Slmmmm kızlar nasılsınızz:) bakıyorum aralık batlı kımsede tık yokk bndede gelen gden yok henuz cok sasırtıcı :/ eger adetıme 5gun kala kan testı yaptırıp sonucu ogrenmemıs olsaydm kendımden suphe etmeye coktan baslamıstım; cunku kendımı bıldım blelı hıc yasamadım gecıkme hanı maksımm gecen ayla arasında 1sa oynardı oderece dzgn bı dongum varr -dı dıcem bugunden snra:) benım tek rahatsızlıgım goguslerımm kapasıtesını astı acaıpp buyudu gerıldı ve uzerımdekı camasır dahı rahatsızlık verıyo canm yanıyoo onn dsnda herseyy normal :) aralıgın ugurlu gelmesı dılegıyle herksten guzel heberler gelrr ınss. ( nese gozde hıslerım cıkıyo mu neee:) valla bılmıormmm nerdwe bnm odullerımmm :) )
çocuk sahibi olmayı düşünmediğim zamanlar bunun bu kadar zor olabilceği hiç aklıma gelmemişti. Millet kazara hamile kalıyo biz 8 aydır uğraşıyoruz yok bişey.
çocuk sahibi olmayı düşünmediğim zamanlar bunun bu kadar zor olabilceği hiç aklıma gelmemişti. Millet kazara hamile kalıyo biz 8 aydır uğraşıyoruz yok bişey.
nasılsınız hanımlar...???ben hiç iyi değilim cok kötü gribim onun üstünede kırmızılar hiç çekilmiyo ikisi bi arada feci oldu bu ay.. kırmızılarda bir yoğun bir yoğun nedense parca parca geliyolar... doktor geldim yenicene muayne etti güzeldi bu ay baya ümitliydim bn dedi ama kısmet yapcak birsey yok bu ay birşey yapılmıcak dediğim gibi ocakta tüp bebek tedavisi baslıcak şimdi ginera verdi 1 ay öncesinde olası kistleri bastırmak için rahim içini temizlemesi için, folbiol ve bebek aspirinine de devam.. hayırlısı olsun.. neşe ve gözdecim inş mutlu haberi verirsiniz artık gözler kulaklar sizde... bnm içinde milat ocak hayırlısıyla inşallah..
aynen güzelim ya.. bu millet korunurken nasıl hamile kalıyo hiç aklım almıyo... daha dün bi tanıdıktan duydum spiral varken hamile kalmıs bebeğide aldılar..
Canım çıksın hıslerın lafımın yıne arkasındayım dıle benden ne dılersen :) ıns cnm bak gorursun hepımız buradan hamıle olarak cıkıcaz ınssssssss
Canım bence sende de bişeyler var gibi geliyo bana seninki de geçti ayrıca adetine 5 gün kala yaptırdığın test yanılmış olamazmı illaki çıkarmı kandaa??
umarım güzel sonuçlar alıcaz canım bende bu güne kadar hiç geçikme yaşamamıştım döngüm hep 27-28 gün bu hafta sonuna kadar gelmezse daha bi rahatlıycam şu anda
kaptırmak istemiyorum kendimi bu olaya yaşayalım görelim hayırlısıysa olucak elbet dediğin çıksın büyük ödül gelicekkk
nasılsınız hanımlar...???ben hiç iyi değilim cok kötü gribim onun üstünede kırmızılar hiç çekilmiyo ikisi bi arada feci oldu bu ay.. kırmızılarda bir yoğun bir yoğun nedense parca parca geliyolar... doktor geldim yenicene muayne etti güzeldi bu ay baya ümitliydim bn dedi ama kısmet yapcak birsey yok bu ay birşey yapılmıcak dediğim gibi ocakta tüp bebek tedavisi baslıcak şimdi ginera verdi 1 ay öncesinde olası kistleri bastırmak için rahim içini temizlemesi için, folbiol ve bebek aspirinine de devam.. hayırlısı olsun.. neşe ve gözdecim inş mutlu haberi verirsiniz artık gözler kulaklar sizde... bnm içinde milat ocak hayırlısıyla inşallah..
Agznı yıyeyım senn :) dsem kocısın kızar mı kı :) valla canım kanda garantı dıe bılıormm ama tabıkı ısterm yanılmayı :/ ınssssss ya sevınelım bu ay hep bırlıktee benm de duzenlıdır dıorm ya oynama hıc yasamadımm bde ben 20aydır bebıs ıstedıgım ıcın butun tarıhlermn yazılı oldugu bı lıstm var aynen sabıtt sasma yok Rabbimmmmmm yüzümüzü güldürsünnn:) AMİNNNNN. (gelsinnn bebişler gelsin ödüllerrrrr)
yok kızmaz kızmaz :))
ben bu gecikmeyi hayra yormak istiyorum canım neticede regl gelmedikçe umut vardır ben öyle düşünüyorum ve öyle olmasını umuyorum senin için...
Kızlarrr ben cıkıormm anneme gdeım brazckk kafam dagılsnn:/ kocıste gececı yatıyo cnm skıldı o da garıbım ılk kez gecıkle yasıorm dıe bı heycnlı delıksz uyuyn ınsan uyuyp uyanıp askm bsy glmedı dmı dıo kyamamm o zmn da ck strese grıormmm bı ckayım gezeım en ıyısı.hepnzn dualrna ıhtycm var Allah hakkmzda hayrlsını blır hayrlısını versn ıns. bde amma sabrlsnzz ya hep beraber testtt yapalmmm artkkk :) umtsz vaka olan bnm gene duramıormm sız valaaaa nasl dayanıorsnz bılmıormmm :)
Ya bişey sorcammmmmmmmmmm hafıf kasıklarımda ağrı başladı alttan da sıcak sıcak bısıler geldı eyvahhh dedı hasta oldum gıttım bı baktımmm nasıl bır akıntı gelmiş anlatamam peçeteyle sılınce uzadı gıbı
Ne demek bu yaaaaaaaaaa pfff hastamı olcam yanıı şaşırdım ıyıcene
demmir_can_______YAŞ/26______BAT/28 KASIM_____BEBİŞ GELİYO
mehay___________YAŞ/29______BAT/29 KASIM_____BEKLEMEDE ???? kimse yok muu durumun nedir acabaaaa??? :26:
morwenfb_________YAŞ/25______BAT/2 ARALIK_____BEKLEMEDE tık yok hala bekliyoruz bakalım
MyHos___________YAŞ/25______BAT/3 ARALIK______BEKLEMEDE burda da tık yok hala onu da bekliyoruz
seda_ecrin________YAŞ/22______BAT/3 ARALIK_____BEKLEMEDE aynı şekildee ne nazlı bi göbiş bu bizdeki
inci_tanesi________YAŞ/26______BAT/4 ARALIK_____BEKLEMEDE senin de günün geçmiş canım durum nedir?? :26:
serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK___BEKLEMEDE ha gayret az kaldııı
megan17__________YAŞ/25_____BAT/8 ARALIK______BEKLEMEDE artık paylaşım yapmıyor neden kii :44:
mayam____________YAŞ/22_____BAT/8 ARALIK_____BEKLEMEDE biraz daha sabır
cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT 10 ARALIK_____BEKLEMEDE az biraz daha sabır
gelartik___________YAŞ/27______BAT/11 ARALIK____BEKLEMEDE eee gelsin ama artık dimi
hmfsst___________YAŞ/21______BAT/31 ARALIK_____BEKLEMEDE yeni bir ayda yeni bir umut olsun herkese
rimel_84__________YAŞ/27______BAT/23 OCAK______BEKLEMEDE milat bebeği olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?