Ben de kilo veremediğim zaman çok para harcadım o göbeğe öyle kolay bırakmam diyorumVar ki yiyoruz, geziyoruz diyip yapıştırın cevabı. Ohh! Ben öyle diyorum. Bu hayata yemeye, içmeye, gezmeye geldim. Millet konuşur, onların ağız kokusunu çekmeye mi geldik? Hahahahayt sefam olsun diyeceksiniz, keyfinizi bozmadan devam.
durum atıyorum eşimle...Nerden biliyorlar ki sizin dışarıda cafe cafe gezdiginizi.
Onlar dışarıya çıkıp bir çay bile içemediklerinden kıskanıyorlardır sizi
Bu seni gerçekten çok rahatsiz ediyorsa WhatsApp durum ayarlarında "sadece şu kişiler de ve eş tarafını komple durum listenden çıkar :) olsun bitsin. Temiz işdurum atıyorum eşimle...
durum atıyorum eşimle...
O zaman onlara görünmeyecek şekilde hikayelerinizi ayarlayabilirsinizdurum atıyorum eşimle...
Var ki yiyoruz diyeceksiniz. O paraları kazanacağız diye g.tümüz çıkıyor herhalde yiyeceğiz diyeceksiniz. Yoksa sizin kefenler cepli mi diyeceksiniz.Kulağıma birkaç dedikodu geldi, neymiş amma geziyormuşum. Kafeleri zengin ediyormuşum vs. vs.
Eşimin uzaktan akrabalarından gelen sözler...
Yahu sana ne arkadaş???
Geziyor dediği de ben hafta sonları 1 gün derim eşime gezelim diye. Gerçekten sadece bir gün. Kalan günler, eşim der. Ofis ortamında, bilgisayar başında sürekli oturarak çalışıyor.
Diyor işte çay koyma yemekten sonra, dışarda içelim, bunaldım. Ben de tamam diyorum. Hafta içi zaten yorgun argın gelmiş, ben onu niye sürükleyim dışarı? Dediğim gibi hafta sonu 2 gün tatili var genelde bazen bir gün, onu da akşamından derim. O da tek gezmeyi sevmediğim için.
Yani %99 kocamla çıkarım gezmeye. Ara sıra da görümcemle. Ya da Kayınvalide ile pazar, avm vs.bi dolaşmaya çıkarım. Onun dışında tek başıma dediğim gibi gezmeyi sevmem ve çıkmam.
Ya kocam yanımdayken ve talep neredeyse hep ondan geliyorken bunaldım gezelim az diye, kime ne düşüyor yorum yapmak?
Yaşınız genç galiba. 40 yaşına merdiven dayayinca hiç umursamiyorsunuz. Ben bu canlılara her bokologlar diyorum. Herşeyi biliyorlar.Kulağıma birkaç dedikodu geldi, neymiş amma geziyormuşum. Kafeleri zengin ediyormuşum vs. vs.
Eşimin uzaktan akrabalarından gelen sözler...
Yahu sana ne arkadaş???
Geziyor dediği de ben hafta sonları 1 gün derim eşime gezelim diye. Gerçekten sadece bir gün. Kalan günler, eşim der. Ofis ortamında, bilgisayar başında sürekli oturarak çalışıyor.
Diyor işte çay koyma yemekten sonra, dışarda içelim, bunaldım. Ben de tamam diyorum. Hafta içi zaten yorgun argın gelmiş, ben onu niye sürükleyim dışarı? Dediğim gibi hafta sonu 2 gün tatili var genelde bazen bir gün, onu da akşamından derim. O da tek gezmeyi sevmediğim için.
Yani %99 kocamla çıkarım gezmeye. Ara sıra da görümcemle. Ya da Kayınvalide ile pazar, avm vs.bi dolaşmaya çıkarım. Onun dışında tek başıma dediğim gibi gezmeyi sevmem ve çıkmam.
Ya kocam yanımdayken ve talep neredeyse hep ondan geliyorken bunaldım gezelim az diye, kime ne düşüyor yorum yapmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?