alışma donemı dıye ıns oyle değildir :)
Ya kızlarrrrrrrrrrrrrr yazdığımı okumadınızmı
Bebek gordum ruyam da ama oyle kucakta falan değil yenı oluşuyo fındık gıbıydı ama hanı bılımkurgu fılmlerınde olur ya fanusun ıcınde yaşar
buda oyleydı ama benım bebeğimmmiş :)
Sanırım kıçım açıkta kaldıı
valla kızlar isterseniz akşam eve giderken alın birer test yarın sabah ilk idrarla yapın bakalım benım gecen ay 4 gün gecikmişti sonunda hüsran oldu
fanusta mı??senin sadece kıçın açıkta kalmamış bence şaka bi yana ne anlama geldiğini bilmiyorum canım rüya tabirlerine bak dicem de fanusta bebek görmek diye bi tabir olamaz herhalde dünya üzerinde ilksindir
umarım canım ben hiç böyle bişey duymadım ama mantıklı geldi artık hayırlısı canım
fanusta mı??senin sadece kıçın açıkta kalmamış bence şaka bi yana ne anlama geldiğini bilmiyorum canım rüya tabirlerine bak dicem de fanusta bebek görmek diye bi tabir olamaz herhalde dünya üzerinde ilksindir
bu sebeple ben test yapmaya cesaret edemiyorum işte okadar meraklıyken birden bütün merağım kaçtı mümkünse ben hiç öğrenmiyeyim bu zamana kadar ilk kez gecikme yaşadım her ayı oturup tek tek hesapladım takvimden hep 27-28 günde bir gelmiş mevsimsel değişmelerde bile sapmamış geriye tek şey kalıyor ya bebiş var ya da psikolojik bi geçikme yaşıyorum :26:
benimde şaşmazdı heleki son 3 ay hiç şaşmazdı psikolojikte olabilir ama bunu bilemezsin kaç gün 2 gün geçti demi dayanabilirsen hafta sonuna kadar yada persembeye kadar bekle bakalım cuma sabah yaparsın test
şayet gelmezse cumartesiye kadar test yapmayı düşünmüyorum canım satımın üzerinden hesaplarsak bu gün 31.günüm 2 gün geçti bu gün 3.gün belirti olarak da bel ağrısı ve üst bacak ağrısı var göğüslerde şikinlik var ama ağrı yok bunlar haricinde bir anormallik hissetmiyorum vucudumda bakalım hayırlısı demekten başka bişey diyemiyorum şu an
Bekleyelım gorelım sonucu ben bıraz daha beklıcem
aynen canım bende öyle karar verdim eğer ki cumaretsiye kadar gelen giden olmazsa kan testi yaptırıcam iş çıkışı o gün erkekn çıkıyorum gider kanımı veririm kesinleşir en azından yorumları okuyorum da idrarla çok yanılanlar olmuş hiç yapasım gelmedi
kızçeler anlatsanıza nasıl geçti haftasonu?
yorgunnn temızlık yaptımm valla çamaşır yıka asss çarşaf değiştir ett oooooo çamaşırlar kurayacakta hafta içide utu yapıcam senın nasıl geçti
Ben haftasonu temizliğini hafta içi yapmıştım canım geçen hafta her akşam misafir vardı nerdeyse o yüzden haftasonu dinlenerek uzanarak ve gezerek geçti ama yine de yorgunluk var sanki vucudumda
ayyy en ıyısını yapmışsın da ben yapamıyorum hafta ıcı cok yorgun oluyorum yaaaaaa
Slmmmm kızlar nasılsınızz:) bakıyorum aralık batlı kımsede tık yokk bndede gelen gden yok henuz cok sasırtıcı :/ eger adetıme 5gun kala kan testı yaptırıp sonucu ogrenmemıs olsaydm kendımden suphe etmeye coktan baslamıstım; cunku kendımı bıldım blelı hıc yasamadım gecıkme hanı maksımm gecen ayla arasında 1sa oynardı oderece dzgn bı dongum varr -dı dıcem bugunden snra:) benım tek rahatsızlıgım goguslerımm kapasıtesını astı acaıpp buyudu gerıldı ve uzerımdekı camasır dahı rahatsızlık verıyo canm yanıyoo onn dsnda herseyy normal :) aralıgın ugurlu gelmesı dılegıyle herksten guzel heberler gelrr ınss. ( nese gozde hıslerım cıkıyo mu neee:) valla bılmıormmm nerdwe bnm odullerımmm :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?